Отговори
# 105
Добре де, ама защо спряхте с поезията, човекът на крака ни дойде, а ние се помайваме... Grinning

# 106
Бе що ли се съмнявам нещо...... Thinking

# 107
Абе и аз се съмнявам, хич и не вярвам даже, а на въпросното клипче със същия успех можеше да съм и аз, но с шапка Wink

# 108
# 109
Е ако е истина... само да знаете как завиждам на персонала на хотела...  Confused

# 110
Е ако е истина... само да знаете как завиждам на персонала на хотела...  Confused

Пфуу и аз така  Sad Късметлии!

# 111
Не само персонала и гостите на хотела са го видяли. Вече разказват развълнувани.

# 112
Еее, изпуснах го Simple Smile
Имала съм 6-то чувство. В петък чакахме влак в посока София на гарата в Пловдив и съобщиха, че пристига влак за Бургас. Казах на мъжа ми да ходим към Бургас вместо в обратната посока, но той не ми се върза Simple Smile Явно не случайно ме е теглило към Бургас  Laughing

# 113
А колко е хубава Ванеса на аватара ти...

Честно казано, не че е кой знае какво, ама ще ми стане драго Джонито да е бил в Бургас.

# 114
  • На земята, която е всъщност звезда.
Казаха, че и тази вечер ще нощува. Но май не са го видели много от персонала, всичко му се носело от бодигардовете, а апартаментът му имал свой асансъор.

http://www.monitor.bg/article?id=256586

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 23:16 от вселена

# 115
А колко е хубава Ванеса на аватара ти...

Честно казано, не че е кой знае какво, ама ще ми стане драго Джонито да е бил в Бургас.

Че тя си е хубава! Peace
А за Джони - не го вярвам. Втори ден звезда от такъв ранг, няма никакви снимки, никой не го е виждал, на клипчето крие лицето си, никой не се е похвалил с автограф, никой не се е снимал с него.....Всеки един фен на Джони знае, че това е нетипично за него, той винаги се държи приятелски с почитателите си, не бяга от тях, не се надува.
За мен това е просто реклама, печели най-вече хотела. Колко ли пари ще дават после вярващите, за да спят в "стаята на Джони Деп"?
Това е лично мнение и моля бургазлийките да не скачат на шопите, като в съседната тема. Grinning

# 116
Че е хубава, хубава е, но стайлингът на снимката ми е много на сърцето, затова отбелязвам специално. Поздрав!

# 117
Благодаря! HugЛюбима песен!
Балона в Бургас, май гръмна. Laughing Е нищо, следващия път може да е наистина той.

# 118
  • На земята, която е всъщност звезда.
Че е хубава, хубава е, но стайлингът на снимката ми е много на сърцето, затова отбелязвам специално. Поздрав!

Мерси! Hug Видеото е режисирано от ДД, а в една от сцените са снимани децата им.

# 119
Благодаря! HugЛюбима песен!
Балона в Бургас, май гръмна. Laughing Е нищо, следващия път може да е наистина той.
Я пусни какво си прочела за неосведомените като мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт