Отговори
# 630
  • София
NKI, ако и ледът не помогне - бягай при златар, за да ти резнат пръстените. Днес ще е също много топло, да не се подуят повече пръстите ти, затова моят съвет е още преди обяда да ги извадите пръстените. Сигурна съм, че ще могат да се оправят и годежният, и халката Peace

# 631
С това време наистина  ooooh! Аз си мислех, че ще раждам есенно бебе, ама сега май целия първи месец поне ще си е истинско лято.

# 632
Да, отивам, чакам да стане към 10 ч., за да отворят и отивам някъде по центъра да търся златар, че около нас има само магазини, пък продавачите не могат да правят такива неща. Ще кажа да резнем първо само годежния, пък да оставим халката и ако до утре не спадне пръста, ще отида и за халката Sad . Извинявайте,че ви занимавам със себе си,ама ми е много зор с това.

А за времето, то поне ще можем повече да си разхождаме бебковците, ако се задържи топло по-дълго.

# 633
Добро утро,
и днес ще е топличко  ooooh!

Аз вчера в 14:30 ходих на разходка в парка с една приятелка,но да ви кажа на сянка си беше ок, даже мисля и след малко да ходя да се разходя до там, че бая се залежах   Thinking и така и до ноември няма да родя.

Започва да ми става много скучно - вече направо полудявам в нас - преди поне правех по нещо ,а сега с тези подути ръце и крака не мога нищо да пипна  ooooh! .

Melani34 , днес не излизай и не прави нищо  Hug Hug Hug

Ivelina_Sh, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet
 Да си ни жива ,здрава, много обичана, много желана, и едно прекрасно бебче на есен.

# 634
  • Словения
Момичета влизам набързо, за да ви почерпя, че днес имам рожден ден Heart Eyes

Много съм нередовна от известно време, но съвсем се притесних, че няма време и гоня разни задачки, а иначе ви мисля  Hug

# 635
water4e, честит ти рожден ден!!! Здраве, късмет и лесно раждане  Hug Ще си взема едно котейлче, че ме влече повече от тортичката  Grinning

Вижте какво шезлонгче си харесах: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2880

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 09:56 от Danna_2010

# 636
                  baloni  baloni  ::balon::Ивелина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  baloni baloni baloni
Пожелавам ти много здраве щастие и късмет. Нека всичките ти желания да се сбъднат , а септември да си гушкаш здравото и сладко бебче .   bouquet

NKI аз имах същия проблем с предната бременност и едвам ги свалих под студената вода . А хем знаех, кумичката ми е разказвала хиляда пъти как като забременяла са и се подули пръстите и е ходила да и режат халката, ама аз с моя бременнски акъл не ги свалих и после олеле. Не се притеснявай - ако не стане с лед или студена вода ходи при златар. А и на мен пристите са ми подути сутрин.

Нашия климатик го монтираха сед една седмица , а самия монтаж става бързо . И вие може да отидете и да се помолите да дойдат по бързо защото си бременна, пък дано и ти попаднеш на свстни хора.

# 637
  • София
water4e, честит ти рожден ден! Пожелавам ти живот, изпълнен само с положителни емоции  bouquet

# 638
  • някъде в България
water4e Честит рожден ден и на теб,жива и здрава,много щастлива и леко раждане. Аз се възползвах че няма никой в нас и се "подготвих" с бръсначката за всеки случай да не ме бръснат в родилното. Има време ама аз пъзлата да не почне от по рано да съм готова.
Danna_2010 и аз съм си харесала това столче-шезлонг ама дано ме огрее като подарък че мъжо не е по такива придобивки Twisted Evil.

gala. днес не планувам да ходя почти никъде но за малкия от яслата ще се наложи пак.Поне мъжо обеща да си дойде по рано а за готвенето да му мислят аз пасувам Wink

# 639
Melani34 , блазе ти поне че малкият ходи на ясла. Моето дети си седи вкъщи с мен и ме побърква  Crazy - постоянно иска да си игреам, да правим нещо. Или другият вариант е да клеча с нея в някой пясъчник и да пълним кофички. Не е ли малко рано за бръснене за родилното  Thinking Аз по принцип се обезкосмявам сама с кола, но сега се каня да ида на козметичка да го свърши това, че нямам достъп  Laughing Но ще изчакам поне до 20-25, да изкара до раждането.

Честит Рожден ден на Water4e и Ивелина !

# 640
  • София
Добро утро, мами,
Ivelina Sh, water4e, да сте живи и здрави и много обичани!   bouquet

kipinik, препоръчително е да се избягва къпането в басейни, заради химикалите, но в момента и морето е много мръсно заради горещините. Стой на сянка намазана с висок фактор, с покрит корем и заредена с много вода.

Благородно завиждам на тези от вас, които няма какво да правят и скучаят. Аз имам куп задачи, правя си списъци, отмятам ги една по една, но непрекъснато възникват нови и нови. Дори и в болничен ще поработя още два-три дни следващата седмица. Не, че някой иска нещо от мен, но предпочитам сама да свърша почти всичко, а на колегите да оставя списък с довършителните дейности по проекта, който аз ръководя от години.

Вчера купихме креватче, матраче, протектор за матрак, ваничка със стойка и разни други дребни неща. Днес ще дойдат да сглобят леглото. Вече сме почти готови. Остава само количката от по-едрите покупки. Оказа се, обаче, че коша за новородено, който бях избрала е свършил. Ще чакаме 10 дни до новата доставка и ако не получат точно такъв или трябва да изберем друг цвят на количката или да търся по други магазини или да го поръчам от интернет.

Сега отивам на фризьор, че като се роди бебето, особено в началото, едва ли ще имам възможност да отида.

# 641
  • София
сега видях, че от днес и аз съм вече в деветия месец
 newsm68 newsm44 newsm68

# 642
  • у нас
Ivelina Sh, water4e Честит рожден ден- да сте живи и здрави, да сте обичани и много ценени, да сте късметлийки и паралийки. Септември да се радвате на най-големия подарък Peace

NKI много неприятно наистина Confused аз още от 6-я се усетих и го преместих на най-малкото пръстче, а сега и там ми е тесничък Rolling Eyes
дано се размине с рязане само на единия Praynig, но дори и да ги срежат и двата, после ги поправят и не си личи Peace не се тормози Hug Hug Hug
момичета днес бъдете внимателни- 13 петък

# 643
water4e честит рожден ден! Пожелавам ти всичките ти мечти да се превърнат в реалност  nbirthday  bigdance2  bigdance2 Tada

# 644
brilliant, и аз имам доста работа и гледам каквото мога да върша от вкъщи. Не мога да ходя в самата работа, там е жега, а и задължително ме заболява корема и получавам контракции. От вкъщи изобщо не се натоварвам, добре че много неща си се вършат вече дистанционно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт