Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Такъв е: Power man powerman® l-carnitine liquid - plus vitamin С. Той беше на промоция в една верига магазини за хран.стоки и затова грабнах него. Значи сутрин е безсмислено, защото отивам на работа и сядам на столчето до 17ч. Тогава обаче двата ми приема много се доближават - примерно в 18ч преди тренировка и после в 22ч като си лягам... newsm78
Не си е променил вкуса, сладнее си, както в началото.
Нищо Simple Smile
Пий го преди тренировка и преди лягане  Simple Smile

# 676
Здравейте,имам върос:
Брат ми е на 14 и половина и ходи на фитнес.
Днес видях, че си е купил нещо което звучи като Креатин или нещо такова....
Въпроса ми е вреден ли е?

# 677
Здравейте,имам върос:
Брат ми е на 14 и половина и ходи на фитнес.
Днес видях, че си е купил нещо което звучи като Креатин или нещо такова....
Въпроса ми е вреден ли е?

По принцип-Не.
В зависимост от кой вид е креатина,така се и пие.
Бъбреците са най-уязвими при него.
Предполагам тренира отскоро,иска да качи маса и бърза Wink
Но според мен,не е за него..по най-мекия начин да ти го кажа Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 17:51 от Black Arrow

# 678
Така и предположих.
Проблема е, че е почти невъзможно да налея нещо в главата на 14-годишен пубер.
Ходят на фитнес и зобат кой каквото им каже...
Благодаря.

# 679
Така и предположих.
Проблема е, че е почти невъзможно да налея нещо в главата на 14-годишен пубер.
Ходят на фитнес и зобат кой каквото им каже...
Благодаря.

Обаче има голяма вероятност да пие и други неща.
Защото в повечето случаи креатина се комбинира с други неща Simple Smile

# 680
Вчера за първи ден пих Fire. Усетих напрежение и като че сърцето ми почна да тупка повече. На моменти имах чувството, че не мога да си поема дъх. Пих 1 капс. към 10.30. Това състояние ми отмина към 15-16 ч.
Днес дали да продължавам?

# 681
Вчера за първи ден пих Fire. Усетих напрежение и като че сърцето ми почна да тупка повече. На моменти имах чувството, че не мога да си поема дъх. Пих 1 капс. към 10.30. Това състояние ми отмина към 15-16 ч.
Днес дали да продължавам?
Да.Това ще отмине.Първите дни е най-трудно Wink

# 682
може ли някой да ми каже дали  е ползвал това: http://www.brutalnutrition.com/brutal/blade
целта ми е да сваля килограми, към 10 близо.не тренирам, само кардио с велото у дома.имам мазнинки за изгаряне и се чудя дали е подходящия бърнър в моя случай? Hug

# 683
другото, което ми предложиха за изгаряне на мазнини е :

http://aaefx.com/index.php/products/store

да добавя, че преди година съм пила фет бърнер(огънчето) , и няма да ми е за път.въпросът ми конкретно е към тези две марки, защото не съм чувала нищо за тях??!!подходящи ли са бързо изгаряне на мазнини, стават ли за жени, странични ефекти имат ли някакви.
 Hug

# 684
Въпреки, че не е много по темата, какво мислите за този сайт http://shopping.bg/ ? Имат много хранителни добавки и мисля да си поръчам от там?

# 685
Тирамису..и двете добавки са добри Simple Smile
Тони..не пазарувам от този сайт добавки,но по-важно е каква марка ще избереш Wink

# 686
 Whaasup МАЙ ВСИЧКО ЖИВО СЕ Е ИЗПОКРИЛО ПОД ЮРГАНИТЕ В ТОЯ СТУД???????????????????????

# 687
Аз ако можех сама да си избера?

# 688
здравейте на  всички  Simple Smile страхотна темичка, браво ! хайде и аз да задам няколко въпроса,виждам че повечето са наясно с нещата... така- на 40 год, 170, 75 кг- тренирам 4 пъти седмично-предимно кардио тренировки- спининг,боди атак,шейпинг... диети не пазя ,но и не прекалявам с храната...и все пак резултати почти никакви-даже и да отслабна- корем и ханш си стоят с мазнините Sad добавки досега не съм пила, проблеми с кръвно и сърце нямам-какво бихте ми препоръчали да започна да топя мазнини?

# 689
здравейте на  всички  Simple Smile страхотна темичка, браво ! хайде и аз да задам няколко въпроса,виждам че повечето са наясно с нещата... така- на 40 год, 170, 75 кг- тренирам 4 пъти седмично-предимно кардио тренировки- спининг,боди атак,шейпинг... диети не пазя ,но и не прекалявам с храната...и все пак резултати почти никакви-даже и да отслабна- корем и ханш си стоят с мазнините Sad добавки досега не съм пила, проблеми с кръвно и сърце нямам-какво бихте ми препоръчали да започна да топя мазнини?
Почни с карнитин.....мини после на бърнър.Вземай си витамини....рибено...зелен чай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт