Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/Пз
А какво ви е мнението за този Л карнитин - http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-L-Carnitine-500-500-mg-100- … gie-Caps/136?at=0

# 661
Преки наблюдения върху този продукт нямам, но мога да ви препоръчам на друга марка. Марката е Now Foods. Имат добри продукти, включително L-карнитин. Ако се интересувате може да ми пишете на ЛС и да ви доставя, тъй като се занимавам и с търговия на добавки.

# 662
Здравейте Simple Smile Доста четох в темата,но в крайна сметка не можах да се ориентирам към какъв продукт да се насоча ( Л Карнитин,Фет Бърнър,комбинация от двете...)и т.н. Имам да свалям 15 кг.,че и отгоре, качени вледствие на бременността ми. Проблема е,че нямам абсолютно никакво време покрай грижите за детето да ходя на фитнес. Имам велоергометър в къщи,така че мога да правя кардио в домашна обстановка Simple Smile Естествено всичко това ще съчетая и с диета. Рових се доста и в www.silabg.com , но от толкова продукти не можах да се се спра на нищо. В някоя от другите теми тук видях,че има добри отзиви и за Липозан-а. Молбата ми е да ми препоръчате продукт/и ( мога да отделя около 100 тина лева на месец ) , който да гори мазнини, чисти водата от организма (задържам вода ) и да дава енергия,тъй като покрай детето,домакинската работа ,диетата и вело-то определено ще ми трябва енергия Simple Smile Благодаря ви предварително Simple Smile   bouquet
Не си давай парите за Липозан - пълен боклук е. Пих не 1 кутия, а 2 и пак нищо. Сега съм на Окси елит про. Със сигурност е по-доброто решение.

# 663
Тези, които си търсят някакъв ел карнитин - аз ви предлагам този. Използвах го миналата година и за  един месец свалих 4-5кг. Тогава беше на промоция за около 25лв. Сега ми идва скъпичко, но ако го намалят пак бих си взела Simple Smile

# 664
  • ВАРНА
Някой пил ли е Артро Фексhttp://power-beauty.com/index.php/suplements/bsn-atrophex.html?Обмислям да го закупя.Имам проблем със задържането на вода ,а за препарата съм чувала,че топи най-трудните мазнини.Пила съм Термонекс,който беше ужасен и бях обрината цялата.

# 665
Здравейте отново Simple Smile Мерси за отговорите Simple Smile Колебая се кое да избера между http://www.silabg.com/bg/1131-BSN-ATROPHEX-98-caps.html  http://www.silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-Original-120-caps.html и http://www.silabg.com/bg/6776-USP-LABS-OxyELITE-Pro-90-caps.html Кой от продуктите бихте ми препоръчали?

# 666
Абе ква е тази лудница в темата бе.Едни не харесват..на други не им действа....така бъркате хората бе.
При всеки е различно..все едно да ме питаш -Тази обувка дали ще ми стане ?
Моля ви..не пишете глупости.Започва се със слаба добавка/ако въобще е нужна на човек/и се минава на по-хард.Но и за това се казват ДОБАВКИ ,помагат..;но не определят начина .Ако нямаш хранителен режим,навици...дори и спорт..ако ще да пиеш и киселина,няма да свалиш килограми Simple Smile
Не били действали?
Действието идва от мозъка...
Хубав ден !

пп...MeRiTo`...карнитина е добър Simple Smile

VioletaSD..не питай тук Simple Smile ..на едни ще действат... на други-не...хващай един и го пробвай.Това е начина,Проба-грешка..във фитнеса е така,докато намериш своята формула Simple Smile

пп..пак Simple Smile) бърнър/липотропен....термо... и т.н...няма нищо общо с карнитин Simple Smile))

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 07:39 от Black Arrow

# 667
Реших да пробвам Syntrax Fyre Simple Smile Black Arrow писах ти на лични за велото Simple Smile

# 668
Огънчето си е добро,...но почни с малка доза..за да видиш как ти действа Simple Smile
Може да имаш болки в стомаха ....в началото,но те ще минат Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 22:29 от Black Arrow

# 669
Ще го преживеем Simple Smile Нали знаеш " Когато яло не ревало " , тъй че сега ще търпим   Laughing

# 670
Цитат
VioletaSD.....имаш си вело,вземи един карнитин и пробвай.После може друго да си вземеш,но започни с най -лекото.Две седмици го пий едната доза преди да се качиш на велото.На ЛС мога да ти обясня как да въртиш..защото вече знам ,че никой не знае как да се оправи с този уред Laughing

А как да се "оправим" с този уред, в комбинация с Л карнитин и ВМ НДВ ли?   newsm78

# 671
Цитат
VioletaSD.....имаш си вело,вземи един карнитин и пробвай.После може друго да си вземеш,но започни с най -лекото.Две седмици го пий едната доза преди да се качиш на велото.На ЛС мога да ти обясня как да въртиш..защото вече знам ,че никой не знае как да се оправи с този уред Laughing

А как да се "оправим" с този уред, в комбинация с Л карнитин и ВМ НДВ ли?   newsm78

Пробвай това ..аз му викам 8/12
Върти се само на 1 степен.
8 сек.-много бързо..да речем с 45-50 км /ч../колкото сили ти позволяват /
12 сек.-много бавно..с 20 км /ч
Така в 1 минута ти се падат по 3 врътки.
Така ги редуваш....пробвай като начало 20 мин.Ако не можеш,по-малко.
Ще ме мразиш после Laughing

Kарнитина...30-60 мин преди велото,зависи какъв е.Разбира се на гладно е най-добре.
Ако в него има кофеин или гуарана..пак ще ти даде сили,дори и ако си яла Simple Smile
При карнитина,ако е чист..качвай смело дозата.След месец -1 седмица почивка Simple Smile

# 672
Благодаря за изчерпателната информация! bowuu
Нещо подобно пробвах снощи, но беше 1 минута много бързо /колкото мога/, после 1 минута нормално, ама направих 2 пъти бързо-нормално и ме заболяха краката, и си довъртях с нормално бързо за мен / 30км/ч / половин час. По принцип винаги си въртя на 1-ва степен, но пия един течен Л-карнитин, който го съхранявам от 3 мес. в хладилника и вероятно е за боклука, нали? Пише, че трябва да се пие сутрин на гладно и преди тренировка или преди сън пак на гладно, т. е. 2 пъти?

# 673
Рени,каква марка е карнитина?
Три месеца не са много,ако е стоял в хладилника.
Ако вкуса е ОК,няма проблем Simple Smile
Да,така се пие Simple Smile
Не го пий сутрин на гладно ,ако не тренираш.Карнитина иска повишен пулс,иначе не действа.

# 674
Такъв е: Power man powerman® l-carnitine liquid - plus vitamin С. Той беше на промоция в една верига магазини за хран.стоки и затова грабнах него. Значи сутрин е безсмислено, защото отивам на работа и сядам на столчето до 17ч. Тогава обаче двата ми приема много се доближават - примерно в 18ч преди тренировка и после в 22ч като си лягам... newsm78
Не си е променил вкуса, сладнее си, както в началото.

Общи условия

Активация на акаунт