Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Сети се поне за името на сайта,поне някоя буква.
Като взе поръчката,нямаше ли няква бележка към нея .

# 646
По принцип няма проблем, че е с изтекъл срок, НО в случая проблема е, че вътре НЯМА синта 6!!!
Виж дали не пазиш товарителница от куриера или пък имейл в пощата от регистрация във въпросният сайт.

# 647
simpat,как да няма проблем.
Дори срока да изтича след 2-3 седмици,пак трябва да я предупредят.
Това да не е салам днес да го купиш и днес да го изядеш Simple Smile
Има добавки които се пият с месец ,а и жените по-малки количества пият..може и до два месеца да откарат.
Разбира се ,че няма да се отрови като е минал срока.Но за тези пари трябва всичко де е точно Wink
Ще и дам няколко съвета ,стига да се сети за сайта и до Комисията за защита на потребителите може да пише,ония ако се направят на интересни Simple Smile

# 648
  • софия
Привет на всички,
моля ви препоръчайте ми нещо за енергия. Нямам нужда да свалям килограми, но искам да съм по-редовна във фитнеса. В момента ходя рядко и то заради това, че на десетата минута вече се задъхвам, че чак и лошо ми става. При 20 мин на степера после почивам 10  Simple Smile
Здрава съм иначе.  Laughing

# 649
 tsveti1, а в History-то няма ли го? Опитай - Ctrl + H. Peace

# 650
Искам да си купя L-карнитин и тук във форума прочетох доста интересни мнения, но все още съм разколебана какъв точно да си взема. Ще сподели ли някой кой е най-добре да съчетая с фетбърнър /"Синтракс файър"/? И всъщност с какви други добавки може да се съчетава фетбърнърът за по-голяма ефективност?

# 651
л-карнитин няма смисъл с фет бърнър!!
Пробвай високо мазнинна- ниско въглехидратна диета със синтракса и ще останеш изненадана Wink

# 652
  • София
Здравейте,
преди няколко дни си купих така прехваления ATRO-PHEX  на BSN. Държа да ви кажа, че повече НИКОГА няма за взимам толкова силни бърнари. Първия ден изпих едно хапче сутринта и едно на обяд/ както пишеше на опаковката/. И всичко беше супер до вечерта- никакъв апетит и прилив на енергия с добро настроение. Вечерта обаче като се видях в огледалото съвсем случайно, видях че клепачите ми и устните ми са подути. Веднага взех зиртек и почнах да мисля дали е възможно от хапчетата да съм получила алергия. Мъжа ми категорично каза , че било невъзможно да е от тях. На другата сутрин, 30 мин след като пих отново поредната / трета/ доза щях да умра- поду ми се езика, устата отвътре, сърцето ми щеше за изскочи и направо не можех да дишам. Пих веднага зиртика , много вода и бях на крачка да хукна към Пирогов. Пиша Ви всичко това, да не се доверявате сляпо на прехвалени фирми за фитнес добавки и невероятните им продукти, винаги си имайте едно на ум.Искам да уточня, че въпросния бърнър е и за жени.
Желая на всички успех!

# 653
Напротив simpat, л-карнитина добре се комбинира с качествен фет бърнър.

# 654
Simpat и DimityrDimitrov, благодаря за мненията! А имате ли представа дали Syntrax Fyre или Ax Stimulant е по-силен?

# 655
Пила съм и двете. По мои наблюдения са еднакво силни.

# 656
Това за л-карнитина са пълни глупости и излишно изхарчени пари, доказано от преди много време, но не ми се обеснява сега, понеже пиша от телефона. Ако искате да комбинирате добавки то нека бъдат синефрин, кофеин и аспирин, може вместо синефрин да се пие и ефедринов хидрохлорид от аптеката за 10лв/кутийка, който няма аналог сред фат брънърите !!! Лично според мен ВМ-НВХ е най-удачният и евтин вариант за топене на мазнини.  Peace

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 19:27 от simpat

# 657
Здравейте Simple Smile Доста четох в темата,но в крайна сметка не можах да се ориентирам към какъв продукт да се насоча ( Л Карнитин,Фет Бърнър,комбинация от двете...)и т.н. Имам да свалям 15 кг.,че и отгоре, качени вледствие на бременността ми. Проблема е,че нямам абсолютно никакво време покрай грижите за детето да ходя на фитнес. Имам велоергометър в къщи,така че мога да правя кардио в домашна обстановка Simple Smile Естествено всичко това ще съчетая и с диета. Рових се доста и в www.silabg.com , но от толкова продукти не можах да се се спра на нищо. В някоя от другите теми тук видях,че има добри отзиви и за Липозан-а. Молбата ми е да ми препоръчате продукт/и ( мога да отделя около 100 тина лева на месец ) , който да гори мазнини, чисти водата от организма (задържам вода ) и да дава енергия,тъй като покрай детето,домакинската работа ,диетата и вело-то определено ще ми трябва енергия Simple Smile Благодаря ви предварително Simple Smile   bouquet

# 658
VioletaSD.....имаш си вело,вземи един карнитин и пробвай.После може друго да си вземеш,но започни с най -лекото.Две седмици го пий едната доза преди да се качиш на велото.На ЛС мога да ти обясня как да въртиш..защото вече знам ,че никой не знае как да се оправи с този уред Laughing

# 659
Syntrax Fyre е един много хубав продукт. Препоръчвам го.

Общи условия

Активация на акаунт