Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Black Arrow, дали има друг протеин, /който да взимам вместо едно ядене/  по възможност да е вкусен и по-евтин от този - http://www.silabg.com/bg/1135-BSN-LEAN-DESSERT-PROTEIN.html?

# 631
Black Arrow, дали има друг протеин, /който да взимам вместо едно ядене/  по възможност да е вкусен и по-евтин от този - http://www.silabg.com/bg/1135-BSN-LEAN-DESSERT-PROTEIN.html?
Сигурно има...но не мога да знам всички протеини как са на вкус.Има и по-евтини разбира се...но там вече качеството е съмнително.Simple Smile

# 632
ОК, благодаря ти! Peace Значи този ще се купува.

# 633
  • Sofia
 Bibita,  аз отново ще си купя lean desserta , много ми харесва. Мъжът ми ми поръча протеин, не се разтваря добре, все едно пия трици, гадост голяма. На scitec nutrition Manna се казва , не си го поръчвайте.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 21:39 от Margi

# 634
Марги,  Hug!

# 635
Аз нямам проблеми с вкуса...затова пия всякакви гадости..вкуса е най-малкото което ме интересува Simple Smile
Но всеки е различен Wink

# 636
Въпросче към Стреличката:

Файър, окси или термо слим? 31г/169см/62кг. Тренирам 6 пъти в седмицата, домашни тренировки по около час-час и половина, понякога два(хип хоп кардио, Трейси Андерсън, каланетика; имаше и ежедневно кардио под форма на танци, подскоци, спринт на място, въже, но коленете не спират да ме болят вече от около 6-8 дни, така че кардиото е намалено до минимум- засега). Храната е предимно НВД. Целта е 5-6кг. Не, всъщност целта са обиколките, теглото е маловажно. Тоест търся нещо за горене на мазнини, то е ясно, обаче и за много енергия, ако е възможно в един продукт.
Изчетох тази последна тема, сега се връщам да чета и по-старите в търсене на отговор кой от изброените продукти би бил най-подходящ за мен.
Разбира се, ще се радвам на мнението на Стреличката, а и на всички момичета, които имат опит с тези продукти.

Много много благодаря Hug  bouquet

Привет!Аз мога да ти кажа моя опит с Файъра как приключи.Прочети назад ,бях споделила че след тренировка не ми достига въздух.Много неприятно състояние.Дори отидох на пулмолог.Оказа се  че всичко  е наред с белия дроб,наистина се бях притеснила сериозно .Сега след определено време на самонаблюдение установих че всичко е било от добавката-този кофеин и зелен чай ,са ми дошли доста силнички,и след 2 месеца натрупване в организма се получи това с въздуха.Спрях да го пия,след почти двумесечен прием,съвсем малко остана в опаковката.Явно вече се изчисти организма защото не ми се е получавало това неприятно състояние след тренировка.Успех с избора!Аз засега ще се въздържам от добавки занапред,за мен истината е в здравия хр режим-това действа със сигурност Simple Smile!
Да добавя само че не съм стигала до големи дози-отначало по 1 капсула,после по 2 дневно съм приемала.

# 637
Звезди в очите, а свали ли килограми от приема на тази добавка?

# 638
в първите седмици бях много стриктна с храненето,тренировки и резултатите много бързо дойдоха,мисля че и благодарение на добавката,свалих см,не толкова килограми....после развалих храненето...според мен си действа добавката,с нейна помощ усетих по-бързо резултата...но тези дози кофеин в нея...явно не са за мен,а като се има впредвид, че и сутрин пиех кафе,голямо натрупване се е получило...
но аз съм абсолютен любител,и това  е първата добавка от този тип която пия,изводът за мен е че трябва да се почне с нещо по леко Peace

# 639
Звезди в очите, според мен 2 месеца е максималният срок, за който да приемаме фет бърнър. На теб ти е било крайно време да спреш. Аз смятам да пия 1 месец, после почивка, после чак да си доизпия бурканчето.

# 640
За мен окси елит про е най-добрият бърнър, ползвах го 50 дни, като сега почивам и съм много доволен даже се бях презапасил та, ако някой  иска на по-ниска цена от магазина да пише  bowuu

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 18:08 от simpat

# 641
  • София
Здравейте, да ви се оплача, препоръчаха ми един протеин да пия syntha6 като заместител на хранене, (че много ми се хапва) не знам на коя фирма е, разгледах няколко сайта, и съответно си го купих от един  сайт, където беше с най - евтината цена. След 3 дена протеина беше при мен, но след като го отворих,
си личеше, че от горе е имало някакво като хартиийка, която го запечатва и беше скъсана. Погледнах срока на годност и се оказа, че е изтекъл. Вътре праха миришеше ужасно и е на буци. Разгледах внимателно етика и го сравних с етикетите от други сайта и ми се струва доста различен май ми се струва че е фалшив. Купих го за 75 лв. Сега какво да правя да го пия ли?

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:35 от tsveti1

# 642
tsveti1, а не може ли да го върнеш, след като е изтекъл срокът на годност? Много съмнителна изглежда тази субстанция, както я описваш. От кой сайт е, да не се излъжем и ние? Аз също мислех да поръчам протеин, но цената ми се струва прекалено висока за подозрителното качество, както се оказва.

# 643
Въобще не го пий ,а го връщай.
Синтата е на БСН,червена кутия,червен етикет.
Преди да отвориш капачката трябва да има и друга обвивка,която да скъсаш.

# 644
  • София
Ох, как се прецаках Sad. Мъжът ми пък преинсталирал компютъра и сега не мога да го намеря сайта. Да, червена е кутията. Оф как ме е яд, как да го върна сега Sad .

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:40 от tsveti1

Общи условия

Активация на акаунт