Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
ей така си живея. дебела и недоволна от вида си.

# 76
  • Плевен
Djonasina,народните танци са добра кардио тренировка, ако си в група на напреднали и танците са интензивни, Поци ти е отговорил да си вземеш Л- карнитин или някой фет бърнар, с това и с един хранителен режим можеш да постигнеш впечатляващи резултати Hug
Поци, според теб кое е по-добре, да си пия аминокисилините както си ми препоръчал или да си взема и суроватъчен протеин, който да приемам сутрин и вечер, а аминото в тренировъчните дни?

# 77
  • Плевен
Пропуснах да кажа, че аминокисилините ми са Scitec amino 5600 Peace

# 78
Вив..понеже питаш мен..ами добре е и двете да вземаш Laughing
Аминото се пият с шепи...колкото повече..толкова по-добре Laughing
И протеин е хубаво да пиеш.. Peace
Scitec..добри амино Peace

# 79
Ако диетата е достатъчно богата на белтъчини, няма нужда от протеин. Понякога, когато ме е мързяло, съм си вземала протеин, за да замествам. Но сега предпочитам кисело мляко вместо протеин (с банан или с овесени ядки). Но ако ти е по-удобно на работа: давай протеина. Някои пудри са много вкусни Simple Smile

# 80
Ако диетата е достатъчно богата на белтъчини, няма нужда от протеин. Понякога, когато ме е мързяло, съм си вземала протеин, за да замествам. Но сега предпочитам кисело мляко вместо протеин (с банан или с овесени ядки). Но ако ти е по-удобно на работа: давай протеина. Някои пудри са много вкусни Simple Smile
Kакво кисело..и дали има в него протеин ..казеин Peace

# 81
Здравейте и от мен Simple Smile

С тримесечен режим свалих 15 кг и силуета ми ми харесва, но останаха излишни мазнини в областта на корема, кръста и вътрешната част на бедрата. Седмично имам по около 2 часа интензивно кардио /от вас се научих така да му казвам Simple Smile)) - касае се за интензивни народни танци, пия около 1,5-2 л вода и като се прибера теглото ми е колко преди тренировката/. Чета за Л-карнитин, но нещо не мога да разбера дали просто дава енергия или помага и в изгарянето на мазнините, тези белите. За фет-бърнерите нищо не знам - в сайтовете където се продават логично пише само хубави неща. Има ли някакъв безвреден и сравнително ефективен препарат за подпомагане на горенето? Освен това след спирането на приема на такива препарати какво се случва? Запазва ли се постигнатото или за известно време пак се връща човек в изходна позиция?  newsm78

Мерси за отговорите предварително

# 82
  • Плевен
Диетата ми е богата на протеини, храня се предимно с пилешко, риба и по-рядко телешко и пуешко и много зеленчуци. Плодове приемам до 14.00 часа и то само ябълки. Закусквам задължително с овесени трици с 0.1 % кисело мляко. Мисля си да включа и суроватъчен протеин в закуската и едно шейкче преди лягане. От аминото пия по 6 таблетки - 3 преди и 3 след тренировка, но много са ми големи тези хапчета, няма ли марка с по - малки таблетки Grinning

# 83
здравейте и от мен!
Реших да си взема фетбърнър и това което ми препоръча една мацка в залата,където аз тренирам е това - http://silabg.com/bg/7044-NUTREX-LIPO6-BLACK-HERS.html
Та взех си го, прочетох на опаковката,че трябва да се приемато по 3 таблетки сутрин на гладно и 3 след обяд,но не по-късно то 6 часа преди сън. Ровейки се обаче из нета, в друг сайт за добавки прочетох, че е добре да се започне два дена-2х1, после два дена 2х2 и така до максималната доза. така реших и да направя!
Ето къде е проблема/според мен/ още първия ден, когато почнах да пия по 6 капсули общо на ден, усещам....не точно нервност, но една такава напрегнатост...никакво желание за пиене на кафе/а съм си кафеджийка/, най-вероятно от кофеина. Иначе после нямам проблем със съня,но ми е доста неприятно.
След три такива леко кошмарни дни, намалих дозата на 2х2, по своя инициатива  Wink !Ефект определено има, вече втора седмица приключи,от както го пия и определено съм отслабнала! Имах нужда от нещо по-силно да ми бутне тъпия метаболизъм,защото само спорт и правилно хранене не действа при мен....
Въпросът е, дали е редно да продължа по тази "моя" схема?някой от вас имал ли е е подобен проблем?
п.с.сори за дъъъъъъългия пост! Peace
Това е нормална реакция..първите дни е трябвало да започнеш с по-малка доза.
Пий го както до сега 2по2..
newsm03 благодаря ти!

# 84
Разбира се, във всяко мляко има протеин (белтъчини да го кажем на български). И не разчитам само на киселото мляко, ами през целия ден ям яйца, сирене, кашкавал и най-вече доста месо, извара. Рядко риба, но тази вечер ще има. Растителни белтъчнини също рядко: боб, грах...Според мен ако имаме възможност да си набавяме от храната, а когато нещо не достига тогава: добавки (те заради това се казват и добавки).

# 85
Диетата ми е богата на протеини, храня се предимно с пилешко, риба и по-рядко телешко и пуешко и много зеленчуци. Плодове приемам до 14.00 часа и то само ябълки. Закусквам задължително с овесени трици с 0.1 % кисело мляко. Мисля си да включа и суроватъчен протеин в закуската и едно шейкче преди лягане. От аминото пия по 6 таблетки - 3 преди и 3 след тренировка, но много са ми големи тези хапчета, няма ли марка с по - малки таблетки Grinning

Разбира се ,че има..ама сега като не мога да се сетя..а съм пил Laughing..има на капсули
пп..разгледай тук
http://silabg.com/bg/product/list/cid/12/%D0%90%D0%BC%D0%B8%D0%B … D0%B8%D0%BD%D0%B8
има на пудра..има и течни.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 17:26 от Поци

# 86
Здравейте и от мен Simple Smile

С тримесечен режим свалих 15 кг и силуета ми ми харесва, но останаха излишни мазнини в областта на корема, кръста и вътрешната част на бедрата. Седмично имам по около 2 часа интензивно кардио /от вас се научих така да му казвам Simple Smile)) - касае се за интензивни народни танци, пия около 1,5-2 л вода и като се прибера теглото ми е колко преди тренировката/. Чета за Л-карнитин, но нещо не мога да разбера дали просто дава енергия или помага и в изгарянето на мазнините, тези белите. За фет-бърнерите нищо не знам - в сайтовете където се продават логично пише само хубави неща. Има ли някакъв безвреден и сравнително ефективен препарат за подпомагане на горенето? Освен това след спирането на приема на такива препарати какво се случва? Запазва ли се постигнатото или за известно време пак се връща човек в изходна позиция?  newsm78

Мерси за отговорите предварително

Важно е храненето и спорта...за да останат резултатите
Карнитина помага за изгаряне на мазнините..някои  дават енергия.
Разбира се ..има безвредни бърнъри..повечето са такива.

# 87
Разбира се, във всяко мляко има протеин (белтъчини да го кажем на български). И не разчитам само на киселото мляко, ами през целия ден ям яйца, сирене, кашкавал и най-вече доста месо, извара. Рядко риба, но тази вечер ще има. Растителни белтъчнини също рядко: боб, грах...Според мен ако имаме възможност да си набавяме от храната, а когато нещо не достига тогава: добавки (те заради това се казват и добавки).

Понеже и аз ям много мляко....да не споменавам количеството за ден..но много се съмнявам в качеството му.

# 88
Пропуснах да кажа, че аминокисилините ми са Scitec amino 5600 Peace
Извинявам се..сега пия едни добавки на таз фирма...половината им капсули в опаковката са празни..не става newsm11

# 89
  • Плевен
Поци, моите аминокиселини са си хап4ета и то огрооомни #Crazy не съм ги броила дали отговарят на бройката на етикета Simple Smile но все пак си взех други ВССА на Olimp, които са на капсули и много по - лесно поглъщам, взех си и суроватъчен протеин без въдлехидрати пак на Scintek. В магазина ме посъветваха след като изпия Carni tech-a, да мина на Lipo 6 за жени http://fitness1.bg/nutrex-lipo-6-hers/  newsm78. Какво ще кажете за него? Пила съм първата формула на Lipo6, и имах доста добри резултати въпреки, че не бях от най - стриктните в залата. 

Общи условия

Активация на акаунт