Часовникът! - тема 3

• 80 681
  • 344
  •   1
Отговори
# 180
  • Berlin
В кои магазини в София мога да видя часовник на Fossil?  Гледах из разни сайтове, но не мога да се ориентирам за големината, а и май няма последните серии.

# 181
  • София
Хайде, няма ли някой да се похвали с нещо ново  Simple Smile

# 182
Тези са моите

# 183
  • София
Честито, много са хубави  Simple Smile
Златистият модел се дублира с един от моделите на Фестина - ама не се знае кой от кого е взаимствал модела  Simple Smile
http://www.watchshop.com/ladies-festina-chronograph-watch-f16605-4-p99951793.html

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 12:52 от Jujka

# 184
  • София
Имам тези:

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 19:11 от tdaneva

# 185
Наскоро си взех този:

# 186
tdaneva  Hug Много ми харесва този модел на Армани. Искам страшно много да си го поръчам, но ме притеснява да не е прекалено голям за мен, защото си търся с не много голям циферблат. Дали е удобно да ми пишеш приблизителни размери (може и на ЛС)
Много ти благодаря  bouquet

# 187
  • Berlin
Скрит текст:
Ама каишката му потъмня доста и сега прилича на модела с по-тъмна каишка. Mr. Green

# 188
Здравейте, момичета. Имам часовник Calvin Klein,  но му се скъса каишката. Имате ли идея къде в Бг има официални представители на марката ,където мога да поръчам оригинална такава?
А ето го и него:
Скрит текст:

# 189
  • В къЩи.
Последния ми е този   циферблата си сменя цвета в зависимост от светлината. Много си го харесвам.

# 190
Сатенените каишки на Maurice Lacroix Divina са много калпави, смених няколко и ще мина на кожени

Този е по-нисък клас, но повече си го нося:

Нещо трудно се качват снимки на часовници

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 07:28 от unterdenlinden

# 191
  • София
Последният ми часовник- автоматичен Seiko. Heart Eyes. Смених му верижката с каишка от кордура.

# 192
Здравейте, часовниците са любимият ми аксесоар. Сега видях темата и с нетърпение се връщам назад, за да видя показаните от вас модели.  Peace

# 193
  • София
Момичета,

Искам да ви помоля за нещо - може ли да споделите модел часовник за дясната ръка?

Нося часовника си на дясната ръка и съм решила, ако си харесам за дясна ръка часовник да си взема такъв.

# 194
  • В къЩи.
Аз също нося часовника си на дясната ръка. Не знаех,че има такива специални модели...купувам си какъвто ми хареса като модел и си го нося без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт