Часовникът! - тема 3

• 80 632
  • 344
  •   1
Отговори
# 195
И аз нося моя винаги на дясната ръка, не ми пречи изобщо. Не знаех, че има специално за дясна ръка  newsm78

# 196
Часовникът за мен е един от най - важните аксесоари и много държа на него. Това е скромният ми арсенал..

Massimo Dutti - някой от моделите им ми допадат много

На този обаче му смених каишката с кожена

И един много симпатичен мъничък Морган, на който не мога да приложа снимка, но който нося най - често Simple Smile
Планирам това лято да разширя колекцията си с един Michael Kors и да спра за известно време Simple Smile

# 197
  • София

Модел на TISSOT T92.1.536.31 -  но е мъжки.
Искам нещо елегантно дамско.

# 198
  • София
моята любма марка за часовници е датската - OBAKU
ето два типични дамски...

Скрит текст:

Скрит текст:

радващо е че все повече родни сайтове ги предлагат  Wink

имам този -
Скрит текст:

много ми харесва минималистичния им стил  Simple Smile

# 199
Deetron, и аз много ги харесвам OBAKU, само си мислех, че е шведска марка, но каквато и да е, скандинавския дизайн им личи  Hug Радвам се, че срещам още един техен фен  Hug Много ми харесва твоя модел, той май е от тънките, колко е дебелината му реално?
Ето този OBAKU имам и носих много тази зима. Описанието на часовника е от един много приятен колекционерски блог.  Peace

Другия часовник, който нося напоследък е летен, бял D&G, ето този, циферблата е от бяла кожа също, не се вижда на снимките тази приятна подробност:

И, влизайки в темата, да кажа, че не съм колекционер, може би в някаква степен само ценител. Имах дълъг период на неносене на часовник, който поотмина  Laughing

Ето и нещо полезно: Черен списък на марки часовници

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 15:08 от cayenne

# 200
Deetron  страхотен е

# 201
Здравейте, имате ли мнение за този часовник от Продавалник. Харесва ми много, но ми е странно, че от Ибей е доста по-скъп.  Thinking

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 21:03 от medissa

# 202
Здравейте, имате ли мнение за този часовник от Продавалник. Харесва ми много, но ми е странно, че от Ибей е доста по-скъп.  Thinking

Марката не ми е позната, но може просто продавачът да се е сдобил с часовника на много изгодна цена - от някой търг, примерно.  Peace

# 203
Другия вариант, който си харесах е na Swiss Legend ot eBay и е доста намален. Страшно ефектен ми се стори, само проблема ми е, че вече имам черен и бял твърдо решила да си взема вече бял, сега обаче се колебая.  Thinking Tired
 Laughing

# 204
Дааа, сложен казус.  Laughing
Черният определено си заслужава много повече, но пък щом не искаш черен ...
Мен лично белият не ме впечатли особено (като изработка на детайлите) и ако държа на бял, бих продължила търсенето.  Simple Smile

# 205
А възможно ли е Swiss да е наистина на тази цена. Във всички сайтове където търсих е от 900, намален на около 100 долара. Дали не е просто за заблуда тази цена от 900$?

# 206
Много харесвам часовниците... Това си е едно неизменно бижу. Имам Tissot и съм много доволна. Искам да си взема нещо беличко за лятото, заглеждам се по керамичните... Ще ви следя с интерес.   bouquet

# 207
А възможно ли е Swiss да е наистина на тази цена. Във всички сайтове където търсих е от 900, намален на около 100 долара. Дали не е просто за заблуда тази цена от 900$?

Имам наблюдения върху ценообразуването на различни марки швейцарски часовници и при тях такива намаления не са възможни. Възможно е на китайците просто да им е такава маркетинговата политика.  Sunglasses Иначе аз се поразрових да прочета за марката и отзивите са нелоши. Макар и китайска марка, използват швейцарски механизми. Това, че участват и на ежегодното часовникарско изложение в Базел за мен също е добър знак.
Между другото, керамичният им модел го има и в бяло - може да го погледнеш тук - на номер 11, доста добре изглежда на снимката.  Peace

# 208

Това за мен е най-хубавият часовник!

# 209

Имам наблюдения върху ценообразуването на различни марки швейцарски часовници и при тях такива намаления не са възможни. Възможно е на китайците просто да им е такава маркетинговата политика.  Sunglasses Иначе аз се поразрових да прочета за марката и отзивите са нелоши. Макар и китайска марка, използват швейцарски механизми. Това, че участват и на ежегодното часовникарско изложение в Базел за мен също е добър знак.
Между другото, керамичният им модел го има и в бяло - може да го погледнеш тук - на номер 11, доста добре изглежда на снимката.  Peace

Благодаря ти, определено много ми помогна.  Hug Hug

Наистина е много хубав. Хареса ми и номер 11, и номер 12. Те всъщност са еднакви, но единия е с розово злато(което всъщност някакси го отваря), а другия е със сребро(което пък не е толкова претенциозно от към бижута). Аз постоянно сменям обаче злато, сребро и това ми се оказва проблем постоянно да ги съчетавам с часовника.  Whistling Mr. Green Mr. Green

Ако поръчам часовника от иБей той ще пристигне от САЩ. Нямат доставка до България, но имам един вариант да го поръчам до Испания. Дали ще се наложи да платя и мито?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт