Часовникът! - тема 3

• 80 571
  • 344
  •   2
Отговори
# 270
Благодаря , аз съм харесала един конкретен за 189лв ,точно защото не ми се дават повече пари без да съм сигурна в качеството.
В такъв случай Tissot няма как да си вземеш .
Варианта е да рискуваш .Или да потърсиш мненя в чуждите форуми.
За тези пари има изчистени модели на festina casio и т.н ,които са много готини  Simple Smile

# 271
Благодаря ,ако го взема все пак, после ще споделя мнение за изработка и качество.

# 272
За качество може да ти каже часовникар - той може да прецени механизмът какъв е.

Общо взето тези марки (които не произвеждат само и изключително часовници) ползват качествени механизми.

# 273
Тази тема е малко стара, но не искам нова да пускам.
Ще си купувам нов часовник. Досега бях с два на Кандино, 8 години ги нося, смених им по веднъж каишките, пак се захабиха, но не искам да наливам повече пари в тях.
Насочила съм се към Фестина, Фосил и Касио. От кои имате най-добри впечатления? Този ценови клас ме интересува.

# 274
  • sofia
Здравейте, къде могат да ми скъсят метална верижка на часовник и колко г/д струва услугата?

# 275
  • София
Тази тема е малко стара, но не искам нова да пускам.
Ще си купувам нов часовник. Досега бях с два на Кандино, 8 години ги нося, смених им по веднъж каишките, пак се захабиха, но не искам да наливам повече пари в тях.
Насочила съм се към Фестина, Фосил и Касио. От кои имате най-добри впечатления? Този ценови клас ме интересува.
На предишната страница съм показала модела който в момента притежавам на Casio Sheen, предишният ми часовник също беше Casio и до сега вече повече от 15 год. си работи, но просто ми омръзна и реших да го сменя
Здравейте, къде могат да ми скъсят метална верижка на часовник и колко г/д струва услугата?
Всеки часовникар може да го направи, около 5лв. мисля, че ми струваше преди около 3 месеца,
Дано съм била полезна

# 276
  • sofia
geveze, благодаря, добих представа! Simple Smile

# 277
Geveze, точно този Касио и аз съм набелязала. Благодаря ти!

# 278
  • В къЩи.
Здарвейте. Hug
Харесах си този часовник https://www.vip-watches.net/damski-chasovnici/damski-chasovnik-l … gance-lc06463-350 , но не съм го виждала "на живо".
Не ми се дават "луди" пари за часовник...как ви се струва на Вас? Не знам нищо за марката... newsm78

# 279
  • Стара Загора
Някой има ли часовник с такава верижка? С черно покритие ли ги правят или самият материал е черен и не се износва?

# 280
Здравейте насочила съм се да купувам часовник за дъщеря ми която е на 11 години .Спряла съм се на марката ISE  от серията girls . Качествена ли е марката според вас.
Ето този сме харесали:

# 281
Белгийска марка, сглобявана в Китай. Не се надявай на кой знае какво качество. За тези пари има доста по-добре варианти. Примерно някой swatch.

# 282
  • в Кошера
Здравейте насочила съм се да купувам часовник за дъщеря ми която е на 11 години...

Разгледай ТУК, подбранд на Swatch.
Вкъщи се ползват безпроблемно. Peace

# 283
Тези часовници са прекрасни TYRA, от къде могат ад се поръчат?

# 284
  • в Кошера
Тези часовници са прекрасни TYRA, от къде могат ад се поръчат?

В магазините на Swatch са оффлайн.
В София към момента мисля, че са в Paradise и The Mall. Peace
Иначе ТУК примерно.

Общи условия

Активация на акаунт