Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 302
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
И аз имам чувството, че няма да го свърта вътре, както се случва с чувала за нощен сън. Така, както се вижда на снимката на Ета, изглежда удобно да се ползва вместо покривало. Ще ги огледам на място. И все пак това е най-добрият от възможните варианти за изолиране от студа навън. Още веднъж благодаря!

# 436
За зсичко това си има решение: кош за новородено...........................
за по-големите смятам, че покривалото за крачета с една пеленка е напълно достатъчно...................
все пак не живеем на северния полюс  Shocked

# 437
Не живеем на северния,ама понякога като задуха леден вятър можеш да умреш от сруд,а децата още повече предвид,че не се движат.Моето чувалче на количката е страхотно и може да се ползва много дълго време,измислили са го.Точно такова с цип е и изолира отвсякъде,отвътре е с подплатена ватирана подложка.Самото чувалче става на 2 части,които при нужда могат да се ползват самостоятелно.Едната е дебела подложка за летния кош,на гръбчето и дупето,другата е частта за крачетата.При по-топло време се ползва само тази за крачетата,а при студено и двете и детето се опакова много добре.Ако намеря снимка ще покажа.

# 438
  • на североизток
Някой има ли представа каква е разликата между LOOLA и LOOLA UP на Бебе Конфорт, освен във дръжката? newsm78

# 439
дръжката и 50 лв

# 440
# 441

Стабилна изглежда, но 21 кг ми се виждат много. Нямам предразсъдъци към тежки колички, но тази ми се вижда прекалено тежка. Simple Smile

Hug

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 17:25 от alina_si

# 442
На мен ми изглежда много смотана, пък и ако вярно е 21 кг.

# 443
Ясно ми е за килограмите,аз питам дали някой знае за качеството на марката. На мен не ми е смотана.

# 444
немска е марката, киайска е количката
доста марки имат такива прамове (ABC Pramy Luxe, Hauck Saturn, Mac England)
освен че е тежка, е и с незавиващи колела
Брах ядове с едни такива (Pramy Lux)

# 445
Благодаря Дуранго. Явно като Ландера няма да намеря,исках да мина по евтино,ама...

# 446
най-близото до ландера е Maxi-Cosi Мура, която обаче е по-скъпа
ти с кош ли го искаше или без кош

# 447
най-близото до ландера е Maxi-Cosi Мура, която обаче е по-скъпа
ти с кош ли го искаше или без кош
Писала съм ти ЛС.

# 448
 smile3505
не ме компроментирай така
аз съм женен мъж, ще ми излезе име  Mr. Green

# 449
  • Пловдив
Здравейте,

Някъде в темата дали са обсъждани количките на Phil & Teds? Спряла съм се на две от тях, но искам да чуя и други мнения..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт