Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 307
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Бенджи, накарай бабите да ти я вземат като подарък, или поне да помогнат финансово(също като подарък) .

# 541
Бенджи, коя избра?

# 542
Май, май на Бебе Конфорт- Хай Трек    Crazy (извинявам се не ми се минаваше на латиница  Embarassed)   

# 543
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … D%D0%BE-1317.html

Може ли отзиви за ABC Design Cobra.

И също има ли напълно легнало положение на летния кош. Никъде по снимките не е епоказано. newsm78

# 544
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … D%D0%BE-1317.html

И също има ли напълно легнало положение на летния кош. Никъде по снимките не е епоказано. newsm78

Летният кош на тази количка е от този тип, е който бебето си спи седнало, с вирнати крачета нагоре.

Hug

# 545
  • при моите любими
Момичета, може ли някой да ми изясни разликата между моделите PEG PEREGO SWITCH и PLIKO P3 COMPLETO.

# 546
  Здравейте!
 Аз лично съм с такава количка, първоначално се бях спряла на GT3 и Skate, но като отидох в магазина се убедих че системата Pliko Switch e най-добрия вариант....ще попитате каква е причината:
 Седалката се обръща в двете посоки, беше по-евтин вариант от първите два модела и си имаше всичко, което ми е необходимо...можех да си взема и само количката понеже ми казаха, че става за новородено, но така или иначе ми трябваше и столче за кола.....не съжалявам за избора си...... Успех!  Grinning
 http://www.vitodesimone.com/content/view/89/125/

# 547
Здравейте, някой има ли впечатления за Giordani Ethos Trio? Знете ли дали има напълно легнало положение на летния кош и дали може да се сложи някакво чувалче към него?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 13:44 от adi_nglv

# 548
Май, май на Бебе Конфорт- Хай Трек    Crazy (извинявам се не ми се минаваше на латиница  Embarassed)   

Бенджолина, а какви оферти си виждала за хай трека 3 в 1? Или ти искаш само количка?

Много ми харесва и на мен, но при 860лв само за количка + 380 за столче и 580 за кош, излизат близо 2,000лв общо?  newsm78 Дали някъде я има намалена??

# 549

Бенджолина, а какви оферти си виждала за хай трека 3 в 1? Или ти искаш само количка?

Много ми харесва и на мен, но при 860лв само за количка + 380 за столче и 580 за кош, излизат близо 2,000лв общо?  newsm78 Дали някъде я има намалена??
Вярно става скъпичка.
В магазина където я гледах коша за новородено беше към 380.
Значи става 860 +380 +120 (чантата  Crazy), отделно столче за кола.
Затова и казах, че става множко.
Мисля, че не става без кош за новородено, пък и бебо го чакаме края на януари, когато ще си е студеничко.
Не съм я виждала намалена.

# 550
  • София
В Продавалника съм виждала много хубави оферти за Хай Трека. Хвърляй по едно око като го отворят. На мен ми е една от любимите колички  Simple Smile

Ета, честито ти мини джогърче! С нетърпение ще чакам да споделиш отзиви  Simple Smile

# 551

Летният кош на тази количка е от този тип, е който бебето си спи седнало, с вирнати крачета нагоре.

Hug
Не може ли да се ползва зимния кош през лятото?
Питам просто информативно. Сега навлизам в тази материя.

# 552
  • Пловдив

Hug
Не може ли да се ползва зимния кош през лятото?
Питам просто информативно. Сега навлизам в тази материя.

Зимния кош (кош за новородено) е за деца от 0-6 месеца...няма значение сезона..Simple Smile

# 553
Кхъ-кхъм... да се похваля тихичко, че спечелих един Baby Jogger City Mini. Пробвах се и то взе, че се получи.

Сега дано успея да пласирам Joolz-a преди да пристигне, че мъж ми да не ме натири с трите колички и трите деца  Mr. Green

Ета, качи снимка или линк да видя джогъра, моля те. и честито, щом си го спечелила. а как ако не е тайна?

# 554
Кхъ-кхъм... да се похваля тихичко, че спечелих един Baby Jogger City Mini. Пробвах се и то взе, че се получи.

Сега дано успея да пласирам Joolz-a преди да пристигне, че мъж ми да не ме натири с трите колички и трите деца  Mr. Green

Ета, качи снимка или линк да видя джогъра, моля те. и честито, щом си го спечелила. а как ако не е тайна?
Предполагам я е спечелила на търг, а не безплатно като награда  Thinking
танини, и аз затова казах, че ще надзъртам в продавалника, защото забелязах хубави офертички.
За сега не смеем още да се впускаме да купуваме, може би като вляза в 7-ми месец и само затова не съм нападнала още мамите, които ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт