Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 253
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кхъ-кхъм... да се похваля тихичко, че спечелих един Baby Jogger City Mini. Пробвах се и то взе, че се получи.

Сега дано успея да пласирам Joolz-a преди да пристигне, че мъж ми да не ме натири с трите колички и трите деца  Mr. Green

Ета, качи снимка или линк да видя джогъра, моля те. и честито, щом си го спечелила. а как ако не е тайна?
И аз се зачудих, въобще не ми мина през ума, че може и да е на търг. Embarassed
Ета Joolz-a ти е страхотен, чак пак ми се прииска да съм бременна, веднага щях да го грабна. Hug

# 556
Ето това е Джогър-а

А ето и на в  … 6;ео.

Като пристигне - веднага ще пиша впечатления, разбира се  Simple Smile На търг го спечелих в eBay.

Joolz-a е страхотен, но този моят дивак не обича да се вози на високо  Shocked Изводът - добре, че не си купих миналата година Stokke  hahaha
Освен това, постоянно се чувства длъжен да се изправи до като го возя. Нещо, което не прави в Нуна-та, примерно.
Но пък за спане... страшно му е комфортна, откарва навън по 2 часа сладък сън.
Дано някой я хареса скоро, та да разтоваря малко автомобилния парк  Simple Smile

# 557
  • Пловдив
може ли някой да ми обясни разликата между последните модели на joolz и stokke? Embarassed благодаря!

# 558
# 559
# 560

На първи ред от ляво на дясно: Stokke, Bugaboo
На втори: Joolz, Micralite Toro

Grinning

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 16:41 от eta

# 561
  • Пловдив
А в България могат ли да се видят някъде тези колички Baby Jogger? И стават ли за новородено?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 17:01 от ivka_007

# 562
  • на североизток

Joyе, направо ме разби Joy

Малко да се разсея, че вече толкова ми е досадно, дето още нямам намерение да раждам...какво чака още това бебе, не знам...почвам да се изнервям, а и да се притеснявам ooooh!

# 563
  • Пловдив
Eta,благодаря ти!  bouquet

# 564

Малко да се разсея, че вече толкова ми е досадно, дето още нямам намерение да раждам...какво чака още това бебе, не знам...почвам да се изнервям, а и да се притеснявам ooooh!
ами чака да си избереш количка, явно не си готова още

# 565
  • Варна
Моля да ми ударите едно рамо. Търся  изгодни английски сайтове с детски колички.  Доставката ще е до Англия.
Благодаря !  bouquet

# 566
Моля да ми ударите едно рамо. Търся  изгодни английски сайтове с детски колички.  Доставката ще е до Англия.
Благодаря !  bouquet
ebay.co.uk

# 567
А в България могат ли да се видят някъде тези колички Baby Jogger? И стават ли за новородено?

За съжаление не. Няма да е лошо някой да започне да ги внася  Rolling Eyes
По принцип я дават подходяща за новородено  Peace

# 568
  • на североизток

ами чака да си избереш количка, явно не си готова още

Аз количка май вече си избрах, ама още се чудим за името Thinking
Надявам се тия дни да се похваля вече  Praynig

# 569
http://www.bebe-best.com/quinny-senzz-flame-2010.html
тази количка, накой виждал ли  е на живо? Сеника така ли е "отворен" като на снимката? изобщо може ли да се ползва като зимна количка?
za есента и зимата си има подветреници, които се слагат отстрани и я затварят. Също так има и чувалче за нея. Не виждам защо да не става за зимата с по-голямо дете.

Общи условия

Активация на акаунт