Симона само ламината припикава. На вън сме с памперс.

, но после взе да си казва. Месец по-късно махнахме и нощния памперс. Е, имали сме и някои "гафове" след свалянето, но са броени случаи и не може без тях

Дано успея, че с ежедневните ми ангажименти покрай къщата и децата още не мога да почна нищо странично.
, но нещо напоследък взе да става "играчка-плачка" с приспиването всеки път и довечера всеки по леглата 
И двете го научиха израза от едно приятелче тяхно /къде е оня емотикон с точилката
/. Друга любима фраза й е "Мамо, аде дее !" / с подходящия мрънкащ тон и интонация/ и така по 100 пъти

Тук в София, това е само мечта.
аз даже вкъщи го оставям да се разхожда по буба и гърнето е на видно място, та сам се обслужва
Аз и двете така ги научих - оставих ги по гащи/боди/без гащи и така си се разхождат из вкъщи, като гърнето си стои и сега /за Дея/ на видно място в хола. Първите няколко дни припикаваха всичко наоколо, ама като им стана мокро на дупето взеха да си казват 

И да се похваля с осъществен първи секс 28 дни след раждането (нямам лохии вече). Беше доста по-добре отколкото първите ни сексуални напъни след раждането на Никола, хаха 
и хубаво обедно меню. На мен не ми хареса цена-услуга. Иначе мястото е уединено и спокойно
Има страхотна плажна ивица и морето е мнооого чисто. Хотелът е апартхотел Реджина Маре.

или се изправят пред гърнето да пишкат прави и пикат по стенана и килима....разкошотия
често се сещам за теб тези дни 

да се оправя малката Яна