Сега се връщам да ви чета. Друг път с дни не пишете, а сега докато ме нямаше, сте се разписали и то май на хубави и интересни теми.
Наистина в момента съм се затрупала с какви ли не грижи и не ми остава време за интернет. Сега тримата (аз, Антон и Сами) ползваме моя лаптоп и аз съм човекът с най-малко време...
Поне научи May I go to the bathroom, please? и разни такива. Ще се качва в училищен автобус и по негови думи се чувствал като "Франклин" (костенурката)
Честит рожден ден на Мати! Да е жив и здрав, весело и безгрижно детство му желая! 

за работата не се притеснявам изобщо. Вече съм на фаза „Да свършва този сезон по-бързо и не искам да го виждам никога повече този човек(разбирай шефа)”
И без друго е пълна анархия, Михаил е най-малкия проблем.

Момичета, преди 5 години на този ден за първи път станах мама на прекрасна Биляна
Да ни е жива и здрава! Рожденничката вече получи подаръка за рожденния си ден - cd-плейър с радио, а от сестра си получи чантичка на Стела /тя ни е любимката от Уинкс-индустрията
/.
Този път го правим комбиниран - и за приятелчета ни и за бабите ни, тъй като нали е такъв сезона, че много хора ги няма. Плюс това Билянка беше много взискателна точно кой да покани тази година 

Много се радавм, че Донка се включи. Доне, успех на Сами с училището и с ученето на езика. ВИе сте в САЩ, нали? И аз очаквам да намериш време и да разкажеш за всичко. Тази Полет Буржоа и Франклин са изключителни, няма по-добър учебник за децата ни. Скоро купих на Момо 10 книжки, комплектовани в кутия - нови за Франклин, прочете ги за един ден.

Успех на Сами в училище