По градинки и поляни пишкат юлски калпазани(тема 142)

• 33 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Днес яна си отигра в зоопарка. Голям кеф  Crazy

майра, страхотни снимки, както винаги  Hug

# 661
Бела, Пепи днес е значително по-добре, а сме само на рейсъл.

# 662
  • София
Здравейте,ние се прибрахме преди малко:(
Почивката беше прекрасна и май за 1-ви път толко да не ми се прибираше,но всичко хубаво си има край  Flutter
Ще ви пусна снимките,като ги пооправя,че са страшно много Peace

# 663
Ехо, здравейте  Hug

Напоследък не се включвам, че сме във Варна и рядко поглеждам.

Честито на ЕЛ. Да е жива и здрава Ема и много да ви радва. След теб е Десита , а не аз.

И в тоя ред на мисли, някой чува ли се с Десита, да не е родила вече?

При мен няма ново, освен че, напоследък много взе да ми тежи. Тази бременност ми е доста по различна от предишната. Със Симона до последно бях пушка и правих преходи из Гръцката махала и Морската градина. Постоянно съм със стегнат корем и пия по много магнезий и изпадам в ужас, че може да дойде по-рано раждането и ще трябва да пътувам от ТГ до Варна.

Симона беше с хрема, която започна от кътниците, които я мъчат напоследък. Хремата премина в кашлица, а тази нощ цялата рева и каза, че я боли "шенцето" (ушенцето). Сутринта беше с 37,6 Т и баба й и дядо й дойдоха да я вземат и я заввдоха с тях в ТГ. Мартин по цели дни е на лекции, а аз вече не смея да оставам с нея сама, че като е болна и не е на кеф, става много инатлива и трябва да я мъкна и гушкам постоянно (от където ми почнаха и контракциите). Та утре ще я водят при педиатърката, да видим как. Много ми е свито сърцето, тя там, ние тук. Плаках днес цял ден, даже мисля дали и аз да не се прибера. Незнам защо съм тук, като тя е там.  Confused

Много дълго стана, ама имах нужда да се оплача.  Hug

# 664
  • Варна
И Диана е болна, затова не ти звъннах вчера. Има хрема и суха кашлица, ама ужасна, нон-стоп кашля. Отделно съм и на работа за 10 дни, та днес майка ми ще я гледа и ще я води по лекари.

# 665
Dобро утро!
Чета пак болнички децица Sad , а като се замисля че идва зима ..........и с тези ясли........дано се разминаваме само с леки хреми  Praynig .
Аз на Мики му давам Мултивитамини на д-р Тайс и смятам днес да му купя и клеева тинктура и да я почваме и нея.
Та по този въпрос да питам, клеевата тинктура се пие без да се прекъсва нали, по толкова капки на ден, на колкото год. е детето? Та въпроса ми е малко тъп ама ..... Blush ......постоянно ли се пие или примерно след 6 мес.(1 год. или др. ) правиш 1 мес. почивка ? Или като се почне и се пие с години..... newsm78?

Oleto   Hug  Hug не ти е лесно.  Дано Симона да оздравее бързо  Praynig

Всички болни зайковци да се оздравяват бързо  Hug

Чакам с нетърпение снимките на kali-76 ?

Айде лек ден на всички , аз ставам да чистя, че от 11 съм на работа  Rolling Eyes

# 666
Ох и ние първо имахме хрема,от 2 дни сме със разтройство и от днес кашляме ooooh!.Сега сме си в къщи и се гледаме.
 И аз искам да попитам за клеевата тинктура как я давате Embarassed

# 667
  • Бургас
Д-р Михайлов препоръчва клеевата тинктура да се дава зимните месеци, например като се почне октомври-ноември та чак до март.  Peace
Така че дългия прием не би трябвало да е проблем. Аз ще я редувам с ехинацея капки по един месец.

След сополите, вече сме с кашлица, няма температура, сополи отпред няма, но се стичат назад. Тая нощ кашля и рева и от снощи й се изгуби гласа.  Rolling Eyes Добре че баба й е отпуска тази седмица, ще я гледа поне 2 дни, пък ще видим. Този път още не сме я водили при педиатърката, дано не се наложи.

Взех си книгата на д-р Менделсон. Не си спомням кой я препоръча, но много ми хареса!   bouquet За много неща ме успокои и окуражи. Но на моменти се чудя и ми е много странно да замествам личния лекар по моя преценка, неестествено ми е някак!

Ползвате ли овлажнители за въздуха? Препоръки, цени?

# 668
Привет.
От днес Анна е на ясла, не искаше да влезе, плака, трудно се разделихме общо взето. Поплаках си и аз. Тези дни ще си я взимам на обяд. Звъннах да я проверя как е, играела си и сервирала чай. Мъчно ми е много за нея.
На работа съм, което е силно казано работа за сега, оправят ми компютъра, слагат ми програми разни и се подмотвам. Тази седмица като гледам няма да се преработя Laughing
Желая на всички бързо адаптиране, а болничките да оздравяват Flowers Four Leaf Clover

# 669
Малката е много руса за нашен4е Mr. Green

Тя е от съседа Mr. Green Прeпоръчвам го за твоята Яна  Laughing

Оле,  Hug

# 670
ДЕСИТА Е РОДИЛА МАЛКА ПРИНЦЕСА - ДАРИНА, 4050гр., 52 см, в 12.04ч, естествено Simple Smile
ДА ИМ Е ЗДРАВА И ВЕСЕЛА МАЛКАТА КУКЛА!

# 671
  • София
Щъркелова новина Simple Smile
Днес Десита роди прекрасната си дъщеричка Дарина Simple Smile
Госпожицата тежи 4 050 гр. и е висока 52 см!

Деси звучеше уморена, но щастлива:) Днес трябваше да постъпи в болница за предизвикване на раждането, но бебка е тръгнала сама и не се е наложило:)

Желая на малката Дарина да расте здрава и щастлива и да стане красива като майка си!
На Деси бързо възстановяване и ще чакаме снимки:)

# 672
  • София
Злати, писали сме по едно и също време:)

# 673
Честито, Деси! Да ви е жива и здрава Дари! Hug  bouquet

# 674
Честито на Деси!
Да им е жива и здрава куклата и много да ги радва!

Взехме си Анна, беше безкрайно щастлива да ни види. Не е плакала изобщо, нито ни е търсила. Много й е харесало казва, да видим утре дали ще е на същото мнение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт