Честито на Деси и малката Дари. Скоро да са си у дома и да се гушкат много.

. Вирусът със задната хрема и пресипването на гласа го изкарахме и ние. Аз нали сега също изграждам детскоградински имунитет, та лепя всичко що лети из въздуха
. Но той си е такъв, спи по 3-4 часа следобяд. Днес явно се е впечатлил доста там, защото го прибрах усмихнат и като го попитах утре ще ходим ли пак на ясла, ми отговори много ентусиазирано с "Дааааааа!". Вкъщи се премята по земята и подскача, вири си краката и какво ли още не и каза, че са ги учили на това в яслата. Виждам светлина в тунела. Надявам се скоро и аз да си намеря някаква свястна работа и нещата едно по едно да се подредят.
Вчера бяхме на сладкарница и сервитьорката донесе торти. При вида им Николета на висок глас възкликна "Олеле, колко геми торти! Олеле!"
А днес с Мими са ходили до супермаркета и купили сок. На касата Николета се провикнала "Мимиии, останах без сок"
хахаха, Олеее, много яко
, че трябва да се измисли нещо приемливо за всички 

Здравко е плакал през цялото време. Нищо не беше ял. Отказал даже да седне с децата на масата. Но най-много ме ядоса, че не му беше сменян памперса
Както оставих сутринта шкафчето, така го заварих на обяд. Нито сокчето му давано, нито памперсите пипани, нито любимата му играчка, която оставих да му дадат , ако положението е много напечено.......... И като капак свекърва ми с мен и като изведоха детето тя се навря в него , а то ме гледа и не може да се осъзнае защо не го гушкам. Че има и уста да ми каже, че утре като отидем, тя ще го посрещне, а аз да се скрия отзад. Направо не мога да си намеря място
Предупредих мъжо, че ако няма корекция в поведението , утре "ще си сритаме шапките " с майка му и мирът ще свърши.
. Сега ще се нарева и се надявам да успея да заспя.
, карай го съвсем спокойно. Ние сме с теб. И си пий хапченцето , та бебчето да си дойде навреме.