По градинки и поляни пишкат юлски калпазани(тема 142)

• 33 295
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Уф, сега официално аз съм следващата. Това звучи скоро  Laughing

Честито на Деси и малката Дари. Скоро да са си у дома и да се гушкат много.  Heart Eyes

# 676
  • София
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ДЕСИТА

Да ДАРЯВА   Wink мама и тати  си с нежност и красота  

# 677
  • София
Честита бебка на Десита Hug
Оле,кога го чакате?

# 678
  • София
Ей, верно ли е тръгнало самичко Joy Нали вчера за предизвикване каза, че ще влиза. Честито и от мен  bouquet

Оле, стягай се, мацко, наближава Mr. Green

# 679
  • Бургас
Да е жива и здрава Дарина и да радва мама, тати и батко! Hug

# 680
  • София
 Е, страхотни новини
Деси, честита дъщеричка знам колко искаше това!! Бързо възстановяване ти желая и много късмет на детенце да те дари с прекрасни близначки - внучета след двадесетина години Wink!!!

Да честитя и Ема

Заваляха пак бебета  Joy

# 681
Хаха, колко ми е познат случаят  на Десита. Първо-закъснението, второ-тръгването за болница, трето-естествено раждане, четвърто - 4 кг. бебе. Mr. Green
Десита, да ви е жива и здрава дъщеричката. Много да ви радва, да е умна и хубава, много спокойна и сучеща мома!

# 682
Ехеее каква хубава новина!

Десита да ви е жива и здрава Дарина, много да ви радва, да е хубава като теб и да е кротко бебче! На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!

# 683
Деска, ЧЕСТИТО! Уравновесихте вече женско мъжкия отбор у вас!   Crazy Батко Дани много да се грижи за нея! newsm04

Оленце, едно голямо гуш! Hug Дано се поуспокоиш малко и ти намалеят контракциите! И Симона да е по-спокойна!  Praynig Мисли положително и не се давай на негативните настроения.  hug

# 684
Деска, честита розова радост! Да е жива и здрава Дарина! Да расте весела и много щастлива!

Дуци, дано и занапред да й харесва на Анна на яслата и ти да свикнеш бързо с промяната Hug

Оле, Тони, бързо оздравяване на дечицата Hug. Вирусът със задната хрема и пресипването на гласа го изкарахме и ние. Аз нали сега също изграждам детскоградински имунитет, та лепя всичко що лети из въздуха Mr. Green
Илия днес влезе в яслата без никакви проблеми, а не беше ходил 4 дни. Остана за пръв път да спи там и сестрата ми каза, че са имали трудности със събуждането му Joy. Но той си е такъв, спи по 3-4 часа следобяд. Днес явно се е впечатлил доста там, защото го прибрах усмихнат и като го попитах утре ще ходим ли пак на ясла, ми отговори много ентусиазирано с "Дааааааа!". Вкъщи се премята по земята и подскача, вири си краката и какво ли още не и каза, че са ги учили на това в яслата. Виждам светлина в тунела. Надявам се скоро и аз да си намеря някаква свястна работа и нещата едно по едно да се подредят.

# 685
Кали, термина ми е 1ви Ноември.

Ама Бело, к'во да се стегам? Аз по-стегната от това не съм била. Хората ми викат да се успокоя да се отпусна, па ти стегай се.  Mr. Green

Благодаря ви за успокоението. Много ме зареждате позитивно.  Hug

# 686
Да е жива и здрава малката Дарина и много да радва семейството си! Бързо възстановяване на Десита!

Дуци, пожелавам ти утре да мине по-леко и за двете  Hug

Николета вчера и днес има бисери Simple Smile Вчера бяхме на сладкарница и сервитьорката донесе торти. При вида им Николета на висок глас възкликна "Олеле, колко геми торти! Олеле!" Simple Smile А днес с Мими са ходили до супермаркета и купили сок. На касата Николета се провикнала "Мимиии, останах без сок" Simple Smile

# 687
  • София
Ама Бело, к'во да се стегам? Аз по-стегната от това не съм била. Хората ми викат да се успокоя да се отпусна, па ти стегай се.  Mr. Green

Joy Joy Joy хахаха, Олеее, много яко  Laughing Пии си магнезия, че аз като го спрах и родих  Mr. Green

Момичета моля ви пишете в темата за нац. среща  Peace , че трябва да се измисли нещо приемливо за всички Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520370.135;topicseen

# 688
Честита бебка Дари на Деси! Да е здрава, красива и най-добричка дъщеричка!

Ние бяхме на ясла днес за първи път. Направо ще се побъркам Sad Здравко е плакал през цялото време. Нищо не беше ял. Отказал даже да седне с децата на масата. Но най-много ме ядоса, че не му беше сменян памперса #Cussing out Както оставих сутринта шкафчето, така го заварих на обяд. Нито сокчето му давано, нито памперсите пипани, нито любимата му играчка, която оставих да му дадат , ако положението е много напечено.......... И като капак свекърва ми с мен и като изведоха детето тя се навря в него , а то ме гледа и не може да се осъзнае защо не го гушкам. Че има и уста да ми каже, че утре като отидем, тя ще го посрещне, а аз да се скрия отзад. Направо не мога да си намеря място Close Предупредих мъжо, че ако няма корекция в поведението , утре "ще си сритаме шапките " с майка му и мирът ще свърши.

Ох, оплаках се ooooh!. Сега ще се нарева и се надявам да успея да заспя.

Оле  Hug, карай го съвсем спокойно. Ние сме с теб. И си пий хапченцето , та бебчето да си дойде навреме.

# 689
Честита радост на Десита, да расте здрава и послушна малката принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт