По градинки и поляни пишкат юлски калпазани(тема 142)

• 33 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВАТА ДЕСИ ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ДАРИ И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ !

Астарта, Дуци, дано трайно да им хареса на дечицата в детската и нещата да се наредят както ги планирате  Hug

На Джиджи и на другите адаптиращи се дечица - много късмет и бърза адаптация  Hug

Оле, споко! Всички сме с теб ! Ще дойде и твоя ред !  Mr. Green

Билянка мин. седмица беше 3 дни на градина и на 4-тия се разсополяви. Вече и Дея е сополива /в комбинация със зъбоникнене, така че не знам при нея точно как стоят нещата/, но от вчера и аз съм в кюпа, а от днес и Пламен  Confused Билянка вече е много по-добре - дано поне да им мине бързо на тях. Слагам от "онези" капки.

Вчера водихме децата при Драганов. И двете са здрави каза, но Билянка ще носи стелка в пантофката, защото има плоскостъпие, което се надяваме да коригираме с тази стелка. Чакахме го повече от 1/2 час. съответно децата само където не се качиха на лампите и вече в кабинета бяха в апогея на лигнята си  #Crazy
Иначе каза, че трябва да се носят пантофи с твърд форд отзад, а лятото боси, но не вкъщи, а навън - по неравни повърхности, за да се тренират мускулчетата на краката.

# 691
Добро утро  Grinning

Джиджи, ужасно Sad Направо разкарай свекито, да не идва с тебе и точка. Crossing Arms А горкия Здравко как няма да реве в такъв случай  ooooh! Толкова ли не намериха време да се погрижат за него, да го погушкат, да му дадат играчката и да пие сок.  Close

Оле, ти с тоя термин трябва да родиш някой будител  Laughing Почвай да четеш, че време не остана  hahaha

# 692
Джиджи Hug Обясни й на свеки, недей през мъжа ти. Просто й кажи как се чустваш, вероятно и тя е минала през това нещо. А на лелките им скръцни със зъби, ти защо не звъннеш през деня да ги подсетиш?

Благодаря ви Hug Анна днес отиде с ентусиазъм, като я оставих се разплака и протегна ръце и аз избягах Confused
Чакам 12 с нетърпение.
Мъжът ми и той сега е болен, дано нас с Анна ни подмине Praynig На нея гледам кътниците й се белеят, за това напоследък беше толкова ужасна и без апетит. Като се покажат мисля да я отказвам от бибата или да пробвам поне, да видим ще е готова ли.
Стискам палци на всички да имат по-бърза адаптация Praynig

# 693
Десита, честита рожба! Да е жива и здрава малката голяма Дарина  Hug

Джиджи Hug Обясни й на свеки, недей през мъжа ти. Просто й кажи как се чустваш, вероятно и тя е минала през това нещо. А на лелките им скръцни със зъби, ти защо не звъннеш през деня да ги подсетиш?

Стискам палци на всички да имат по-бърза адаптация Praynig

Подкрепям и споделям  Hug

Вчера на Катето също беше пръв ден на ясла (за втори път). Всичко е  наред с изключение, че не е искала да си яде обяда, та са й дали от закуската, за да не ляга гладна.
Вечерта много трудно заспа и все ме търсеше.
Днес помрънка сутринта и на раздяла се разплака, но после бързо се е успокоила.
Заредена съм с опитимизъм и се надявам да не се лъжа.

Оле, търпение и кураж, мила  spoko

# 694
  • София
Деси, честита ти Дарина! Да расте весела, усмихната и много да ви радва малката кокона!

Хайде да се отчета и аз по актуалната тема Mr. Green. Маги вчера беше за първи ден на ясла. Сутринта стана с голямо желание, каза чао, даде целувка и цял ден е била образцова. Вечерта обаче като ме видя се разхлипа и цяла вечер беше много превъзбудена. И както предполагах днес на другаде задуха вятъра, иска с мама, мама да дойде на детската градина и накря влезе с рев. Добре, че утре е почивен ден и ще сме заедно, надявам се в четвъртък да е по-склонна  Confused.

Стискам палци всички яслечета да свикват по-бързо и кураж на майките със свити сърца   Simple Smile.

# 695
Оле, ти с тоя термин трябва да родиш някой будител  Laughing Почвай да четеш, че време не остана  hahaha

Joy  Joy  Joy Не се бях замисляла. Да си налягам парцалите значи.

Джиджи, и аз споделям мнението на Дуци. Нещата трябва да се казват. Има хора, които не се сещат на момента, но ако ги подсетиш, няма да се обидят.

Нинче, без да се обиждаш, се посмях на думата "плоскостъпие". Това дюстабанд ли значи? Иначе за твърдия форд отзад, мисля, че е вече отживелица, или поне така коментирахме преди. В щатите поне препоръчват колкото се може по-мека обувка по самия крак, ако не може босо. а ти защо сега си ги водила на ортопед, контролно ли нещо или за специфично оплакване? Ако трябва да ходим и ние.

# 696
Сакси сподели ли със зъболекаря на Яна какво стана?

Вижте темата за нац.среща, моля!

# 697
  • София
Първо:
Честита бебка на Е.Л.  bouquet Много да я радва и слуша, голяма и умна да порасне!

Честито момиченце и на Десита! Да расте умна, чаровна и красива, за радост на цялото семейство! И да се фръцка заедно с мама на токчета след време  Mr. Green  Heart Eyes Много се радвам, че Дарито все пак сама е решила да излиза, момиче с характер май ще е  Laughing

Нинче, а Драганов кога съветва да се провеждат профилактичните прегледи? И аз като Олето се чудя дали не е време за нова профилактика. Аз самата съм с някаква форма на плоскостъпие (не съм ходила на лекар за това, де). Оле, точно "плоскостъпие" се казва Simple Smile "дюстабан" е от турски произход - дюс (мисля, че е "равен, еднакъв", в случая явно и "плосък") + табан ("ходило" мисля, че значи, или пък крак). Широко ти е на тебе около врата, Оле, явно още не са ти назначили датата за секциото  smile3534

Моята Дарина е ужасно кисела последните дни, все се тръшка за нещо, сърди се (тази сутрин дори без конкретна причина), пищи. В момента хич не ми е жал, че се връщам на работа, на маймуна ме направи това дете  Crossing Arms

# 698
Моята Дарина е ужасно кисела последните дни, все се тръшка за нещо, сърди се (тази сутрин дори без конкретна причина), пищи. В момента хич не ми е жал, че се връщам на работа, на маймуна ме направи това дете  Crossing Arms
Ох, това аз ли съм го писала?  Tired Самуил е нетърпим, с голямо Н! Побърква ни.  smile3511Не знам някаква фаза от растежа ли е, зъбите ли са, адаптацията към детската градина ли, що ли? Но точно за 10 минути ме изкарва от равновесие, хем цял ден не съм го виждала, считайте какво чудо е. Двамата с баща му ходим наоколо с ей такъв вид  smile3515 и само гледаме как да го сложим да спи, та да се освестим.

Нинче, и аз за дюстабана знам че тия мнения са отживелица. Thinking Честно казано и мнението ми за Драганов хич не е добро. Струва ми се доста изостанал в знанията си и дори аз дето си нямам представа от ортопедия след едно посещение, загубих доверие. Иначе е забавен и отделя внимание на хората, но аз лично потърсих друг ортопед за Сами, от който съм много доволна. Пръстчетата му са почти излекувани и то само благодарение на шиничките, които той ни показа.

# 699
  • София
Моето Маги днес пак плака и като отиде на ясла и като я взехме Rolling Eyes Но сестрата ми я похвали , че много е слуша, разбира, оправя се сама, храни се сама и си иска допълнително грозде  Laughing Танцувала и пеела  Mr. Green На обяд ги изведоха и си играла с батко и на пясъчника и била спокойна  Hug За сметка на това батко и още отива с рев  ooooh!-срам  Embarassed
Милите ми мъничета, чувствам се все едно ги ритам от гнездото и да се борят с живота  Rolling Eyes Еййй, много е трудно да си родител  Confused

П.п. Обеча ние 2 дни с таткото свободни без "куфари" хвърчим по задачи като луди  Joy Доста полезна работа свършихме .
Взех и и дипломата, но не ми дадоха кепе и съм много възмУтена  umnikuu  Crossing Arms

# 700
Кетииии, честито!! Много се радвам за теб Simple Smile Снимка, снимка (тропам по масата Simple Smile )

# 701
  • София
Кетииии, честито!! Много се радвам за теб Simple Smile Снимка, снимка (тропам по масата Simple Smile )

Нямам снимка, не ми дадоха кепе  Crossing Arms Ако искаш да си снимам дипломата  Mr. Green

Да ви се похваля, най-накрая намерих на Дени хубав анцунг за 30лв  Grinning Бреййй, какви грозни долнища ми предлагаха за по 19лв  ooooh! А този е и красив и от хубава материя.
И съвсем случайно му купихме пантофи за детската който все едно за анцуга са правени, същите разцветки за 10лв  Mr. Green

На маги красива пижамка за 12лв и пантофи за 10лв и съм много доволна, всичко ми е по вкуса и не е скъпо  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 23:01 от ketito

# 702
  • София
Днес, като отидохме в градината да вземем Ники, Бобо доброволно се паркира на неговата си детска площадка/ в това одз всяка група си има площадка/, гушна се на леля Диди, не се разтревожи грам, веднага запо4на да се катери и да лудее. Това е добър знак, струва ми се Simple Smile Да свършват тия сополи и да тръгва пак, 4е така до никъде не можем да я докараме с адаптацията - два дни ходи, на третия вкъщи Confused
При мен на работа е някакъв кошмар. Не мога да се оправям ве4е, просто това е твърде много работа за един 4овек Sad Оглеждам се ве4е за нещо друго. То парите са си пари, ама и здравето на пътя не си го намира 4овек, нали така...

# 703
уф не ми говорете за ясла, два дена ходи и сега е с бронхит на инжекции  #Cussing out ooooh! писна ми от тези болести  smile3514
иначе Мати бърбори все повече, и бели прави повече  Laughing тръшканиците взеха да намаляват, а дано  Peace да спрат, ама инатче си е де, на кого се е метнал  не знам  bowuu Laughing

# 704
Ох, Маякуб, вие май често боледувате Sad С големия редувахме бронхити и пневмонии, но до инжекции не сме стигали. Дано скоро оздравеете. Не се тревожи, ще се оправи Hug

Сами днес ни направи оня специален твърд подарък в гърнето. Беше цяла сензация, чакаме го толкова отдавна...Дойде и се похвали на баща си, не на мен, че имал пишо и а..о. И всичик бяхме щастливи, а той-много горд Mr. Green
На всички нови ясленчета - успех и кураж на майките! Wink

Общи условия

Активация на акаунт