Не дали,а трудно ли отказахте цигарите при бременност?

• 21 325
  • 217
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Когато видях двете чертички, изпуших последната си цигара. Изобщо не ми се е пушило след това и дори не съм си дръпвала вече 1 година и 9 месеца. От край време си повтарях, а и на близките покрай мен, че щом забременея, ще ги откажа! Пушех по 1 кутия на ден минимум! Мисля, че сме заобиколени от толкова вредни хранителни продукти, изкуствени напитки и замърсен въздух, че поне това напълно съзнателно натравяне можем да спестим на милите ни бебенца!

Таткото ги отказа малко преди да се роди бебчо, но 8 месеца какво му чуха ушите!  Laughing

# 121
  • София
Отказах ги, когато разбрах, че съм бременна. Мъжът ми все още пуши.

# 122
Отказах ги.
Чак много трудно не бих казала.
Първата седмица беше мъчително.Сега ми се припушва, но като помириша цигара  Sick

# 123
Всяка отговорна майка не би трябвало да изпуши и 1 цигара след като разбере че е бременна!!!!И ако има някои които продължават да пушат по време на бременността просто ГОРКОТО ДЕТЕ С ТАКАВА МАЙКА нехайна още от самото начало! #Cussing out Човек като реши да се трови добре но защо трябва да страда невинно същество.Една приятелка си пушеше редовно и сега детето и за 1 год 3 пневмонии постоянни пристъпи на спазъм просто трагедия и защо -защото е имало нещастието точно такава жена да го износи  #2gunfire Сори че съм остра но поне в това отношение никога няма да си променя мнението Naughty

# 124
При мен беше супер лесно, защото не се искаше дори воля. Всъщност аз заподозрях, че съм бременна поне седмица преди да трябва да ми дойде, защото не ми се пиеше и пушеше. Палех цигара и до средата не можех да я изпуша, защото ми ставаше гадна. И след като забелязах една вечер, когато бяхме излезли да пием, че лигавя малка водка 2 часа (а пия доста повече Laughing ) и съм напълнила пепелника с половинки от цигари и ми светна, че нещо става... Изчаках си датата и 3 дни след нея и феноменът се обясни Joy Та така - не беше никак трудно, тялото ми само отхвърли всички вредни неща и нямах никакви мераци към тях. Simple Smile

# 125
И при мен стана бързо и лесно,благодарение на бременността и съпътстващите я благини. Laughing
Толкова много ми се гадеше,че не смеех да видя дори цигара.Съпругът ми не е бил никога страстен пушач,така че той просто нямаше какво да преодолява-спря да пуши без никакви проблеми.
По-голяма воля се искаше от мен,за да не пропуша отново,година след раждането,когато спрях да кърмя.И досега продължавам да сънувам , от време на време,че паля.

# 126
  • в 1001-та нощ
спрях отмомента, в който разбрах, че съм бременна - не съм била страстен пушач с никотинов глад, но припалвах - за социалния ефект, в компания, навън.....за удоволствие

вече година не пуша и ме дразни доста дима...направо ме отвращава, макар, че съм припалвала два пъти......

надявам се да не пропушвам отново  Peace

# 127
И аз спрях цигарите, когато разбрах че съм бремена. Не ми беше много трудно, защото ми ставаше лошо от миризмата на цигара. В началото ми беше по трудно да отвикна от самия навик, а за никотинов глад не. Мъжът ми не ги спря, но не пушеше в къщи.

# 128
Спрях цигарите два дни след като реших, че съм заченала ... дори нямах симптоми или някакви признаци на забременяване - просто си знаех, че е станало и спрях да пуша от раз. И за секунда не ми е минавала мисълта да запаля цигара, а и в последствие започна да ми се гади от някои миризми в това число и от миризмата на цигари  Sick . Не бих казала, че цигарите ми липсват.

# 129
Пушеше ми се, та две не виждах. Бях си определила по 5 цигари на ден - е, непрекъснато мислех за часа, в който ще мога да запаля. Нищо друго нямах в главата, освен една хубава, дълга, димяща цигара! Едвам изтраях бременността и периода на кърмене.

# 130
За щастие при мен стана от като реакция от бремеността макар, че съм си дърпала за цялата бременност около 10 пъти примерно, но никога не съм палила сама или изпусшвала цяла цигара. Ако не се беше случило така не съм сигурна, че щях да удържа  Sad При кърменето обаче съм на мнениее, че не трябва и дърпане да си позволяваам. Ще видим как ще е. Но съм сигурна, че после ще си пордължа с пушенето. Просто си го харесвам, с биричка и след хапване  Heart Eyes Замечтах се Laughing

# 131
  • Бургас
Аз отказах цигарите 2 месеца преди да забременея.А бях страстна пушачка от 8 клас до 23-та ми година включително.По-малко от кутия на ден не съм правила.Спирала съм ги два пъти за дълги периоди досега.На първи този месец отново ги спрях.Не ми се пропушва.
Мъжа ми не ги е спирал и няма намерение да го прави засега.

# 132
Аз ги отказах от раз щом разбрах, че съм бременна.Даже ме дразнеше дима на цигари.Не пуша вече две години, въпреки, че на моменти много ми се иска да запаля.Все още удържам, докога ли?

# 133
Не, изобщо не ми беше трудно. Пушех по кутия-кутия и половина на ден, но последната цигара я запалих, когато си правех втория тест за бременност, след първия, който излезе положителен  Peace Казах си, че това ми е последната цигара и толкова  Naughty
Откакто съм родила също не съм пушила, нямам и намерение  Grinning

# 134
По-лесно не можеше да бъде!  Laughing От раз - щом разбрах, че съм бременна! Хич не ми се пушеше, ставаше ми гадно от цигарения дим. Дори 2-3 месеца преди това докато бебеправехме дали на психическа основа, но почти не ми се пушеше и пушех по 2-3 цигари на ден само в работата.

Общи условия

Активация на акаунт