Не дали,а трудно ли отказахте цигарите при бременност?

• 21 339
  • 217
  •   1
Отговори
# 135
Отказах цигарите много преди да забременея.

Нямах проблем с отказването. И по-рано съм ги спирала от раз за дълго време. Когато реша пуша. Когато си кажа от утре вече няма да пуша,спирам от раз.

# 136
Отказах ги няколко дена след теста,като през тези дни пушех по 4-5 цигари.После започна да ми се гади от миризмата на цигарен дим,но към 5-ти месец като отмина гаденето започна да ми липсва пушенето,както и да е така и не съм запалила.Но когато приключих с кърменето веднага пропуших,просто си ме кефи,колкото и да се пенят някой по този въпрос.

# 137
здравейте сега видях тази тема и ми стана интересно  Simple Smileаз преди да забременея пушех по кутия на ден Rolling Eyesкато разбрах,че съм бременна запалих една цигара и си виках боже какво правя?Сърце не ми даваше да пуша,а съм си мислела винаги,че ще ми е много трудно да ги откажа,това беше началото на декември миналата година и така до ден днешен не съм запалила,съпругът ми е непушач и аз мисля да не паля вече...

# 138
Мнооого трудно ги отказах. В началото припалвах скришно, но ме изловиха. 5 да съм изпушила най- много, откакто съм бременна.

# 139
  • София
Аз бях ограничила цигарите около година преди да забременея- пушех само когато пиех бира /което беше доста често обаче/, но за сметка на това по много. Сутрин или на работа не съм пушила. След като разбрах, че съм бременна ги спрях от раз, без усилия, но според мен това е свързано с внезапното отвращение към бирата и всякакъв алкохол  Mr. Green Embarassed

Таткото никога не е пушил.

# 140
Спрях да пуша в деня , в който се потвърди бременността ми  Peace .
След раждането пуших известно време , но по 1-2 цигари , впоследствие  спрях окончателно   Simple Smile .
Сега никой не е в състояние да ме накара да пуша отново !

# 141
Здравейте!
Аз бях страстна пушачка и преди да забременея стигах до две кутии на ден. Винаги ме е притеснявало как после ще откажа цигарите, като без тях не мога. Когато се установи, че съм бременна, също пушех много, а докторът каза по 1 - 2 цигари на ден. Видя ми се ужасно, при положение, че пушех по 40 цигари на ден. Но когато влязох във втория месец изведнъж вкусът на цигарите стана противен, почти неестествен и от раз ги спрях. Е, за сметка на това качих доста килца в повече от необходимото, но съм много щастлива, че ги отказах. Надявам се никога повече да не ги пропуша.

# 142
Отказах ги доста по-лесно, отколкото си мислех, че ще бъде. В началото исках от съпруга ми да ми дава да си „дръпна“ от неговата - не повече от едно такова „дръпване“ на ден Simple Smile, после обаче някак спрях даже да мисля за тях и така е вече почти 3 месеца. В чантата , обаче тайничко си имам една кутия - не съм я отваряла, стои си вече трети месец и не мисля да я отварям - просто ме успокоява мисълта, че я имам Simple Smile Съпругът ми не знае за нея, а и аз внимавам да не я види, че ще ми я конфискува и изпуши, а аз си я искам да си е при мен - нищо, че е непокътната и такава ще си остане още дълго време  Grinning

# 143
При мен просто желанието за пушене изведнъж секна(намаляваше с всеки ден,после дори ми ставаше гадно от цигарен дим),когато потвърдиха бременността.Оказах ги от раз.До днес не съм пропушила  Peace
и аз бях така

# 144
При мен нищо не ми секна . Пушачка съм от доста години. Като разбрах че съм бременна естествено се стреснах. Но първите два месеца пушех по половин една цигара на ден.  Embarassed И изпитвах страшни угризения естествено. После припалвах през няколко дни... Докато в един момент, след като повече от седмица не бях палила а и усетих пърхането в корема/доста рано я усетих/ ги спрях. Кофти ми е и ме е яд, а най ме е яд че пропуших след като спрях да я кърмя... Лошо от цигари не ми е ставало никога. Гадеше ми се от всевъзможни други неща, но не и от цигари. Tired

# 145
Отказах ги веднага след теста! Не ми беше никак трудно, пък и не ми е за първи път!Мъжо не съм го карала да ги отказва, но когато е покрай мене почти не пуши. Hug 

# 146
Аз се отказах от раз.Както разбрах и край.Мотивацията като е силна мисля .че е лесно/Като се замислиш , че вредиш на бебо...

# 147
Никак не ми беше трудно, по принцип нямам проблем с това да не пуша.Казвам, че няма да пуша и толкоз  Crossing Arms още повече като видях двете черти.
Иначе си обичам да пуша, харесва ми вкуса на цигарите, но има време ще се пуши когато спра да кърмя.

# 148
Аз може би през първия месец палех по една на ден със сутрешното кафе. Просто не успях да се преборя със себе си. После неусетно ги спрях. Случвало се е накрая мнгоо рядко да запаля, но примерно веднъж на 2 седмици и не можех да я изпуша - завиваше ми се свят. Сега чакам момента, в който ще отбия бебчо, та да си пропуша отново. Винаги ми е било голям кеф!

# 149
Отказах цигарите,когато установих,че съм бременна.Аз и не пушех много-по 4-5 на ден,но от раз ги спрях.Дори нямам желание да запаля.

Общи условия

Активация на акаунт