Трябва ли майка му да научи?

• 22 962
  • 610
  •   1
Отговори
# 435
Момичето каза, че законната му жена НЕ ЖЕЛАЕ да му роди деца.
Което е меко казано странно, за мен е някаква куковица. Така че от това семейство всичко може да се очаква, не са съвсем читави.  Joy

Ти сериозно ли смяташ, че авторката е добронамерен източник на информация за жена му, че я квалифицираш така?

# 436
Аргун,за нищо не съм излъгала и стоя зад всяка една дума написана от мен.Дори да не ви се вярва.

# 437
Деси.....,Деси....
Аз не искам да те нападам.
Искам да те подкрепя.
Това,което веднага ми хрумва е да започнеш да си задаваш въпроси от сорта на ,,Коя съм аз?,, ,,Какви са социалните ми роли?,, ,,Какво целя?,, ,,Как искам да продължа живота си?,,...,,Какво искам да дам на детето си?,, ....
Започни да уважаваш и обичаш себе си.
Докато ти не го правиш,никой няма да го прави.

Знам колко е трудно да обичаш изруд.Но силата да се пребориш с това е в теб, просто я открий.
Имай малко воля, за да успееш и да си стъпиш на краката започвайки живота си на чисто . Ти го заслужаваш! Не съсипвай живота си, а покрай твоя и детството на детенцето си....

# 438
Вие наистина ли говорите за второ дете?  Tired

# 439
Аргун,за нищо не съм излъгала и стоя зад всяка една дума написана от мен.Дори да не ви се вярва.

Последно - не може да има деца или не иска да има?
Тук пишат доста хора от предишните теми, които си участвала, та се помни какво си писала и там.

# 440
В един наш разговор тя ми каза,че никога не би му родила дете при положение,че вижда какъв е и ми се чудела наакъла как съм била готова да го направя(вече бях бременна)
Пълнолуние,казвал ми е,че иска да има още едно дете.

# 441
Аз за него не бих се учудила, вижда се какъв е. Интересно ми е да знам ти дали си склонна на това.

# 442
Не.По принцип искам да имам още едно дете,но не и при тези обстоятелства.Би било безумие от моя страна.

# 443
Еми, ти какво искаш да ти каже жена му, особено ако ен може да има деца?! newsm78

# 444
Ами първо, значи аз излязох права и второ ти явно не си толкова умна, колкото ти се иска, за да повярваш на мъж, който още не е разведен, че ще се разведе, заради теб, или ако му родиш дете.
И сега ти се иска да направиш нещо, ама не можеш. Иска ти се да се убедиш, че той обича теб, а не жена си, ам ане можеш. Иска ти се детето ти да им абаща, ама няма да е такъв какаъвто си си мислела. Иска ти се да се докопаш до семейството му, но това никога няма да стане. То е НЕГОВО И НА  ЖЕНА МУ/ОНАЯ БЕЗДЕТНАТА, ПОМНИШ ЛИ Я?кОЯТО ТОЙ ВЪОБШЕ НЕ ОБИЧА hahaha/

Ей т'ва ме хвърли в музиката. Не искам да се заяждам, обаче, мъж, който планирано ходи да сее семе при жена, различна от законната му супруга, е много малко вероятно да обича съпругата си.
Има доста начини човек да НЕ се окаже в ситуацията на Деси.
И почти никой не е застрахован да не се окаже в ситуацията на съпругата на дискутирания тук плужек. Ако, недай си Боже, аз се окажа в положението на съпругата и мъж ми (в моят случай дългогодишният ми партньор) ме осветли, че е станал татко без моето участие - последното нещо, което ще си помисля, ще бъде, че той ме обича и уважава и че ние сме семейство.
Когато един човек обича съпругата си - прави си семейство с нея. Това включва децата. Ако съпругата има репродуктивен проблем и съпругът я обича - осиновяват, търсят сърогатна майка, лекуват се.....Ако съпругата има проблем, а съпругът иска деца на всяка цена и поне малко уважава съпругата си - ами почтенно се разделя с нея и си намира жена, която може и иска да му роди деца.
В конкретния случай имаме 2 патки и един .....с едната гола патка.
Когато има: а) съпруг и съпруга и б) мама, тати и бебо, семейството е там, където е бебо. Поне би трябвало.

# 445
  • София
muneca de porcelana, съгласна съм.
За мен това не е никакво семейство, освен на хартия.
Много се обичат, ама никой няма нищо против друга да е майка на децата. Хайде...тия на някой друг.

# 446
В един наш разговор тя ми каза,че никога не би му родила дете при положение,че вижда какъв е и ми се чудела наакъла как съм била готова да го направя(вече бях бременна)

Добре де, а при положение че го вижда какъв е, защо се оженила зе него newsm78. Или ако е разбрала в последствие какъв е - защо не се разделя с него? Не мога да си го представя Thinking - да се оженя за някой, да не искам да му родя дете "виждайки го какъв е", и пак да стоя с него, да мога да имам деца, но да нямам, защото смятам, че мъжът не е подходящ, но да не искам да го сменям с друг и да си остана така без деца, прекарвайки живота си с някой, който не смятам за достоен да бъде баща или съпруг  Shocked

# 447
  • София
Когато има: а) съпруг и съпруга и б) мама, тати и бебо, семейството е там, където е бебо. Поне би трябвало.

Няма "би трябвало". Семейството на всеки човек е там, където той иска да има семейство и където го приемат. Лирическият герой не иска да бъде семейство с Деси и бебе, значи семейството му е - жена му. Това е неговият избор и колкото и да го ругаем, това няма да промени нищо. Той си прави живота, както намери за добре. А Деси би трябвало да прави същото...

# 448
  • София

Добре де, а при положение че го вижда какъв е, защо се оженила зе него newsm78. Или ако е разбрала в последствие какъв е - защо не се разделя с него? Не мога да си го представя Thinking - да се оженя за някой, да не искам да му родя дете "виждайки го какъв е", и пак да стоя с него, да мога да имам деца, но да нямам, защото смятам, че мъжът не е подходящ, но да не искам да го сменям с друг и да си остана така без деца, прекарвайки живота си с някой, който не смятам за достоен да бъде баща или съпруг  Shocked
Да, цялата история е съшита с бели конци.

# 449
Въпрос на време е второто, както те чета. Секс правите, 4 години иди ми-дойди ми, сладкодумен и Златен, тази питбулска захватка... Като узряла круша си - с комплекс детето да не е самичко, с мушкане в родата. Лесно е преминаването от "като родя, той ще дойде при нас" към "с две деца къде ще мърда". Да няма после "излъга ме два пъти"? Направо като на кантар ви виждам - ти с детето от едната страна, Златния с мама и съпруга от другата... Какво друго да направи човек, освен да трупа още тежест от своята страна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт