Трябва ли майка му да научи?

• 23 054
  • 610
  •   1
Отговори
# 60
  • по пътя на светлината
Деси,гаранция знае и бабата,не ставай просякиня за внимание,който му е мило ще намери начин да си види внучето,ако ли не много му здраве!

# 61
Деси,гаранция знае и бабата,не ставай просякиня за внимание,който му е мило ще намери начин да си види внучето,ако ли не много му здраве!

Гаранция ще има едва когато тя лично и го каже. На мъж везни вяра не може да се има. Няма никаква гаранция.

Деси, не забравяй да съдиш мухльото за издръжка! Wink

И на бабата лично и връчи внучето в ръцете та да и омекнат краченцата.

# 62
Предполагам,че е адски болезнено да си на мястото на съпругата,но това го решава той,а не аз.Не можеш да насилиш някой да поддържа една паралелна връзка толкова години.

# 63
Честно казано-на нищо не разчитам.Вече.До скоро исках да сме заедно тримата,да сме семейство.Той ме уверяваше,че ще стане.Вече наистина нищо не искам,само забрава...

Аз мислех, че си приключила с този мъж. Embarassed Мй пак нищо не съм разбрала. newsm78

# 64
  • по пътя на светлината
Дълбоко се съмнявам,че не достигнало до ушите на бабата.....,не е казано,че точно сина й трябва да и съобщи,след като всички останали знаят....
Определено няма да е във възторг от кашите които е надробил.

# 65
Останалите са тук-във Варна.Майка му е в Габрово и няма контакт с негови приятели,а не вярвам съпругата му да и каже.

# 66
  • по пътя на светлината
Предполагам,че е адски болезнено да си на мястото на съпругата,но това го решава той,а не аз.Не можеш да насилиш някой да поддържа една паралелна връзка толкова години.
А..не ,това го решаваш ти .

# 67
Решениео,че иска дете от мен го взе той,не само аз.Това имах в предвид.

# 68
  • по пътя на светлината
 Деси,извинявай но аз не съм в течение на нещата,той призна ли детето?

# 69
Да,още на третия ден след раждането-в законовия срок.Дойде в болницата и сам пожела да го запишем.

# 70
А..не ,това го решаваш ти .

Стореното сторено, някой трябва да понесе на плещите си отговорността за стореното и това определено е бащата който има задължения към едно дете.

Но двойния живот трябва да спре с ясен ултиматум.

Ей...много сме наивни и загубени това овните като сме влюбени!  Sick ooooh!
Деси, освобождавай се от един муньо и се лекувай от тая история. Но преди това му насоли перфектно да му държи задълго.

# 71
Опитвала съм се да му поставя ултиматуми,но той не се поддава.Знае,че съм слаба и перфектно се възползва от това.Просто след ден,Боже,какъв ти ден-след няколко часа съм му простила.Наистина съм голяма глупачка.

# 72
  • по пътя на светлината
А,не вече не можеш да си позволяваш да си слаба,не си сама,едно човече разчита на теб!

# 73
Кой е казал,че жена му не може да ражда? ...

Не може/не иска, все тая, не иска за по-възрастните хора даже е по-страшно.

А за жена му и т.н. - ти лично познаваш ли я? Присъства ли, когато той й съобщи за бебето?

И преди съм ти писала - съсипваш си живота с тоя тип.

# 74
Опитвала съм се да му поставя ултиматуми,но той не се поддава.Знае,че съм слаба и перфектно се възползва от това.Просто след ден,Боже,какъв ти ден-след няколко часа съм му простила.Наистина съм голяма глупачка.

Крайно време е да престанеш да бъдеш такава. Подаваш съдебно за издръжка и му заявяваш че с отношенията ви беше до тук. Детето ще си вижда в определените от съда дни и часове. Отиваш лично да се запознаеш с бабата и после се заемаш със своя собствен личен живот. Имаш ли приятелки? Ако ти бях такава нямаше да допусна да видиш повече този мърльо. Излизайте вечер и се забавлявайте, пусни си обява в сайтове за запознанства и си търси МЪЖ до себе си!

На бабата можеш да кажеш нещо от рода "не очаквам да си поемете отговорността на баба, но смятам че имате право да знаете и сама да решавате да бъдете ли такава или не".  Wink

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 01:06 от Delusion

Общи условия

Активация на акаунт