Трябва ли майка му да научи?

• 22 954
  • 610
  •   1
Отговори
# 300
Ядоса ли се? Захвърчаха морали, един за малко да ме цапне по главата... Да бе, всички разбраха, че не си виновна, няма от какво да се срамуваш, ако много си го повтаряш, може и сама да повярваш. Продължавай да го обичаш. Grinning Никакво признаване на грешки не правиш, не се самозалъгвай, нито показваш доблест - само поредните самооправдания.

# 301
В крайна сметка всеки получава това, което заслужава  Peace

# 302
Една лъжа повторена 100 пъти става истина.Може пък това да ми е целта...И да ти кажа-аз съм толкова дебелокожа,че ще ми трябва доста повече за да се ядосам.Може би се забавлявам... Wink

# 303
...И да ти кажа-аз съм толкова дебелокожа,че ще ми трябва доста повече за да се ядосам
Това сигурно е така Laughing. Щом този мъж не е успял да те ядоса и да го зарежеш, едва ли съществува човек на света който може да го направи Whistling.

# 304
Един приятелски въпрос: според теб май онзи те обича, а уважава ли те?

# 305
Именно Шанталче.Ти поне ме разбираш Peace Laughing
Единствено мога да отговарям за собствените си мисли,чувства и постъпки.Останалото съм го написала като факти-прецени сама...

# 306
  • Варна
Деси, извинявай, но нали преди месеци реши да уредиш нещата - адвокат, родителски права, споразумение за свиждане, издръжка? нали щеше да продължаваш напред? Защо пак всичко отначало?
Майка му?
Най-вероятно наистина знае. Срам я е - от сина й, от цялата ситуация, изключва се. Не я търси.

# 307
Ядосай се малко повече и насочи гнева си накъдето трябва. Ако трябва, да почна морал да хвърлям.  Laughing

# 308
Трещерица,колкото и морал да ми хвърлиш гнева ми няма да отиде в правилната посока .Но все пак-благодаря! Simple Smile
Завела съм делото Ментова.Чакам дата за заседанието.

# 309
Именно Шанталче.Ти поне ме разбираш Peace Laughing
Единствено мога да отговарям за собствените си мисли,чувства и постъпки.Останалото съм го написала като факти-прецени сама...

Ако това беше към мен, аз прецених още от първите две страници.
Не ми е ясно защо изпитваш такова желание да се унижаваш.
Ако ще ти помогне да се осъзнаеш, отиди при майката, при жена му да ти кажат в прав текст какво мислят. Може да е гадно, но ако ще ти помогне да продължиш напред е по-добре.

# 310
Ако знаех,че ще ми помогне бих го направила.Но знам,че просто ще ме амбицира.Ще се получо точно обратното...Не знам какъв човек съм,може би просто Мазохист!

# 311
  • до една звездичка
Имам дете от мъж,който е семеен.Предполагам,че не е казал на майка си и аз не знам по каква точно причина.Според вас тя има ли право да знае,че има внуче и дали дефакто аз имам право да и го кажа...

Бих казала на собствената си майка. На него бих оставила сам да реши дали да каже на своята, или не.

# 312
И аз така съм направила.Просто ми беше интересно какво мислят други хора по въпроса,но темата някак си неусетно се измести.

# 313
Просто ми беше интересно какво мислят други хора по въпроса,но темата някак си неусетно се измести.

Най-вероятно знае за внучето, нищо, че е в Габрово, те новините достигат по най-разнообразни канали

# 314
  • Varna
А дори и да не знае, след заседанието ще научи със сигурност Wink
Така, че недей да мъчиш мъничката душица със пътуване във това топло време, за да го представиш на баба му.  
След това топката остава във нея- дали ще иска да ви види.

Общи условия

Активация на акаунт