Трябва ли майка му да научи?

• 22 984
  • 610
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Виждала съм подобна ситуация, макар и без дете. Бяха неколкогодишни Радини вълнения, Омирови трагедии, как не може да се раздели с ни една от двете...  
Накрая втората се отказа и го остави с жена му. Човечецът се преориентира в обстановката, със съпругата направиха дете в знак на голямата си любов и втората немедленно биде заменена с трета. След третата не знам какво е последвало, няма да се учудя и за четвърта. Simple Smile
Мисълта ми е, че този тип хора са умели манипулатори и идеално преценяват женската глупост и мекушавост. И са способни да си кютат така до безкрай, докато на някоя от страните в многоъгълника не й писне. И не е виновен само мъжът, а всичките женски около него, които в условията на дива капиталистическа конкуренция се чепкат и борят със зъби и нокти. И всичко това помпа невероятно самочувствието на мъжа, действа му като енергиен стимулатор и съвсем логично, той не се отказва от тая ситуация. Класиката със зелника и лудия е абсолютно на място в случая.

# 286
Снежа63, за това да спор няма.
Но вече има и детенце - за него трябва да се мисли, ако татито беше на място, щеше да си вземе забременената мадама и да зареже жена си отдавна.
2 години правили опити за бебе...  Shocked Да беше оставил и жена си тогава.
Таткото си е уредил въпроса идеално. Има си съпруга, която готви, чисти и му угажда и дете от друга, което носи неговото име и когато реши "понаминава". Детето му го гледат и той е гледан.

# 287
  • Бургас
Какви точки да трупа?
Момичето достатъчно се обвързало ,че няма на къде повече...на този етап,ако някой трупа точки ,това е жена му.....с лицемерното си благородство.

А желанието да каже на майка му какво е? И това натъртване на първородното внуче. Вижте ме - аз мога да му родя дете, а тя не може. И съм почти убедена, че жената знае за детето й, още повече че самия той по нейните думи й е казвал многократно, че е така. Но тя не вярвала. Ами как ще вярва в нещо, което не й изнася.
k.a.l.i. значи след като има дете от него я прави нещо повече от жена му, така ли да те разбирам? От къде на къде тя трябва да го напуска? Ти знаеш ли колко години са заедно, какво са преживяли, каква е причината да нямат дете и т.н., че така категорично решаваш, че тя трябва да го остави? Значи след като няма деца е втора категория. Не я разбирам тази логика. Че той не е стока в случая никой не спори, но и авторката не пада по-долу и въобще не е глупава според мен. Повече от 2 години има връзка с женен мъж, който очевидно няма намерение да напусне жена си. И дете му родила и пак не е успяла да го постигне и сега вместо да направи най-логичното нещо, а именно да го остави, тя се чуди да каже ли на майка му или не, защото всичко друго в живота й е наред. А това съгласяване със съветите на всички тя argun написа, колко ще им обърне внимание.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 12:28 от Чериса

# 288
  • София
Присъединявам се към Лизбет
Хабите си съветите, не възприема. Много си подхождат с мъжа и взаимно си се заслужават, още дълго ще си живуркат полусъвместно.
ими напълно съвместно ... 'що не вземеш да ги прибереш у вас, така поне няма да се хабят за наема и ще има за детенце.
 ... прочетох всичко...
... темата има е толкова сладникаво 'лъзгава, че моля да се почерпим Popcorn

Всъщност глезьото е постигнал разделение на силите между жените... не може само хубавите неща за любовницата .... ми така де къде по-уютно е в къщи да е тишина, жена ти да ти обръща внимание само на теб, а като ти се прииска "чуждо" го имаш  вързано на разположение с дете.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 12:12 от Desem

# 289
Имам чувството, че на авторката като й стане скучно, идва да се позабавлява тук.
Просто отказвам да приема, че има такива хора.  Laughing

# 290
Както написах-това е първата тема,която пускам.Хайде посочете ми някоя друга.Никога не съм натъртвала,че аз мога да му родя дете,а тя не може.Не бих се подиграла с нещо толкова жестоко.Тя не иска да му роди дете!И защо съдите толкова строго?Вие безгрешни ли сте?Не виждам нищо осъдително в поведението си-плащам си достатъчна цена за тази любов.Гледам си детето,не съм го пльоснала в някой дом,не съм отишла при майка му,просто попитах дали има право да знае....Не съм завела жена му в съда за да ги развеждам насилствено.Не знам в какво ме обвинщвате точно?

# 291
  • ул. "Мечтание"
Имам чувството, че на авторката като й стане скучно, идва да се позабавлява тук.

За авторката не знам, ама аз определено се забавлявам с великите умозаключения, които някои направиха!  Popcorn Show must go on!  Joy Сапунените сериали ряпа да ядът. Някои хора с писане на сценарии май трябва да си изкарват хляба.  Joy

# 292
Както написах-това е първата тема,която пускам.Хайде посочете ми някоя друга.Никога не съм натъртвала,че аз мога да му родя дете,а тя не може.Не бих се подиграла с нещо толкова жестоко.Тя не иска да му роди дете!И защо съдите толкова строго?Вие безгрешни ли сте?Не виждам нищо осъдително в поведението си-плащам си достатъчна цена за тази любов.Гледам си детето,не съм го пльоснала в някой дом,не съм отишла при майка му,просто попитах дали има право да знае....Не съм завела жена му в съда за да ги развеждам насилствено.Не знам в какво ме обвинщвате точно?

Единственното нещо в което бих те обвинила лично аз е...че все още се занимаваш с този....../няма да използвам определение/

# 293
  • с/у ОколоМръсТното
не мога и не искам да изчета 20 стр.  Crazy
Питам: бащата вижда ли детето си? Интересува ли се от него?

# 294
Да Шани,вижда го почти всеки ден.

# 295
Деси, това мекотело не обича нито теб, нито детето ти.
Удобни сте му.
Докато не го приемеш и вярваш в своите измислени истории няма да оправиш нищо. Вредиш и на детето си, обичай го и не му причинявай това. Баща, който не обича детето си, няма място до него. Спри да мислиш за себе си поне за малко, помисли за сина си.
До преди да се роди той, си имала право да мислиш само за твоя живот, сега нямаш.
Ако обичаш сина си, се осъзнай.

# 296
  • София
не мога и не искам да изчета 20 стр.  Crazy
Питам: бащата вижда ли детето си? Интересува ли се от него?

Шани, сбит преразказ:
 Бащата вижда детето, но не плаща 'щото му споменали за официална издръжка, която ще я плаща официалната. ... защото забележи! осеменителя-жиголо със златен (иначе не мога да си обясня мазохизма на 2те) е държавен служител със скъпи хобита, а официалната е продавачка, която му плаща разходите, тъй като той имал заеми, че и на квартира живеят официалното семейство....
... та в тоя ред на мисли на какво залагате, че продава "продавачката" - бели робини, оръжие или дрога newsm78

# 297
  • Варна
Ситуацията ми се струва странна, но не искам да съдя никого. Животът ни поднася всякакви изненади и приемам, че има разумна причина авторката да се е озовала в това положение. Не мога да се сетя обаче за нито една разумна причина детето да познава бабата и/или обратното. Дори и бабата да знае за внучето нещо не си представям идилични семейни вечери заедно, при положение, че бащата си има собствено "законно" семейство.
Имайки предвид и дистанцията (не, че е толкова голяма, но няма опасност да се засичат всеки ден случайно) мисля, че подобна стъпка - да се съобщава на бабата за внучето  -  си има някакви скрити мотиви.
Аз лично в такава ситуация не бих натрапвала детето си нито на бабата, нито на някой друг от страна на бащата.

# 298

Да, това е първата тема, която пускаш, но има още поне десетина, превърнати в твои чрез перманентното ти мрънкане. Където има тема за връзка с женен - Деси е там. Всяка такава тема става за Деси и Онзи-Дето-Я-Излъгал. Все се стига до това колко особен случай си, как не всички любовници били не знам си какви, как не трябвало да те съдим. Сто форумки те утешават, правиш големите обещания и после отначало. Истината е, че едва ли на чужди хора тук им пука за твоята драма. Хвърлих око на старите ти постове - от декември едно и също, как приключваш, станало е август - още спиш с така омразния - да ти имам гнева и омразите. Явно те кефи ситуацията - намерили сте се двама слабохарактерни, съпругата не прави проблеми - няма какво да ви измести насила от приятната траектория. Чак съпругата била виновна, че не го изхвърля да се прибере при теб - по-жалко състояние на нещата дали е възможно? Сигурно. Grinning

# 299
Като виждаш,че аз съм пуснала темата и знаеш за какво става въпрос,като ти е писнало от мрънкането ми,защо влизаш да четеш,че и мнение да даваш?Просто пропусни.Или много ти харесва ролята на бюстителка на морала?Аз не търся съчувствие,отговарям си за постъпките и вървя с високо вдигната глава защото няма от какво да се срамувам.Нищо не съм откраднала,никого не съм убила,не съм склонила никого да направи нещо пряко волята си.Родила съм дете от мъж,когото много съм обичала и все още обичам.На когото не му се нрави-много съжалявам.Аз поне имам доблестта да призная грешката си,а не да се правя на прекаления светец по разни форуми.

Общи условия

Активация на акаунт