Трябва ли майка му да научи?

• 23 003
  • 610
  •   1
Отговори
# 270
Хабите си съветите, не възприема. Много си подхождат с мъжа и взаимно си се заслужават, още дълго ще си живуркат полусъвместно.

Peace

# 271
Авторката пуска теми от рода "защо той ми казва, че иска да е с мен, а не се развежда" средно веднъж в чесеца. В края на всяка тема казва, колко са прави потребителите тук и как тя ще му каже, че се разделят, само той да се върне от офроуд примерно. До следващия път.
В този смисъл са правилни съветите да не се хабите.

Ей сега ще те пита как успя така бързо да я прецениш...Simple Smile

# 272
Изобщо не е трудно преценяването. Има си схема - той обещава, но не се развежда... остава с жена си, а казва, че ме обича... всеки ден е с детето по няколко часа, не се крием... един адвокат ми каза, че мога да го съдя задето не се е развел с жена си... жена му ще ми вземе детето, те ще ме изкарат лоша майка... и т.н.

# 273
И как успя така бързо да ни прецениш?

Защото......
Цитат
argun:

Авторката пуска теми от рода "защо той ми казва, че иска да е с мен, а не се развежда" средно веднъж в чесеца. В края на всяка тема казва, колко са прави потребителите тук и как тя ще му каже, че се разделят, само той да се върне от офроуд примерно. До следващия път.
В този смисъл са правилни съветите да не се хабите.

# 274
  • Бургас
Изобщо не е трудно преценяването. Има си схема - той обещава, но не се развежда... остава с жена си, а казва, че ме обича... всеки ден е с детето по няколко часа, не се крием... един адвокат ми каза, че мога да го съдя задето не се е развел с жена си... жена му ще ми вземе детето, те ще ме изкарат лоша майка... и т.н.

Напълно съм съгласна. И според мен съветите да го напусне са излишни. Не смятам, че авторката има намерение да прекрати тази връзка. Просто се чуди как да трупа точки пред съпругата му, с надеждата той най-накрая да се разведе.

# 275
  • по пътя на светлината
Какви точки да трупа?
Момичето достатъчно се обвързало ,че няма на къде повече...на този етап,ако някой трупа точки ,това е жена му.....с лицемерното си благородство.

# 276
Не знаех.  Но виждам, че все още храни надежди и му вярва, като й каже колко я обича и колко държи на детето. 

# 277
Мисля, че основния виновен за тази ситуация е мъжа и много добре използва положението и манипулира всички.

# 278
  • по пътя на светлината
Ми ...нормално е да храни надежди,всяка иска детето и да има баща.Определено,в случая не виждам съпругата му какво се е запънала като магаре на баир и не го освободи този човек да е с детето си?

# 279
Ми ...нормално е да храни надежди,всяка иска детето и да има баща.Определено,в случая не виждам съпругата му какво се е запънала като магаре на баир и не го освободи този човек да е с детето си?

Никоя съпруга не може да задържи някой, ако той не иска да бъде задържан.

# 280
  • по пътя на светлината
Не съм сигурна...

# 281
Не знаех.  Но виждам, че все още храни надежди и му вярва, като й каже колко я обича и колко държи на детето. 
И това положение няма да свърши.  Naughty
Как да не могат да те преценят хората, като си като отворена книга.
Ще си съсипеш живота и това е, поне не хаби времето на потребителите като пускаш безполезни за теб теми.

# 282
Мисля, че основния виновен за тази ситуация е мъжа и много добре използва положението и манипулира всички.

Защо??? Глупавите му дават, той взима. Просто използва хорската глупост.
Поста на Лизбет е съвсем на място.

Авторката да се съсредоточи върху това как да направи живота на детето нормален, доколкото е възможно. Ако това тати не може да участва по нормалния начинр поне тя да се освести и да намери някой друг.
Детето няма вина, а за него ще е най-гадно.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 11:39 от Cat Fluff

# 283

Защо??? Глупавите му дават, той взима. Просто използва хорската глупост.
Поста на Лизбет е съвсем на място.
Права си, но ми се струва, че авторката ще излезе най-глупава от всички.

# 284
Снежа63, за това да спор няма.
Но вече има и детенце - за него трябва да се мисли, ако татито беше на място, щеше да си вземе забременената мадама и да зареже жена си отдавна.
2 години правили опити за бебе...  Shocked Да беше оставил и жена си тогава.

Общи условия

Активация на акаунт