Трябва ли майка му да научи?

• 23 007
  • 610
  •   1
Отговори
# 255
По-интересното е той какво работи след като една продавачка му показва че е некадърен. Laughing

Каква е пък тая държава работа по-ниско платена от продавач. ooooh!

Абе Деси, влизай в релси бе дете, може ли да се влюбваш в бедни нищожества дето и издръжка няма с какво да си платят? ooooh!

Знаеш ли, Delusion , хората се влюбват и преди да преценят финансовото статукво.  И дори в зодия Елен.

# 256
Съжалявам, ама ми стана смешно. Може ли две патки да се бият за един гъс-ок. Едната ще му плаща за извънбрачното му дете, другата се чуди как да го прикотка и чак при майка му ще ходи. Поне тоя мухльо пари да им снасяше, ама и това не прави.
И за какъв по-точно го дирят тоя?  ooooh!

Отказвам да повярвам, че могат да съществуват такива захлюпени хора  ooooh! Не е истина това  hahaha

# 257
Много пъти съм се молила да не е истина,а само един лош сън,но си е една гротескна действителност

# 258
Само не мога да разбера защо продължава да иска да е с мен?Защо на моменти е толкова мил и добър?Толкова ли не иска да си затвори вратичката или просто го е страх да не спра да му позволявам да вижда детето?
Я се взимай в ръце , сваляй розовите очила и си оправяй скапаният живот.
До кога ще  чакаш този плужек да избере теб или жена си.
Баси.... беят , кой е като него , харем си направил.Не се заблуждавай ,
щом появата на детето не го е накарало да вземе адекватно решение ,
това няма да стане никога.Така ще те заблуждава с години ,
ще обърка животът и на детенце.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 19:34 от ГРИП

# 259
Този мъж никога няма да реши,трябва да бъдеш крайна ,иначе това ще продължи вечно. Peace

# 260
Абсолютно сте прави и двете.Точно това се опитвам да направя-да бъда крайна!

# 261
  • Канада
Много пъти съм се молила да не е истина,а само един лош сън,но си е една гротескна действителност

ти Деси не си готова да се разделиш с него, чакаш го отчаяно всеки ден да се появи и с мили, сладки думи да те омайва.
Обичаш го силно и отчаяно се надяваш да се променят нещата.
Моя приятелка е в сходна ситуация, само че  тя е съпругата.
Е не издържа мъжа си и имат две деца, а мъжа й има  детенце от любовницата си.Признал е детето, дава пари, всички знаят.Жена му казва "обичам го, не мога без него".
Другата не знам какво казва... но това продължава години.жена му е много красива, чувала съм, че и другата е красива.
Супер си е човекът, две красиви жени си умират за него - защо да се отказва Simple Smile
И така.
Ти си решаваш иначе

# 262
Така си е,решението си е мое,но е много трудно когато разума и сърцето са на противни мнения!

# 263
  • E-CLM & CH-VD
Така си е,решението си е мое,но е много трудно когато разума и сърцето са на противни мнения!

Каквото и решение да вземеш, имаш нужда от доста голяма доза инат, за да го изпълниш.  Peace

# 264
Хабите си съветите, не възприема. Много си подхождат с мъжа и взаимно си се заслужават, още дълго ще си живуркат полусъвместно.

# 265
И как успя така бързо да ни прецениш?

# 266
Деси, от всичко, което изчетох ми се струва, че Лизбет е права в постинга си горе....

И ти си права като казваш, че той те познава и разчита на твоята плахост, и знае (гадината), че нищо няма да предприемеш. И така догодина, догодина, до амина...........

Вземи се в ръце, предполагам само колко ти е трудно и дори знам, че мислиш, че е невъзможно новото начало, но бъди смела, Бог обича смелите и ще бъдеш възнаградена за действията си, не за бездействието си. Направи го веднага, сега, не утре, не от другия понеделник. Сложи край на тази агония. Ти даже нямаш какво да губиш. Мъже има много, но такъв, честно никога не съм и подозирала, че съществува! Всеки ще бъде по-добър (но не перфектен!) от този, гаранция.

Hug

# 267
  • на майната си
Не изчетох коментарите, но от момента в който си решила да родиш дете от ЧУЖД мъж, независимо от обещанията му, трябва да знаеш че си сама - поне аз бих постъпила така. Майки, жени... това си е неговия живот и явно не иска да се разделя с него.

# 268
Добре де, под завивките им се пъхнахме - спят ли, не спят ли, защо нямат дете, сега и финансите им.

Авторката ги нищи тези неща публично. А съпругата може да си е просто една средностатистическа българка, която не може да има деца и се е съгласила на изискването от съпруга да има свое, да размножи собствения си ген. Намерил си е еднотипен донор и всичко е супер, освен за авторката.

# 269
Авторката пуска теми от рода "защо той ми казва, че иска да е с мен, а не се развежда" средно веднъж в чесеца. В края на всяка тема казва, колко са прави потребителите тук и как тя ще му каже, че се разделят, само той да се върне от офроуд примерно. До следващия път.
В този смисъл са правилни съветите да не се хабите.

Общи условия

Активация на акаунт