Трябва ли майка му да научи?

• 23 025
  • 610
  •   1
Отговори
# 240
Виж, Деси... Не може хем да има чувства към детето, хем да не иска да поеме отговорност. Няма такъв филм.
Въпросният господин е избрал лесното. Въпросът е докога ще му го позволиш.
Хубаво е, че скоро тръгваш на работа. Така ще ангажираш съзнанието си, ще си сред хора, ще имаш по-малко време да го мислиш тоя...
Много може да изпишем тук, но всичко е в твои ръце. Просто трябва да бъдеш силна и да го отрежеш.

Честно казано, аз лично не бих приела издръжката, ако я плаща жена му... Но това си е мое мнение. Ти си знаеш как сте финансово и дали ви трябват именно тези 60лв (или колкото са там).

# 241
  • по пътя на светлината
Извинявай! Simple Smile
Каква държавна работа и знаеш ли за какво е теглил кредити?

# 242
Копнежче,как можеш да разбереш кой плаща?Парите в едно семейство са общи.Ако тя плати от заплатата си то той ще поеме други разходи.Днес ми каза,че тя решила да плаща за да му покаже колко неспособен е да се справи той.

# 243
  • по пътя на светлината
Ужас,че колко  е заплатата на една продавачка и ако са под наем...?

# 244
  • Varna
Щях да питам и аз същото, ама вече ме изпреварили...

# 245
Да,под наем са тук.

# 246
Копнежче,как можеш да разбереш кой плаща?Парите в едно семейство са общи.Ако тя плати от заплатата си то той ще поеме други разходи.Днес ми каза,че тя решила да плаща за да му покаже колко неспособен е да се справи той.

Ох...принципно е така. Имах предвид, че при положение, че той си харчи парите за хобитата, а тя е казала, че ще поеме издръжката... не бих приела.

И все пак аз още не мога да се начудя на тая жена, която е готова да поеме издръжката на извънбрачното дете на мъжа си... Не вярвам да има такива хора, които да правят подобно нещо от любов или други добри подбуди. Не знам, за мен това е много непонятно и меко казано странно.

# 247
Добре де, под завивките им се пъхнахме - спят ли, не спят ли, защо нямат дете, сега и финансите им.

# 248
Според него не било плод на разбиране или на любов.По-скоро искала да му покаже колко е некадърен,та дори за детето си не може да се погрижи.И за мен такъв алтруизъм е неразбираем.

# 249
  • Varna
Абе, не ме интересуват ни чаршафите им, ни колко са им финансите. Очудена съм колко ли получава съпругата, че може да си разреши да плаща за детенце. Все пак тази професия не е чак толкова заплатена newsm78
Ама, явно може.....

# 250
И иска. Колко плаща всъщност?

# 251
Още няма влязло в сила решение на съда,така че никой нищо не плаща..

# 252
По-интересното е той какво работи след като една продавачка му показва че е некадърен. Laughing

Каква е пък тая държава работа по-ниско платена от продавач. ooooh!

Абе Деси, влизай в релси бе дете, може ли да се влюбваш в бедни нищожества дето и издръжка няма с какво да си платят? ooooh!

# 253
Той ще се поболее ако загуби двойствения си живот.Липсата на адреналин ще го убие.Само,че е гадно,когато нараняваш и объркваш живота на невинни хора,които нямат вина.Може би наистиа трябва да събера смелост и да потърся майка му.
[/quote che shte se pobolee,moje bi si prava,no molia vi,prostete nevejestvotomi,no kyde vidiahte tuk nevinni,samo ne namesvaite dteteo.kak moje 4 celi chetiri godini vryzka sys semeen da se naricha nevinnost

# 254
Не е по-ниско платен,а потребителските кредити са негови.Затова и неговите пари в кеш остават по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт