Трябва ли майка му да научи?

• 23 199
  • 610
  •   1
Отговори
# 225
Щото е говедо. Хубаво му е, сигурно си млада и красива. Пък и  да не си, кой мъж не иска едно такова гнезденце. Тепърва да си търси нова любовница...Детето винаги ще може да го вижда, но по това, което пишеш съдя, че като го отрежеш /ако, дано.../, няма да рипне да го вижда. 

# 226
Няма да спре да иска да го вижда.Той има чувства към детето си.Просто няма желание да поеме отговорност.Така му е по-лесно,знае,че малкия е осигурен,добре гледан.Не е лишен от нищо...няма за какво да се притеснява.

# 227
  • по пътя на светлината
Моля....!
За какви чувства говориш!?

# 228
Ох, Деси, дълъг път има да извървиш.

# 229
не знам,може би толкова много ми се иска да обича детето си...

# 230
Ох, Деси, дълъг път има да извървиш.

Cry

# 231
Няма да спре да иска да го вижда.Той има чувства към детето си.Просто няма желание да поеме отговорност.

Какви чувства? Нали той беше този, който ходеше по разни скъпи хобита, пък детето - кучета го яли.

Момиче, я слез на земята и го чупи тоя мухльо. Една тийнейджърка би мислила по-трезво от теб.  ooooh!

# 232
Искам да ви благодаря,че толкова търпеливо ме "изслушвате"макар,че повечето от вас са семейни и аз съм лошата в очите ви.Осъзнавам вината си,но сърцето понякога е по-силно от разума.Не знам дали ще мога да преболея тази любов,но се надявам да се държа достатъчно адекватно за да не наранявам сина си.

# 233
Ох,не си лоша,ами някак си наивно звучиш...мъчно ми е за теб,има да си блъскаш главата... Cry

# 234
Че кат сме семейни, да не сме прокажени.  Ще я преболееш, надявам се.  И ще възпиташ "принца" като истински мъж, а не като баща му.  Sorrrry. Embarassed

# 235
  • по пътя на светлината
Не разбрах този човек като идва у вас при детето нищо ли не му,,,носи,,,има ли нещичко ,което той да го е купил?

# 236
Никак даже не съм наивна,бях един от най-принципните хора,които познавах.Просто поради много силни думи дойде момента в който си намерих майстора.  Sad
В началото му купуваше,но откакто разбра,че ще го съдя за издръжка спря.Може би не иска да дава "два пъти".

# 237
  • Varna
И ти го обичаш тоя #Crazy И твърдиш, че имал някакви чувства към детенце Shocked
Абе, момичееееей, ела на себе си бееее!!!

# 238
  • по пътя на светлината
Деси ,защо не ми отговаряш?
Всъщност твоя господин и жена му каква професия практикуват?

# 239
Кали,отговорих ти Simple Smile Той работи държавна работа,а тя е продавачка.

Общи условия

Активация на акаунт