Трябва ли майка му да научи?

• 23 031
  • 610
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хм, малко оф-топик. Аз имам брак, но не са ми искали брчно свидетелство за доказателство. Баща им си беше оставил личната карта при мен, жената преписа данните от неговата и моята, като преди това само ме попита имаме ли брак.

Иначе по темата, аз не бих търсила бабата. Даже в така създалата се ситуация ще поставя ултиматум на таткото. Или си изпълнява обещанията, които е дал преди да се роди бебето или е чао. Поне в извънсъдебните часове за виждане на "наследника". Това да не е иде ми-дойде ми? Детето има нужда всеки ден от грижа, храна, любов. Нямал сега пари. Като няма да намери. Или въобще да не се прави на баща. Между другото, това би сполетяло всеки мъж, независимо дали има или не брак, в моите разбирания. Пари за хоби има, за детето не!  Shocked
Понеже като всяка жена (особено рак, ако намесваме зодиите), като съм влюбена си загубвам не само ума, ами и цялата глава. Обаче стане ли дума за децата ми, съм готова не любовта, ами света да пожертвам. Така че не виждам какво ще  е това влюбване, дето може да ти откъсне главата толкова години и най-вече на фона на отношението към собственото ти/ви дете.
Осъзнай се.
Този мъж се държи незряло и безотговорно.

# 211
Обаче стане ли дума за децата ми, съм готова не любовта, ами света да пожертвам.
Така и трябва да бъде. Peace Аз лично и да искам да го обичам такъв - няма как да стане, няма шанс никой, който се държи така с мен, дори на снимка да ме гледа. Камо ли пък да правя секс с него  ooooh!.Изчезва от живота ми на секундата Naughty

# 212
Копнеж,на никого и за нищо нямам намерение да отмъщавам.Искам просто да се опитам да превъзмогна болката и да продължа да живея.
Що се отнася до издръжката-предполагам,че тя иска да я плаща защото знае,че той е затруднен материално.Съпругата му знаеше предварително,че той иска дете от мен.
Това не го разбрах  newsm78

# 213
Направо ум не ми го побира как и двете с жена му го търпите този плазмодий. И ако не можеш да го отрежеш заради това, което ти е причинил - то си длъжна да го направиш заради детето си. То сега е малко и не разбира, но ще порастне и ще те пита - защо неговия баща идва да го види за по 5 минути в работно време. Нима искаш да нараниш детето си емоционално. Какво ще му обясниш, че вие двамата сте длъжни да сте на разположение по 24 часа в денонощието, та когато баща му се сети, че съществувате да дойде да ви хвърли по един поглед, да ви гледа в очите и да ви казва колкоооооооо много ви обича и после да се врътне и да се прибере при жена си? Стегни се и си гледай живота и детето.Вие двамата трябва да сте на първо място, а не тази пародия на мъж.

# 214
Не бих я потърсила аз... За какво ти е?!?
Децата ми имат баща, с когото бяхме женени.
Не са виждали едните си баба и дядо от както сме се разделили с баща им.
Хората идеално знаят, че имат двама внуци, но просто не им дреме.
И това са единствените им внуци, други нямат.

Гледай си детето и не се занимавай с глупости.

# 215
Престани да бъдеш егоистично мекотело и помисли за детето си.  Peace

# 216
Не разбрах защо съм егоистично мекотело?

# 217
  • София
Щом жена му знае, със сигурност  , вече знае и майка му. Вече си добре обсъдена и оплюта и ти кроят някакъв номер-жените сме солидарни в такива моменти

# 218
Че съм обсъдена и оплюта го знам,само не знам какъв точно номер могат да ми скроят?

# 219
Ами и аз да кажа - не ти трябва нито мъжа нито майка му.Още по-малко на детето ти.Може и да го обичаш но помисли ... ти няма да си с този човек ...и от тук нататък само болка и за теб и за детето.

# 220
Деси,остави го тоя мъж и продължи напред.Дай на детето си истински баща,а не само биологичен.

# 221
  • ул. "Мечтание"
Щом жена му знае, със сигурност  , вече знае и майка му.

Виж, тоя вариант не ми беше хрумнал. Но ако наистина е така и все още не ви е потърсила... не си прави труда...
Пък и Естел добър съвет ти е дала!  Hug

# 222
Много щастлива бих била ако той освен биологичен е и истински баща на детето,но явно това няма да стане...Просто трябва да намеря сили и да спра да се виждам с него.

# 223
Много щастлива бих била ако той освен биологичен е и истински баща на детето,но явно това няма да стане...Просто трябва да намеря сили и да спра да се виждам с него.

Ей това е умна приказка.От всички прочетено и аз мисля,че ще е просто поредния биологичен баща

# 224
Само не мога да разбера защо продължава да иска да е с мен?Защо на моменти е толкова мил и добър?Толкова ли не иска да си затвори вратичката или просто го е страх да не спра да му позволявам да вижда детето?

Общи условия

Активация на акаунт