Трябва ли майка му да научи?

• 23 133
  • 610
  •   1
Отговори
# 195
В окръжна болница Варна има служител на общината по гражданско състояние.Отиваш при нея с личните карти и запишваш детето.Нищо друго не искат.Само и двамата да сте там.

да, във всяка болница има служител
но се изискват документи  Rolling Eyes

във форума има теми по въпроса, порови  Peace

# 196
Какво се опитваш да ми кажеш?че не знам как е записано детето ми ли?

# 197
1.  И аз мисля, че майка му знае и ще е абсолютно унижение, ако й се тропнеш пред вратата с детето!
2. Не разбирам какво е това настояване от твоя страна да запознаеш детето с родата на баща му? Мисля, че щом си започнала връзка с женен мъж си била на ясно,че ще бъдеш №2!!! #Crazy Не мисля и че детето ще промени нещата.... Аз също съм на мнение,че искаш официално запознанство с майка му, за да повлияе на отношенията ти с него в положителен аспект... Имаш ли връзка  и дете от женен мъж, не месля че трябва да очакваш каквото и да е от него... И какви са тия съдилища... Не искам да обиждам никого, но това е моето мнение  Peace

В момента, в който се случи нещо, не както той иска, или не както е очаквал, ще започне качествено да И трови живота. Все някой ще го посъветва, че това става в съда.

# 198
защо мисли … 0;еб?
ето ти една вратичка, ако го закъсаш  ooooh!

пп и двете ми деца са припознати, не вярвам законите във Варна и в София да се различават Simple Smile

# 199
  • София
bubanka, ако в болницата има служител от ЕСГРАОН, не изискват от бащата на носи нотариално заверена декларация. Служителят удостоверява волята му да припознае детето само с лична карта и подготвя съобщението за раждане. В болници, в които няма такъв служител, искат нотариална заверка, за да подготвят съобщение за раждане.

# 200
Няма как да стане защото ще се стигне до ДНК и пак ще се докаже че той е бащата и има права...

# 201
  • София, център
Деси, според мен трябва коренно да си преподредиш приоритетите.

И мисля, че сега, осъзнавайки, всъщност в каква абсурдна ситуация се намираш, и как нищо не зависи от теб си на път да го направиш (преподреждането имам предвид).

Детето ти расте, ти представяш ли си какво комплексирано същество ще отгледаш до себе си? Дете, чийто баща се крие от жена си да го вижда, дете чиято баба не иска и да знае за него, но всъщност много го обичала, и майка, която се оставя на случайността да я води по пътя й.

Ако до сега си го правила ОК, това си е твоя живот, но все ми се струва, че не бива да продължаваш така да се поставяш в тази мизерна позиция. Какво, ще просиш внимание от бащата, от бабата, съпругата издръжка ще ти плаща... Нямаш право. Детето ти не е разменна монета и недей да прикриваш зад него своята собствена слабост.

Майка ти на какво мнение е по целия въпрос.?

А си мисля, че това дали другата баба знае или не за детето е най-малкия ви проблем. Недей да работиш на парче, решавай кардинално.

Това е от мен, съвет, макар и нетърсен.

# 202
bubanka, ако в болницата има служител от ЕСГРАОН, не изискват от бащата на носи нотариално заверена декларация. Служителят удостоверява волята му да припознае детето само с лична карта и подготвя съобщението за раждане. В болници, в които няма такъв служител, искат нотариална заверка, за да подготвят съобщение за раждане.

съвсем офф: нас защо ни разкарваха тогава  ooooh!

# 203
Няма как да стане защото ще се стигне до ДНК и пак ще се докаже че той е бащата и има права...

Да, но след като детето навърши годинка, нещата май стоят по различен начин.

# 204
  • София
Ами вероятно не е имало служител на ЕСГРАОН в болницата. Тези там, които изготвят съобщения за раждане, не винаги имат правомощията на служител от ГРАО. Ако нямат такива правомощия, искат личността на бащата да е потвърдена от нотариус. Просто по закон сами не могат да удостоверят самоличност, нищо, че човекът носи лична карта  Peace

PS. Оспамихме темата, съжалявам...

# 205
Леле, в какви филми я вкарахте.   Бащата е припознал детето, негово си е.  Има си права и задължения.  А тя има съвсем други грижи в момента.

# 206
имаше необходимия служител  Laughing

в 'Тина Киркова' съм раждала и понеже раждахме със съфорумки в същото положение /отчетните теми са голяма работа Simple Smile /- на всички ни поискаха въпросните документи  Peace

а татковците се мотаеха наоколо доста често и не е като да не са могли да се явят с лична карта във времето, в което служителката беше там

спирам  Peace

# 207

Момиче, това "хем сърби, хем боли" и "Лъжи ме, обичам те!" минават, но докато нямаш ангажименти  Naughty Както и Nansen ти е казала, вече не става въпрос само за теб и твоите чувства, а за ДЕТЕТО ТИ. Крайно време е да поемеш отговорност за всичките си действия и бездействия, за да може детето ти да има поне един родител на място. Ако ще се лашкате и двамата насам-натам, неориентирани и не знаещи какво искат, какви ценности и каква представа за света ще му дадете на това дете?

# 208
  • София
Направих си труда да изчета историята от първия пост... Не те разбирам, ще се опитам и да не те съдя... Най-малкия ти проблем е бабата.
Както и преди мен отбелязаха, реши въпроса генерално - измисли какво ще правиш с "мъжа" (кавички, защото за мен това не е мъж), как ще организираш живота си занапред, без да предвиждаш бащата.
Задоволяваш с трохичките от тортата, докато гледаш как другите я похапват сладко. В случая не става въпрос за теб, твоите чувства, твоя живот, твоите цели, а за нещо, далеч над тях - детето. То с нищо не е виновно, че двамата с баща му сте толкова нерешителни, мекушави и сте забъркали всичко това. Дължиш на детето си много повече от това да познава бабата. Дължиш му спокоен и достоен живот, а това няма как да се случи, докато се лашкаш и вживяваш в ролята на отритнатата "втора".
На този фон определено не бих се напъвала да запознавам с майка му. Той всячески ти е показал, доказва го и в момента, че не те желае в живота си, няма какво сама да ходиш и да просиш внимание.

# 209
Деси, това, че той не е осведомил майка си е почти 90% сигурно според мен, а защо ти е пределно ясно.
Защото, не иска тя да се бърка в неговия личен живот. Бях писала, че личния живот на бащата е уреден има брак, има дете, което носи неговото име и какво друго му трябва. Да го гледа? Не, няма да се грижи за детето нито за теб, след като не го е направил досега.
Да уведомиш майка му защо? Както и да реагира тя за теб ще има само отрицателни последствия.
За мен е най-добре да си уредиш твоя живот и да си гледаш детето.

Общи условия

Активация на акаунт