Спамо-чат: 09.08 - 15.08

• 35 339
  • 3 203
  •   1
Отговори
# 375
Виве, аз съм полудете... минавам вече към подрастващите, дават ми да пия бира, да зяпам телевизия след 22.00 и да ям сладолед и през зимата...  bowuu

# 376
  • В голямото море...Живот
МУМУНИ  Hug Heart Eyes

Ей ви кафенце кат станете

Аз препих.....със 150гр водка  ooooh!
Много ми е зле  Confused

# 377
  • София
ДУ Crossing Arms Дорисима, тенкю, ще се възползвам от кайвето моментално Crazy Hug Концентрат не помня от кога не съм пила, а в Китен един ден даже и една малка бира ми се опъна, само половината я локнах, ужас, развалих се и аз на дърти години ooooh!

# 378
Дунки...  Hug
...легнах в три, станах в седем щото трябваше да съм шофер, са сядам да изпия и аз едно кафе докато ми се доспи и да си легна пак...  Crazy

Пети, това поведение за пред агънцето ли е...  Whistling

# 379
Единственият ми и неповторим татко днес има рожден ден. Пийте по едно за негово здраве!  Heart Eyes
Просто си споделям обичта и днешния ми повод за радост и трепети душевни.  Hug

# 380
Еееее Луне... да ти е жив и здрав... страхотно е... прегърни го безброй пъти днес...  Hug  bouquet

# 381
Еееее Луне... да ти е жив и здрав... страхотно е... прегърни го безброй пъти днес...  Hug  bouquet
Да, страхотно е просто да обичаш. Без претенции. Тихо и завладяващо. Силно и незадължаващо. Просто така. За да даваш.
 И аз колкото повече одъртявам, толкова повече го осъзнавам.
 Hug

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 08:23 от luna

# 382
Еееее Луне... да ти е жив и здрав... страхотно е... прегърни го безброй пъти днес...  Hug  bouquet
Да, страхотно е просто да обичаш. Без претенции. Тихо и завладяващо. Силно и нзадъължаващо. Просто така. За да даваш.
 И аз колкото повече одъртявам, толкова повече го осъзнавам.
 Hug

И как се изрази само... личи си, че го умееш Луне...  Peace

# 383
  • София
Пети, това поведение за пред агънцето ли е...  Whistling

Мне, бъгнала съм се нещо Rolling Eyes Той не пие алкохоли, никакви, а бира не понася и на картинка Mr. Green

Лунетке, да е жив и здрав татко ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Яснооо... малкото коза те е бъгнала...  Whistling

# 385
  • София

Мисуиш уи Thinking Въх, и ся ко? newsm78 Лечимо ли е Whistling

# 386

Мисуиш уи Thinking Въх, и ся ко? newsm78 Лечимо ли е Whistling

Не... единствено сега ти остава ти да бъгнеш някой друг... примерно Лео... или Пухи...  Whistling

# 387
  • София
Не... единствено сега ти остава ти да бъгнеш някой друг... примерно Лео... или Пухи...  Whistling

Е точно тия па двете накъде повече Mr. Green И що да бъгвам аз някого? Rolling Eyes

# 388

Е точно тия па двете накъде повече Mr. Green И що да бъгвам аз някого? Rolling Eyes

Те са си бъгнати ли викаш...  newsm78
... щото то се предава бе Пети...  Mr. Green

# 389
  • София

Аууууууууу Shocked И ся? Shocked Кого да лекувам - себе си или агнето козелско, за година и кусур не го научих поне бира да пробва, бамааму и влиянието Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт