Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Предполагам говориш за Катеринка АБВ-то Grinning

Тя къде изчезна?  Rolling Eyes
Липсва ми.

# 61

Липсва ми.

Отвори тема за ваксините в здравния и ще дойде  Mr. Green

# 62

Липсва ми.

Отвори тема за ваксините в здравния и ще дойде  Mr. Green

Хахахаххааа...  Joy Joy Joy
Вярно, не съм се сетила за тази "рецепта".
А при Катето тя действа безотказно.

# 63
  • Варна
http://mama.tomsk.ru/health/vaccine/vaccine5/
Не знам дали е пускано досега.
Аз смятам че ваксините имат много общо със все по ширещия се стерилитет, както пряко така и косвено. Една огромна част от страдащите са с "имунологичен" стерилитет, НК клетки, антифосфо и антикардиолипидни антитела, ТАТ, МАТ, и всевъзможни други антитела, дали пък нямат общо с тъканите от човешки ембриони, които се ползват за ваксините? А ако наистина една от късните последици е метаболитния синдром, (за което съм сигурна че е така), ето и косвеното въздействие.
Отдавна се чудя какво ли мисли Доц. Конова от КИРМ Плевен за проблема с ваксините, тя е имунолог и се занимава с репродуктивна имунология.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 20:05 от araxna

# 64
Отдавна се чудя какво ли мисли Доц. Конова от КИРМ Плевен за проблема с ваксините, тя е имунолог и се занимава с репродуктивна имунология.

Дори да има мнение, не би си позволила да се изправи срещу системата, тя е част от нея. При това точно тази система осигурява хляба на такива като нея, всички знаем какви пари се наливат в инвитрото.

Споделям мнението ти, че ваксините влияят пряко върху репродуктивната способност. Навремето бях чела за мишки, които освен ятрогенните болести, които получават впоследствие, просто не се размножават естествено. Впрочем природата не търпи подобна намеса - нищо, което не е читаво, не се размножава естествено..

# 65
Точно затова, понеже сме хора, и дори и увредени и с проблеми, искаме да имаме деца. Човешката популация няма естествения подбор като при другите обитатели в природата.

Аз само се чудя дали природата ще измисли някое от своите чудеса, за да ни намали, или ние ще го направим сами... Tired Май е време за трета световна... Mr. Green

# 66
  • София
Изпуснала съм темата Blush

# 67
Мечке, аз мисля, че не ни трябва трета световна.Сами си го правим..

# 68
Така е, Ирчик.

Брит, ти ли си с непроизносимото име Laughing
Всъщност имах предвид друга наша познайница, Джурналистка, която се изцепи наскоро по телевизията и успя да ми събере очите в точка.  hahaha Между другото, тя спомена тогава и че специално се е регистрирала в бг-мама, за да пише в тази тема по въпроса. Идеи коя е особата?  Laughing

# 69
По повод тази журналистка... и аз се чудех тогава  newsm78 Към днешна дата мога само за персоната да си мисля  Rolling Eyes

# 70
Аааа, сетих се. Тя има блог тази. Гаранция не е Персона. Може да се разсърди някой, но Персона е в пъти по-интелигентен(интелигентна) от тази жена Peace И има друг стил на изказ, не така крайно фанатичен. Mr. Green

# 71
Eee, колко сте потайни.
Кажете коя е журналистката и как се е регистрирала тук  Praynig

# 72
Убий ме, но няма да се сетя нито името, нито блога й, въпреки че съм писала веднъж в него. Отсвирих я като малка гара, няма какво ново да ми каже Mr. Green

# 73
Малко в страни от темата, но искам да питам тук какво мислите за фолиевата киселина? Добро решение е ли е да се пие по време на бременност и малко преди това?

# 74
  • Добрич
Убий ме, но няма да се сетя нито името, нито блога й, въпреки че съм писала веднъж в него. Отсвирих я като малка гара, няма какво ново да ми каже Mr. Green
За тази особа http://ralitsakovacheva.blogspot.com/2010/03/blog-post.html ли става въпрос  Mr. Green
Малко в страни от темата, но искам да питам тук какво мислите за фолиевата киселина? Добро решение е ли е да се пие по време на бременност и малко преди това?
Какво точно те притеснява във фолиевата киселина?

Общи условия

Активация на акаунт