Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 747
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз пък си мисля, че Клонка се страхува точно защото се е информирала до някъде. Точно напълно слепите най не поставят под въпрос необходимостта от ваксиниране. Просто сега трябва да се доинформира.

# 346
Точно туберкулозните микобактерии са жизнено важни за разграждане на много видове тумори.
Най новите изследвания (които Хамер от 25 години е направил и доказал) показват изключителни резултати при рак на простатата и микобактерии,които го разграждат.Има го на офиц.страници,в Лансет и мн.други..
След няколко години може и за друго да го прочетем,когато вече и за микобактериите ще има патент(на някой Фармаконцерн) и всяка една инжекция с "вьлшебната течност" ще струва мноооого пари.

Аз ако се страхувам да гльтна олово или да изям някаква отровна гьба,няма никога да го направя само защото политиката на една дьржава ме задьлжава.Това няма как да стане.
Или знам какво искам и го правя,или чакам някой да вземе решение вместо мен.

# 347
  • София
Значи на туберколозните ваксини дължим увеличаването на заболеваемостта от ракови заболявания? И падането на възрастта на заболелите може би най-вече?

# 348
здравейте!
искам да питам дали има някаква статистика за заболеваемостта от коклюш в България?
на сайта на риокоз не намирам за коклюша, а не смятам да слагам пентаксим, но тази болест ме притеснява, защото май е най-разпространена от всички пет.

и аз малко като Клонка съм се вкарала в голяма драма с тези ваксини. но все пак решението, което взех е да сложа 3 - бцж  - вече му я сложихме (на 1 месец), сега е на 2,5 и ще слагаме полио и по-късно тетанус.

# 349
искам да питам дали има някаква статистика за заболеваемостта от коклюш в България?

Това е официалната - http://www.ncipd.org/?news=disease&id_week=194&y=2010#18

# 350
Моля и аз искам от декларацията на лични.

# 351

мерси много!
за дифтерия не виждам, значи ли че вече няма заболеваемост?

# 352
  • София
Най-лесно се манипулират невежите!
С това съм съгласна.
И двете страни го твърдят, обаче Mr. Green

# 353

мерси много!

Единични случаи.

Между другото тетанусът ви е безпредметен. Първо - дават му 6 месеца трайност и второ - при всяка по-сериозна травма слагат, макар че тогава е най-глупаво, защото тече най-много кръв.

# 354
# 355

Попрехвърлих го отгоре-отгоре, но ми заприлича на първи случай на официално признат аутизъм, развит след ваксина, за което семейството ще получи въпросните пари

# 356

мерси много!

До колкото съм наясно с официалната статистика в бг, няма регистрирани случаи в близкото минало... Дали тази статистика е реална, трудно е да се каже...

# 357
Между другото тетанусът ви е безпредметен. Първо - дават му 6 месеца трайност и второ - при всяка по-сериозна травма слагат, макар че тогава е най-глупаво, защото тече най-много кръв.
не знаех, че само 6 месеца му дават  Rolling Eyes а като тече много кръв, защо е глупаво да се слага?

# 358
Най-лесно се манипулират невежите!
С това съм съгласна.
И двете страни го твърдят, обаче Mr. Green

Аз не заемам страна в случая. Просто фактът си е факт, независимо кой го използва... Затова е нужно да сме осведомени за всичко, доколкото е възможно.

а като тече много кръв, защо е глупаво да се слага?
Защото ако нещо е влязло, може спокойно да си излезе...

# 359

Попрехвърлих го отгоре-отгоре, но ми заприлича на първи случай на официално признат аутизъм, развит след ваксина, за което семейството ще получи въпросните пари
Точно това е.

Общи условия

Активация на акаунт