Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 675
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Как да не могат да навредят на алергичен човек?

# 676
Как ви се струва това.

И това ..

Деградация на Нобелови лауреати. Дали случайна или финансово стимулирана ?

# 677
Как да не могат да навредят на алергичен човек?

Не на алергичен конкретно към дадената ваксина, а на човек с алергии по принцип...

Прочети приложение № 2 в Наредбата за имунизациите да видиш на кой какви ваксини препоръчват... Ще копирам само за грип, защото го коментирахме наскоро:

ХI. Имунизация срещу грип

Препоръчва се за:

1. Всички лица, навършили 65 години.

2. Всички възрастни и деца над 6-месечна възраст, страдащи от следните заболявания:
2.1. хронични белодробни заболявания, вкл. астма;
2.2. хронични заболявания на сърдечно-съдовата система;
2.3. метаболитни заболявания, особено диабет;
2.4. хронична бъбречна недостатъчност и болни на хемодиализа;
2.5. вродена и придобита имуносупресия, включително медикаментозна; носители на НIV и болни с клинично проявена НIV инфекция;
2.6. хемоглобинопатии;
2.7. органна трансплантация.

3. Лица, живеещи в организирани колективи (домове за медико-социални грижи, военни поделения, общежития и др.).

4. Лица, при които има повишен риск от заразяване във връзка с професията им (транспортни работници, служители в армията и полицията, медицински персонал и др.).

5. Всички, които са в контакт с лица, изложени на повишен риск от усложнения след заболяване от грип:
5.1. членове на семейството, вкл. деца;
5.2. персонал на лечебни, здравни и социални заведения.

# 678
Как ви се струва това.

И това ..

Деградация на Нобелови лауреати. Дали случайна или финансово стимулирана ?

Информацията не е нова, а в това второто участва и оня смешник Генев с Тиби Биби...   Laughing 

# 679
  • София
Абе, те нека си препоръчват, каквото си искат! Аз изтръпвам само при мисълта какво щеше да бъда, ако и така алергичното ми дете беше ваксинирано чинно със всите ваксини!

# 680
Да се включа с алергията към металите на голямата и веднъж проявилата се слънчева алергия на малката.

(преди време ми дадохте съвети да пробвам дали алергията не е към никела. Преди час съм й сложила на каката герданче от добър метал, в който знам, че няма никел. Чакам резултати до довечера. Обикновено обривът излиза за час-два)

# 681
Мече, в какво се изразява слънчевата алергия и как се доказва? Нашият като излезе на слънце задължително киха поне 1 път

# 682
При нас беше с конюктивитоподобни симптоми - сълзене на очите, присвиване, чак до плач.
При някои е обрив, различно е.

(щерката наистина няма към всички метали алергия, сега свалих гердана, няма обрив, а беше и потна от търчане. Явно наистина ще се окаже към никела. Благодаря)

# 683
http://zdraven.pogled.info/news/10932/Izvestni-lekari-se-obedini … -na-vaksinatsiite

Това е единият линк ,който даде nice и от който цитирам религиозната догма на традиционната медицина;

Доц. Генев подчерта негативната роля на разпространяваните чрез интернет информации за вредата от ваксините и ги нарече неверни, погрешни, заблуждаващи.
Нека да слушаме и да вярваме повече на професионалистите – ефектът ще бъде положителен за обществото”, призова председателят на Българската педиатрична асоциация

Генев (дотсент на Фармаиндустрията и ложист) нарича информациите в нета за вредата от ваксините заблуждаващи!!!!
Бьрзат да набодат колкото се може повече хора докато цялото население не се е пробудило от този фарс и геноцид.

А по голяма безочливост и наглост (отделно простотия) не бях чувал

Нещата са решени – ако искаш обществото да ти плаща, независимо каква позиция заемаш, ти трябва да си имунизиран, за да не си опасен”, посочи акад. Богдан Петрунов, завеждащ лаборатория „Имунология и алергология” към Националния център по заразни и паразитни болести.

Ще плащам даньци само ,ако обществото се сьобрази с моите изисквания.Това как звучи?
Неимунизираните са "опасни" за обществото така както неприбраните по затворите политици и пионки на Фармаиндустрията.

# 684
Нали бременността е "противопоказание" за ваксиниране?!?
Не и в Канада.

# 685
http://zdraven.pogled.info/news/10932/Izvestni-lekari-se-obedini … -na-vaksinatsiite

Това е единият линк ,който даде nice и от който цитирам религиозната догма на традиционната медицина;

Доц. Генев подчерта негативната роля на разпространяваните чрез интернет информации за вредата от ваксините и ги нарече неверни, погрешни, заблуждаващи.
Нека да слушаме и да вярваме повече на професионалистите – ефектът ще бъде положителен за обществото”, призова председателят на Българската педиатрична асоциация

Генев (дотсент на Фармаиндустрията и ложист) нарича информациите в нета за вредата от ваксините заблуждаващи!!!!
Бьрзат да набодат колкото се може повече хора докато цялото население не се е пробудило от този фарс и геноцид.

А по голяма безочливост и наглост (отделно простотия) не бях чувал

Нещата са решени – ако искаш обществото да ти плаща, независимо каква позиция заемаш, ти трябва да си имунизиран, за да не си опасен”, посочи акад. Богдан Петрунов, завеждащ лаборатория „Имунология и алергология” към Националния център по заразни и паразитни болести.

Ще плащам даньци само ,ако обществото се сьобрази с моите изисквания.Това как звучи?
Неимунизираните са "опасни" за обществото така както неприбраните по затворите политици и пионки на Фармаиндустрията.

Да бе да,егати сравнението,писна ми,света се управява от диктатори  #2gunfire ,тия освен да ни всяват страх, задължения и псевдо стандарти   ooooh!

# 686
От същия линк:

"Предлага се имунизацията на малцинствените група да се обвърже с някакъв ангажимент, като например дете, което не е било ваксинирано, да не бъде приемано в учебно заведение."

Joy   hahaha   

Ще ме убият от смях...  Laughing  Едни се чудят как да вкарат циганетата в училище и правят десетки програми за това, а други им поставят условия за да влязат там... Що ги не попитат колко им дреме дали ще приемат детето им в училище или не...  Laughing

# 687
От същия линк:

"Предлага се имунизацията на малцинствените група да се обвърже с някакъв ангажимент, като например дете, което не е било ваксинирано, да не бъде приемано в учебно заведение."

Joy   hahaha   

Ще ме убият от смях...  Laughing  Едни се чудят как да вкарат циганетата в училище и правят десетки програми за това, а други им поставят условия за да влязат там... Що ги не попитат колко им дреме дали ще приемат детето им в училище или не...  Laughing

Те циганетата затова по-малко боледуват май,щото не се имунизират и не се стресират дали ще ходят на школо   newsm78

# 688
  • София
Моя син се оказа силно алергичен към домашен прах - при горна граница 0,7, той има 100!

# 689
  • Пловдив
От същия линк:

Joy   hahaha   

hahaha То и това може да е тактика за същото. Щото като им поставят условие, дето знаят, че не им се нарави, демек да се самоизгонят принудително от училищата, те ще решат, че нещо не е наред и, че се опитват да ги прецакат. И ще се напъват да застъпят ред пред скамейките  Mr. Green То малко тяхния манталитет е като на децата - забрани им да правят нещо от задължителното и ще се научат да го правят доброволно  Mr. Green

Ама аз расистки предпочитам да си събират бройките за васкинации сред тях и да ни оставят нормалните, спазващи хигиенни и морални правила да си правим каквото сме преценили. Ама това само мога да го сънувам, май. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт