Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 061
  • 685
  •   1
Отговори
# 120
  • France
Добре де, да взимам ли компа?

# 121
  • Sofia

Не мога да разбера за какво ти е. Ако ще да има нет като слънце, вземи го зарежи, поне за 5,7,10 дни или колкото там отивате. Ще преоткриеш, че можеш и без него Grinning Много е хубаво, повярвай ми, личен опит Grinning
Аз кисна тука, само защото не съм на море Mr. Green

# 122
И аз не си я представям тая работа с лаптопа- пясък, слънце, плажни масла...на какво ще заприлича горкия?
А и докато ти си играеш, детето какво прави?
И пак много ми е чудно, щом сте толкова обсебени от компа, как така "не си го носите нета", ами търсите да го хванете нейде?

# 123
Пуснах запитване за резервация за Магнолия и за .Ком, като още се колебая между двата.
И на мен ми се иска да се оттърва от компютър и нет, миналата година се ужасявах, че ще остана 1 седмица без комп, първия ден-два се чувствах изнервена, а после прекрасно, пълно отпочиване.

# 124
Да, и грейпфрутите, и дините бяха с корите-ама това не ми е  правило впечатление  Mr. Green-бяха хубави, докато не взеха дините да се вкисват. Mr. Green Дори не знаех,че в другите хотели ги сервират без кори, ама това да е рахата, след всичко друго. Заради храната обаче няма да избера Орхидея другата година. Не съм отишла да ям само-то и не ядяхме последните дни и от глад не умряхме-ама май това ползвахме от Ол-а най-много и не виждам защо ще платя такава сума,а няма да ям вкусно нещо.
Между другото, Рая, забеляза ли,че в нашият ресторант се хранеха хора с розови гривни? Не знаех до последно от кой хотел са, но не са от Орхидея, не и от Магнолия. Не знаех какво правят в нашият ресторант,ама все си говорихме с мъжа ми,че ако отидем и се нахраним в друг ресторант никой няма да ни забележи въобще-в ресторанта на Орхидея имаше и хора без гривни и никой нищо не гледаше.
Клер, както казах и преди,сигурна съм,че на теб не ти е правило впечатление, и на мен със сигурност нямаше,ако си имахме компания, с която да ни беше хубаво-аз да ти опиша накратко-като съм с приятни хора-не забелязвам какво ям и не ме и интересува, стига да може да се яде-ама в случая хубавото ми го правеше храната, морето, времето, хотела. И храната я отписах.
Не съм и търсила компютър там-не ми е отдаде случай, бяхме сутрин на плаж, следобед спяхме и после на басейна, после вечер на разходки по центъра. не съм отишла да стоя на компа. В Орхидея Парк има климатици-ползвахме го и сме доволни.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 12:49 от огнена стихия

# 125
  • София
Клер, както казах и преди,сигурна съм,че на теб не ти е правило впечатление, и на мен със сигурност нямаше,ако си имахме компания, с която да ни беше хубаво-аз да ти опиша накратко-като съм с приятни хора-не забелязвам какво ям и не ме и интересува, стига да може да се яде-ама в случая хубавото ми го правеше храната, морето, времето, хотела. И храната я отписах.
На мен храната може да не ми прави впечатление, ако съм сама, но когато съм с два дзвера, които отказват да я ядат... ситуацията се променя  Peace

# 126
Моя дзвер е злояд така или иначе и тя не ми правеше впечатление какво иска и какво харесва. Така или иначе нагъваше само пържените картофи и сок или пилешка супа. Може и заради моето кофти готвене да е злояда-не знам  Mr. Green-ама по този начин явно ми доказа колко манджите там бяха същите като моите. за закуска и намирах слава богу зърнена закуска с мляко, която доизяждах след нея, за да хапна нещо вкусно, а мъжа ми отказа да дойде с нас на закуска последните два дена и пи кафе само в лоби бара.
Все пак от всичко останало в хотела съм си що годе доволна, всичко си беше добре, освен,че ни настаниха в 16ч, до тогава нямало свободни стаи и чакахме във фоайето. Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 12:56 от огнена стихия

# 127
В Албена съществува ли хотел със същото име, или моя позната бърка, че е почивала там  Thinking

# 128
  • София
Не съм чувала за хотел Албена, да не бърка с Алтея?

Огнена стихия, моята малката изкара цялото море на домати и АМ, а напоследък не е злояда  Peace

# 129
Огнена стихия, ще ме умориш с твоите манджи, аз пък обожавам да готвя, трудно ми е да повярвам, че готвач в Албена може да готви по- зле от мен, ама признавам на тия, по- зле са от мен, мнооого по- зле.  Peace
За гривните не съм гледала, да ти призная, ама се бъзикахме да си облечем дълги ръкави и да проверим другите хотели  Joy, глад бе, кво да правим.
Между другото деца от Магнолия си вземаха сладолед от нашия, но от нашия опитали и там не им дали.   Twisted Evil
Сега се сещам, че с розови гревнички дойдоха последната вечер едни каки рускини, дружки на барманите, заредиха 20-3- чаши алкохол и седнаха на барбекюто да ги чакат.

# 130
Ужас значи-ама как така няколко рускини-те ядяха в ресторанта по цели тълпи руснаци с розови гривни-половината ресторант като се оглеждах бяха с розови гривни, докато ядяхме и с мъжа ми решихме,че там се храни не само Орхидея,ами и друг хотел.  И не само алкохол пиеха,ами си хапваха стабилно, пълнеха чиниите яко с храна и си хапваха сладко по масите.
Може аз да не съм забелязала,ама и на плажа по шезлонгите колкото да гледах, никой не обиколи да види с какви гривни лежат на тези шезлонги-два пъти бяхме на платените шезлонги и двата пъти никой не мина да ни види кои сме, какви сме, от къде сме...Един ден дори издирвахме някой младеж, отговарящ за зоната пред Добротица, дето явно имаше чадъри и за нас, ние не знаехме, на рецепция не ми казаха-казаха ни само зоната пред Арабела, та издирваме пича,ама няма пич никъде...идва един и ни махва с ръка и ни се смее-вика,абе лягайте, места има. Shocked

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 13:06 от огнена стихия

# 131
raja_nikol, вие в кой хотел бяхте?

# 132
  • София
И в Магнолия ядяха и пиеха с розови гривни  newsm78

# 133
Цвети, в Орхидея бяхме.

За плажа- ние ходехме пред Добротица, но  по- вдясно-не към Арабела, точно пред някакъв супер- маркет, защото ходехме пеша, онзи пред Арабела ми се стори много далеч. На плажа имаше всякакви гривни, който свари, момчето нищо не е проверявало, само подреждаше шазлонгите и отваряше чадърите. Не знам на другите плажове дали са проверявали.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 13:20 от raja_nikol

# 134
Тоно там и ние го издирвахме,защото от форума знаех,че там трябва да има зона за нас, докато на рецепцията на Орхидея Парк ми казаха-само пред Арабела и ходихме два пъти с детето чак до там (при все,че пеша се смъквахме и до плажа като цяло). Усетих се по едно време и решихме да легнем там, но културно да питаме,защото да не ни изгонят все пак-е, явно открихме още една недомислица.
Добре,че си взехме след това нашият си чадър и си лежахме на свободната зона пред Добротица, та ми олекна къде да дебна всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт