Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 104
  • 685
  •   1
Отговори
# 15
За Добротица от агенцията ми казаха, че икономичните стаи са тези до асансьрите.
Вече две дами,които се завърнаха от Добротица казаха,че НЯМА асансьори! Rolling Eyes

# 16
И аз гласувах в анкетата,засега съм единствената очарована Laughing
Дано да има още.
и аз  и аз

# 17

Вече две дами,които се завърнаха от Добротица казаха,че НЯМА асансьори! Rolling Eyes
По принцип икономичните стаи са до асансьор.След като няма такъв явно са по- малки като площ,без тераса,на първи етаж или до кухня.

# 18
За Добротица от агенцията ми казаха, че икономичните стаи са тези до асансьрите.

Всъщност там има асансьори,къде са те?А тия външни стълбища,нали се влиза в стаите директно от вън?Е,то всъщност не сме си платили за икономична стая,но пък знае ли се как може да изненадат човек на рецепция.

Е  щом си платила за редовна стая защо се тревожиш?

# 19
  • welcome to the Jungle

grinning039  grinning039

# 20
Ихаа, засега "има още какво да се желае" надделява в анкетата - 8 гласа . Другите опции имат 5 гласа

# 21
  • Sofia
заплесс и аз

# 22
И аз чакам - другата седмица трябва да сме в Албена. Който иска може да се обади за да съберем децата.

# 23
Замислям нашата морска почивка от 28 август, още не мога съвсем да избера кой хотел, и все още имам малки колебания за курорта, засега Албена надделява, та ще следя темата с интерес!

# 24
Гласувах с първа опция.Има какво да се желае винаги,но наистина тази година нямам забележки.
В добротица не видях асансьори,нито стаи без тераси ,освен тези за персонала,но там едва ли ще настанят почиващи,много ми се видя неподходящо......

# 25
  • София
И аз гласувах,
Благодаря за темата!   bouquet

Весело изкарване на всички,на които им предстои!

# 26
Гласувах- има какво още да се желае, този отговор поне засега води.

# 27
  • Mostly in my mind
пише ли , че има икономични стаи в Добротица. има вероятност изобщо да няма такива. аз като направих резервацията в Компас и се обадих на рецепция да питам всичко ли е ок и викам "нали няма да ни сложите в икономична стая". а тя"каква е тази икономична стая?". аз"ами до асансьор, или без тереса", и тя ми отговори "нямаме асансьор и всички стаи ни са с тераси".  Grinning

# 28
  • В.Търново
Да ,обаче икономични стаи се водели също на първи етаж или стаи с по-малка квадратиатура от другите.

# 29
  • Mostly in my mind
ами звъннете на рецепция и питайте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт