Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 085
  • 685
  •   1
Отговори
# 30
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте и от мен в новата тема!
Лъвице, лек път на вас!
Момичета, ние ще сме чак другара седмица, живот и здраве!
Дано всичко е наред, че колата ни е засечена от камера, да видим кой е късметлията  newsm78

П.С. забравих да питам - в предишната тема коментирахте за сушилки. Та, има ли по терасите, и в кои хотели, ако има?
Ако не, да се подготвям с материали  Mr. Green

# 31
някой има ли инфо как стои въпроса с транспорта от Варна до Албена?

# 32
  • Габрово
 Whistling

# 33
Да кажа за икономичните стаи в Компас. Ние бяхме на първи етаж, но под нас имаше стаи без климатик, влиза се през балконската врата(няма балкон, а пред стайте минава алея, като канал, изсечен в земята. Много гадно ми се стори. нямат климатик, понеже няма къде да се сложи. И понеже Компас много прилича на Добротица(като постройка), предполагам и че в Добротица ще има такива.

# 34
  • София
Да кажа за икономичните стаи в Компас. Ние бяхме на първи етаж, но под нас имаше стаи без климатик, влиза се през балконската врата(няма балкон, а пред стайте минава алея, като канал, изсечен в земята. Много гадно ми се стори. нямат климатик, понеже няма къде да се сложи. И понеже Компас много прилича на Добротица(като постройка), предполагам и че в Добротица ще има такива.

Това  са стаите за персонала.

# 35
  • Mostly in my mind
еВА, КАТО СЕ ЗАГОВОРИ ЗА СУШИЛКИ, В Компас има ли такива?

# 36
Нищо не пречи да си вземем въженце и 5-6 щипки , за всеки случай  Simple Smile

# 37
Кърпите и чаршавите ще ги сменят,ако ги махнете и ги оставите на пода,поне така беше в х-л Мура.
Въженце имаше,но нямаше щипки.
Моето мнение за пътуването от София за Албена,най удобно е със спален вагон до Варна,и след това с маршутка до Албена.

# 38
  • В.Търново
ами звъннете на рецепция и питайте  Grinning

Да,аз вече писах,че ще звънна като наближи датата. Grinning

# 39
  • София
Винаги си нося въженце и щипки - обикновено сушилката не ми стига за 4 хавлии, 4-5-6 чифта бански и други предимно детски дрешки  Peace

Чаршафите ги сменят на 3 дена в Магнолия, кърпите - само тези, които си оставил на земята  Peace

# 40
Кърпи на земята не съм оставяла никога, събираха си ги жените от банята и из стаята. Въженца имаше на почти всички тераси, но наистина в магазините по левче има комплекти такива- въженце и няколко щипки.

# 41
  • София
Да дам отчет,звънях на агенцията да питам за анулиране-бяха любезни и казаха,че ще ни възстановят сумата макар да не е цялата.Обаче с моя мъж решихме все пак да идем там с него.Намерихме кой да ни закара и да дойде да ни прибере.Все пак почивка ще има,помолих само да ни настанят на 1 етаж и да не е до асансьора,обещаха да изпълнят заръката.Бяха много любезни и догодина пак през тях ще резервирам.

# 42
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Да дам отчет,звънях на агенцията да питам за анулиране-бяха любезни и казаха,че ще ни възстановят сумата макар да не е цялата.Обаче с моя мъж решихме все пак да идем там с него.Намерихме кой да ни закара и да дойде да ни прибере.Все пак почивка ще има,помолих само да ни настанят на 1 етаж и да не е до асансьора,обещаха да изпълнят заръката.Бяха много любезни и догодина пак през тях ще резервирам.
Е, чудесна новина!
Колко варианта изредихме, а то накрая-най-добрия!  Peace

# 43
гласувах, поздравления за темата, ще е много полезна и за догодина Peace

# 44
  • в града на вечния купон
супер!
от кога бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт