Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 070
  • 685
  •   1
Отговори
# 90
Огнена стихия, така добре си пресъздала храната, че евала направо. Сега ми е смешно, ама тогава ходех с празна чиния и вилица и буквално се разхождах между тавите. Кавърмата беше супер да, признавам, тиквички на барбекю също, една страхотна млечна баница и сега ми е пред очите, кроасаните със шоколад децата ги ядяха много /то на плажа всичко се яде де/ и вечер към 11 ядяха сандвичи с хляб, масло и салам.
Аз дето умирам за ориз там не по опитах даже, а дините с корите бяха върха просто.
Виж за краставиците наистина бяха по- дебели от ръката ми, бъзикахме се да си поръчаме да ни пратят по куриер от село Laughing

# 91
По-добре вместо да симулират изобилие от храна да има 3 яденета само, но сготвени както трябва, не като за прасета.

# 92
Моля за мнения за Алтея - храна, чистота, има ли климатици? Ресторанта бил в съседния хотел - кой е той, Ком или Магнолия? Цената е доста изгодна, но да не е кочина все пак...
Ще водим 4 годишно дете, имам време за размисъл до утре дали да резервирам. За ол инклузив иде реч.

# 93
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Моля за мнения за Алтея - храна, чистота, има ли климатици? Ресторанта бил в съседния хотел - кой е той, Ком или Магнолия? Цената е доста изгодна, но да не е кочина все пак...
Ще водим 4 годишно дете, имам време за размисъл до утре дали да резервирам. За ол инклузив иде реч.
Аз опитах да резервирам още края на юли, но ми казаха, че няма места.  newsm78 Интересна работа

# 94
Кое е интересното, все пак вече е август. Защо да не са били заети през юли?

# 95
  • София
Гласувах в анкетата - очарована! Wink
Ние почивахме в Калиакра /11.07-17.07/ и наистина нямам забележки! Simple Smile
Пожелавам на всички, на които предстои почивка в Албена, да си изкарат безоблачно във всяко едно отношение!  Peace

# 96
Климатици нямало - ей сега разбрах. Има места за края на август.

# 97
  • София
За Алтея - на външен вид хич не изглеждаше добре - само минавахме край него, не сме влизали вътре. Като минавахме с влакчето басейтън му беше полу празен и е с тези новите шезлонги - едни такива дребни и като от плат - не са целите от пластмаса. В сайта на Албена пише, че се хранят в ресторант Хоризонт, но за него нищо не мога да кажа. Каква цена ви предлагат?

# 98
Кое е интересното, все пак вече е август. Защо да не са били заети през юли?
Именно, че тогава нямаше места, а Мама Звярка се чуди дали да резервира, т.е. места-има.

# 99
Ето малко инфо

# 100
  • София
Наши приятели в момента са в Оазис.
Много доволни са от всичко!
Малко претенциозни и капризни са,особено децата им,тръгнаха с нагласата,че
ще се разочароват,аз ги убеждавах,че ще им хареса...и се оказах права. Laughing
Храната била вкусна и разнообразна,стаите чисти и редовно им сменят бельо и кърпи...

Едното детенце го заболяло ухо и са посетили медицинския център в Добруджа.
Абсолютно безплатен им бил прегледа,без здравни книжки и направление са отишли.  Rolling Eyes

# 101
Ние тръгваме утре рано сутринта за там.В момента стягам багажа.Ще мога да изкажа впечатления след 17.08. ако не ти е късно.
Климатици наистина няма.Миналата година беше затворен,може би затова е с нови шезлонги.Преди сезона е боядисан отвътре и са ренорвирани всички стаи в сектор B и C.Може да се ползва басейна и на Ком.Понеже няма анимация е разрешено да се посещава такава в близките хотели по избор.Изхранването е в ресторант Хоризонт.Там не знам как е.Може би като във всички хотели от парковата зона.Като чета какви специалитети предлагат в Орлов и какви буламочи  в Орхидея не тръгвам с големи очаквания относно храната.
Но най-важното е да е чисто и да се върнем здрави!

# 102
Рая, наистина ли дините ги сервират с корите Shocked
В Орлов белеха грейпфрутите Heart Eyes

# 103
Момичета, днес се върнахме от Албена ( в Мура бяхме) - писах на втория или третия ден от пристигането ни, сега като се прибрахме, няма какво ново да добавя, всичко беше на ниво, с малки изключения - последната вечер имах проблеми с един ужасен руснак, който беше решил, че го кефи да врещи и да се дере под ътерасата ни и след като му направих забележка, той ми се изхили нагло и продължи с все сила да дивее...след малко от рецепцията го предупредиха, но без резултат - и тогава пристигнаха униформите Mr. Green Набързо се реши проблема, за моя радост.
В ресторанта имаше дни, когато имах чувството че климатиците не работят...ужасна задуха, чак не ти се яде...
Не даваха големи кърпи 3 дни (нещо беше станало и нямаше големи хавлии), но ние си носехме наши, та не ме притесни особено този факт.
И май това беше. На сутринта ни бяха приготвили кутии с храна за изпът (нищо особено не бяха обаче, но колкото да не умреш от глад, хихи).
Като цяло, давам положителна оценка на хотела и на курорта.
наблюденищта ми за другите хотели се базират само на външен оглед, в смисъл, че почти всяка вечер сядахме долу на бара на калиакра, откъде се възхищавах на хотела, ама като разбрах че няма климатици, много се разочаровах...Добротица е на много приятно място, но не ми изглежда добре отвън Confused Ужасен шум има на центъра, не знам обаче кои хотели точно са там, особено шумно е пред хотела, където има огромна градина с фонтан. Но, хубавото е, че в 11 вечерта всичко приключва, освен караоке барът де.

# 104
  • в града на атомното слънце :)
Да вляза и аз малко късно в темата  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт