Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 125
  • 685
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Като чета коментарите за "Орлов" в сайта на "Визит" се чудя за същия хотел ли става въпрос - повечето са отрицателни.
Ти ме отчая - прочетих ги - наистина повечето са отрицателни  Sad

# 76
Ами не помните ли, че повечето мами, които се върнаха още в началото също бяха недоволни, или са се променили нещата, или стаите са различни? Ще каже Лулумба като се върне, аз тъкмо му търсих цените за септември, като ще ходим с мажоретките.

# 77
Има и друг вариант - критериите за хубаво на почивалите там да са различни  Laughing

# 78
Ох, и това го има, ама на черното бяло не можеш да кажеш....

# 79
  • Mostly in my mind
Има и друг вариант - критериите за хубаво на почивалите там да са различни  Laughing

о, това е със сигурност. знам го от личен опит. как ни препоръчаха едно много хубаво място за почивка, а то беше върха на мизерията. различни хора, различни идеали. за някои черното е бяло

# 80
Аз затова много-много не смея да препоръчвам места, които на мен са ми харесали, после да не ми дуднат Laughing А за "Орлов" поне половината мнения във "Визит" са за мръсни чинии и чаши, един да беше бива, ама чак пък всички да са се наговорили ...

# 81
Аз затова много-много не смея да препоръчвам места, които на мен са ми харесали, после да не ми дуднат Laughing

Абсолютно Wink Точно по тази причина се изказах по-пестеливо за Орлов, но в интерес на истината мога да потвърдя всичко написано от Лулумба. Аз не съм имала изисквания към разположението на стаята, но мисля че сме имали една и съща гледка. Мога да кажа, че Калиакра е по-луксозен, но от това , което видях мисля, че е по-шумен и пълен с чужденци.
Ето и няколко снимки
http://lea75.snimka.bg/family/albena-2010.524988

# 82
  • Mostly in my mind
е да, когато всеобщото мнение е отрицателно (респективно положително) , човек тогава би трябвало сериозно да се замисли  Mr. Green

# 83
Много ми харесаха снимките, е това е зеленина, не изгорялата трева по полянките и обраслите треви примерно около стълбите.

За мръсните чинии и аз четох, но съм сигурна, че Лулумба ще ги е огледала под лупа, до колкото си спомням, те бяха изкарали вируса миналата година, така че това ще и направи впечатление, със сигурност. Ще чакаме и нейните снимки.

# 84
Всъщност чиниите и чашите наистина са мръснички. Чиниите отгоре са чисти, но като ги хванеш отдолу са мазни. Ползвахме пластмасови чаши - имаше ги навсякъде.
Имаше едно семейство, което си носеше прибори, например.

# 85
Аз съм пропуснала да разбера къде въобще е Орлов  Thinking По-близо до Лагуните ли се намира?
Не знам за него-но определено съм напълно съгласна с Рая Никол за Орхидея, а не съм претенциозна към храна въобще-храната в Орхидея не струва-безвкусна, едно и също всеки ден, накрая вечер не ядях, защото просто губех апетит, като влезех в ресторанта-само спагетите и пържените картофи ставаха и бяха по-вкусни. Нямаше пържоли въобще, както разказва Лулумба. Не знаех и че палачинките са 2 пръста само-хапваш я на две хапки и си я изял-и за две такива чаках половин час. Сутрин чаках ли, чаках да направя пържени филийки, ама това явно беше привилегия само в понеделник. Имаше само и единствено студени, безвкусни кроасани с локум, които отказвахме цялото семейство.

# 86
Анкетата :

Има още какво да се желае - 19 гласа
Да, останах очарован/а       - 19 гласа
 Shocked

# 87
  • София
Аз съм пропуснала да разбера къде въобще е Орлов  Thinking По-близо до Лагуните ли се намира?
Не знам за него-но определено съм напълно съгласна с Рая Никол за Орхидея, а не съм претенциозна към храна въобще-храната в Орхидея не струва-безвкусна, едно и също всеки ден, накрая вечер не ядях, защото просто губех апетит, като влезех в ресторанта-само спагетите и пържените картофи ставаха и бяха по-вкусни. Нямаше пържоли въобще, както разказва Лулумба. Не знаех и че палачинките са 2 пръста само-хапваш я на две хапки и си я изял-и за две такива чаках половин час. Сутрин чаках ли, чаках да направя пържени филийки, ама това явно беше привилегия само в понеделник. Имаше само и единствено студени, безвкусни кроасани с локум, които отказвахме цялото семейство.
Така като ви чета май ще си сменя мнението за храната в Магнолия - в сравнение с това, което описваш тя беше направо прекрасна и разнообразна, но за съжаление в сравнение с миналата година беше  Sick

# 88
 Огнена стихия, и аз като теб не  съм капризна на храна, напротив, добре си хапвам, от всичко, ама....там трудно намирах нещо да ми хване око. Точно приятелка на Лулумба обаче беше харесала храната там, а де, то вярно, че всеки си има вкус ,ама....Както и да е, тъкмо не ми се отрази на килограмите, не сме умрели от глад, просто очаквания и действителност се сблъскаха в представите ми...Mr. Green

# 89
Абе то и руснаците пръскаха чиниите по шевовете,ама като гледам-всичките ги тъпчеха, за да не останат гладни на Ол инклузив. Просто минаваха и блъскаха всичко де, що има. Не е в това въпроса-храната беше безобразно безвкусна, няколко пъти се опитах да хапна готвено,защото аз обичам такова, а не скари и пържени или спагети, особено сега като съм бременна ми е нужно повече готвено, заради запеци и тем подобни-но нищо не ми хареса-само една кавърма беше добре и това е. И ядях всеки път пържен картоф или спагети с доматен сос. Един път имаше хубава пилешка супа, че и детето я обича и това беше. Другите ястия ти ги знаеш-все ориз, грах, карфиол, спагети, риба с много кости-защото мъжа ми все риба си вземаше и откачаше с нея, мусака един път пуснаха - беше постна, хареса ми до някъде. Казвам пак-не съм претенциозна-не мога да готвя и в къщи ядем безвкусни работи, за това си мислех,че като платя толкова пари, ще ям нещо вкусно, а го давах на спагети и картофи. Мъжа ми, който първо се заплесна по Ол-а,защото ходим за пръв път също призна,че не му харесва и спря на 5-тия ден да идва за закуска, а за вечеря почти не ядеше-само плодове и салати. Е, и виното не го пускаше. Салатите-шопската и една друга пак с краставици и домати-щях да си счупя зъбите с краставиците-толкова бяха твърди, изкуствени, набарбаласкани на големи парчета, необелени от корите. Спрях на 4-тия ден да ям и тях, вземах си със зеле основно. Абе като цяло тачех само закуските-защото бях най-гладна тогава,ама най-ме доядя за филийките, дето ги чаках, че нямах нерви всеки ден да се редя за палачинки (аз съм фен на сладкото сутрин-не мога да ям сирене и салам за закуска)-опитах ги само два пъти,ама ми писна това чакане за две хапки полусурово тесто и пак съм гладна. И налетях на грейпфрутите-не бях им фен,ама като не видях друго и им станах. Mr. Green
Ходехме на храненията обикновено към края-защото не мога да закусвам в 07.30ч сутрин или в 12 ч на обяд, или в 18ч вечер...та не хващахме и от десертите много-тортата вечер свършваше преди да отидем, едни пастички ги хванах един път само, не мисля,че е редно да се бием и за храна, за това,че съм си платила,а съм отишла към края на храненето. Абе основно в този си престой съжалих,че съм се вързала с Ол инклузив с тази храна,а не мога да седна някъде и да си поръчам нещо по-вкусно. Явно просто хотела си имаше смисъл,защото както казвам отново-не видях разни там пържоли или медальони, за каквито ми говори Лулумба или за каквито се говори основно в теми от Ол инклузив. И палачинките пак казвам-аз въобще не си представях,че са толкова малки и не си заслужават каквото и да е чакане.Аааа, динята..  Joy сетих се-накрая установих на вкус,че тя започва да се вкисва-явно толкова дена режат едни и същи дини и предлагат,че просто се вкисваха.
Не си кривя душата-имаше страшно много храна, ходиш и тъпчеш като побъркан. Някои хора обичат да ядат и да се засищат, а да не усещат вкуса явно...това в Орхидея беше просто едно голямо нищо. Аз знам какво е вкусно,защото баба ми готви много вкусно и до ден днешен, а аз не мога-готвя безвкусно и гадно-е, тази храна там, можех аз да си я готвя. Mr. Green Може би има хора,дето им е харесала-като Клер например,дето сядаш с компания, говорите си и не усещаш какво точно ядеш или просто не те бърка толкова..ама аз не мога да се изкривя за да кажа,че беше добре.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:45 от огнена стихия

Общи условия

Активация на акаунт