Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 014
  • 200
  •   1
Отговори
# 180
Още един глас за Цонко. Laughing
Да, и аз го пропуснах. Много е готин, деен и въобще страшен тип е. Познавам го лично Flutter
Има уникално чувство за хумор Grinning

# 181
  • София
Аз много симпатизирам на Георги Коритаров,Асен Блатечки,Мартин Карбовски,Мария Илиева,Хилда Казасян,много са....

# 182
Симеон Дянков

# 183
Даниела - бившата сръбска съпруга на Андрей от "Шоуто на Иван и Андрей"
Мариус Куркински - много талантлив и антипод на повърхностен
Руслан Мъйнов - струва ми се, че е симпатяга и извън сцената
Йълдъз Ибрахимова - винаги културна, възпитана и позитивна
Татяна Лолова - умна, приятна и с чувство за хумор и самоирония
Мая Новоселска - и тя също
Диляна Попова - красива, но освен това и очарователна, без оня нагъл поглед на манекенките

Всичките притежават една много рядка черта - деликатност и незлобивост.
Поне с такова впечатление съм останала /никого не познавам лично/.

# 184
Алексндра Раева  Heart Eyes Оня ден я гледах по Бтв, беше на гости на предаването "Търси се" Невероятно талантлива, забавна, умна, чаровна, красива, позитивна. Много ми хареса  Simple Smile

# 185
Алаксандра Раева, ама никак не я намирам позитивна  Confused
Коритарката и мен ме радва. И за още една се сетих, благодарение на другата тема  Mr. Green - Михнева. 

# 186
Мен ме радват Румънеца и Енчев.

# 187
А, да добавя още двама - кулинарните водещи Иван Звездев и Лео /не му знам фамилията на италианеца/.

# 188
Кирил Караджов Mr. Green

# 189
Мариана Попова - много шантава и свежа
Татяна Лолова - винаги може да те разсмее

# 190
Още ли ви е симпатична Белослава след тая реклама на Макдоналдс, била бляскава баси клоуна, според мен си направиха проучване в тоя форум.

# 191
Никога не би е била симпатична, но тука има доста фенки, фенки ли са или ПР не знам. А коя е рекламата?
Сега прочетох, че на майка и (която ми беше симпатична едно време)  кръчмата фалирала, предлагала супички по 8 лв.

# 192
Аз си развалих хубавото мнение за Белослава след като гледах един репортаж по телевизията за нея и семейството.Показваха кьщата им на морето и как са заградили и са си направили нещо като собствен плаж и никой не пускат да минава.

# 193
Още ли ви е симпатична Белослава след тая реклама на Макдоналдс, била бляскава баси клоуна, според мен си направиха проучване в тоя форум.

Супер много ме дразни тази реклама. Изпадам в нервни кризи като я чуя ...  Close

# 194
Аз си развалих хубавото мнение за Белослава след като гледах един репортаж по телевизията за нея и семейството.Показваха кьщата им на морето и как са заградили и са си направили нещо като собствен плаж и никой не пускат да минава.

Анджък де...тарара татаааам. На мама пеещата мутреска.

Общи условия

Активация на акаунт