Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 049
  • 200
  •   1
Отговори
# 75
Емо Чолаков
Кръстьо Лафазанов
Димитър Рачков и Мария Игнатова

Що няма анкета?

# 76
А, вчера бях хейтърка, днес ще харесвам  Mr. Green

Не са малко и нашите и световните, 100% ще изпусна много...

Белослава - харесва ми гласът ѝ, много ми е нежна и позитивна  Heart Eyes
Асен Блатечки - голям пич  Peace
Христо Гърбов - прилича ми на мой приятел и оттам май ми е симпатичен, пък и ми харесва като актьор
Юлиян Вергов - от Той&Тя ми хареса, после и като човек и актьор  Wink
Венелин Петков, Емо Чолаков, Мия Сантова, Ники Дойнов - от новините (и прогнозата де  Mr. Green) тези са ми най-симпатични.
Андрей Слабаков - носи ми усмивка, което е достатъчно.
Сега видях, че някой беше споменал Росен Плевнелиев - ами да, и аз мога да го спомена от политиците, много усмихнат, много позитивен и много вярвам, че наистина работи здраво. Изключително земен и интелигентен - всичко това са лични впечатления  Peace
Теди Бургазлиева - също ми е много позитивна личност
Рачков - мнооого ми е забавен  Mr. Green Същото се отнася и за Зуека.

....и т.н.  Flutter

# 77
Мноо ме кефят Венелин Петков/изглежда един чистичък,спретнат/, Емо Чолаков/мноо ми е забавен/...
Харесвам Бойко Борисов-прилича ми на един обичан и скъп за мен човек/който вече не е сред нас/,като го гледам и ми става едно мило   Embarassed
Г-жа Рашкова/учителка по литература/ от НФСГ  Simple Smile
Росен Плевнелиев, и мен ми допада,още повече,че имам чувството че много ще направи тоя човек...

# 78
Щом си говорим за симпатичност и приятност, тогава - Асен Масларски.

# 79
ХухуSimple Smile Дани бой взима превесSimple Smile В интерес на истината имам наблюдения върху работата му и поведението му не само на екран и точно поради тази причина го харесвам. И не съм била от студентките муSimple Smile
Да не се натрапвам вече с Вълчев, но е много ерудиран, начетен човек, с прекрасно чувство за хумор. Абстрахирам се от работата му като министър, макар че и там като цяло съм с положителни впечатления.

И дори имал рожден ден днес.
Точно хуморът е най-готината му черта  Peace

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 14:11 от argun

# 80
  • на брега на морето
Веселин Методиев
проф. Вучков - наяве е наистина симпатичен, познавам го лично
Даниел Вълчев - харесвам само интелигентния, мек и деликатен изказ
Ники Дойнов
Даниела Тренчева
Кремена Халваджиян (макар че е леко фукла, но има база за това)
Кръстю Лафазанов
Мая Новоселска
Васил Иванов - разследващ журналист
Пепа Николова
Калин Георгиев - главният секретар на МВРа

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 16:30 от Котьо Тръмп

# 81
  • при него
РОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ - Министър на регионално развитие и благоустройството, много ми е симпатичен този човек.

А Бат' Бойко да казахте ли го? Ако не, той да е Mr. Green
Министър Плевнелиев е също много симпатичен и на мен, или по-скоро някаква харизма има той..  Blush
един глас и за Бате Бойко  newsm74 newsm10
и за Калин Врачански

# 82
Симпатична ми е Алекс Раева, откакто я опознах по-добре като човек.
Харесвам творчеството на Мариус Куркински и обичам да чета интервютата му. Има смисъл в този човек.
В магазинчето "Zona Urbana" се запознах с Юлиян и ми стана симпатичен. Simple Smile Надявам се да става все по-известен в българското публично пространство.

...

# 83
Симпатична ми е Алекс Раева, откакто я опознах по-добре като човек.
И на мен Wink
Любен Дилов - Син  е много симпатичен и позитивен, Рачков и Мария Игнатова, Хилда Казасян

# 84
От мен по един глас за Хилда Казясан(каква усмивка има само!) и за Емо Чолаков(не мога да го гледам без да се усмихвам).

# 85
Още един глас за Хилда Казасян и Мариус Куркински и от мен.
Харесвам и Александрина Пендачанска, макар че е малко встрани от основната светска суматоха.
Джоко Росич.
Андрония от Насекомикс. Heart Eyes

# 86
  • Варненска клюкарка
Много харесвам като журналист Кеворк Кеворкян-жалко ,че вече не води предаване.

Рачков и Зуека-почти винаги успяват да ме разсмеят

Министър Р. Гайдарски-хареса ми с каква жар се втурна да оправя обърканата ни здравна система,но явно беше неудобен за много хора...

# 87
... Министър Р. Гайдарски-хареса ми с каква жар се втурна да оправя обърканата ни здравна система,но явно беше неудобен за много хора...

Я, това е интересно. От много млади лекари съм чувала добри неща за него, главно свързани с надеждите им да разбута блатото... вероятно те са били най-ощетени от смяната му. На живо е много приятен човек - възпитан, любезен, внимателен, а доколкото знам е и добър специалист.

# 88
Още по един глас за Даниел Вълчев и Росен Плевнелиев+Димитър Павлов

# 89
Тити Папазов
Христо Гърбов
Кристаллина Георгиева ( много стабилна я усещам тази жена )

Общи условия

Активация на акаунт