Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 041
  • 200
  •   1
Отговори
# 60
Ох, много са. Несравнимо повече от тези, които са ми неприятни. Сещам се за .....Венелин Петков, Христо Гърбов, Хилда Казасян....Ох, и един министър, който ми е ужасно секси Blush

А защо е толкова странно да се харесва Даниел Вълчев, че го отбелязвате специално? Хубав, умен мъж, какво има да не му харесва човек?
Кажи де, кажи, много любопитно ми стана Grinning
И аз харесвам Даниел Вълчев,много е земен, добре говори и най - важното, все смислени неща.

# 61
Даниел Вълчев оглавява личната ми класация по противност (опс, тва е за другата тема  Mr. Green)

# 62
Само за българското публично пространство ли е темата?  newsm78

# 63
  • София
Стоянка Мутафова
И аз харесвам Даниел Вълчев-гледах "Шинел " преди време и той беше до мен в залата  - обаятелен човек
Зуека
Орлин Горанов
Белослава
К.Лафазанов

# 64
РОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ - Министър на регионално развитие и благоустройството, много ми е симпатичен този човек.

А Бат' Бойко да казахте ли го? Ако не, той да е Mr. Green

# 65
Кремена Халваджиян
Део
Божана Димитрова
Татяна Лолова
Стоянка Мутафова
Мария Игнатова

etc.

# 66
  • Варна
Камен Донев - "Възгледите..." са ми в топ 5 на любими театрални постановки  Flutter ;
Асен Блатечки - той си е просто готин, винаги се сещам за състезанието на Форт-а, когато държеше някаква тежест  Heart Eyes ;
Емо Чолаков - супер позитивен ...

и мноооогооо други

# 67
А защо е толкова странно да се харесва Даниел Вълчев, че го отбелязвате специално? Хубав, умен мъж, какво има да не му харесва човек?
щото си мислят за него само като политик. Ако са му били студентки, още щяха да въздишат по него Simple Smile Embarassed

# 68
  • Варна
Добавете ме в списъка от фенки на Даниел Вълчев. Има невероятно излъчване тоз човек. Неустоимо съчетание от ум, красота и класа.
От действащите политици най на сърце ми е Росен Плевнелиев. Естествен, умен, симпатяга, буди доверие.

# 69
Двете теми про и анти много хубаво се преплитат. В другата ей сега видях, че е влязла Люба Кулезич, на мен ми е много симпатична, начетена е, говори добре, една от малкото жени в ефира, която слушам с удоволствие.

# 70
  • Варна
Да, обаче колко е зла, не е истина.  Mr. Green Последното, според мен, което притежава е позитивно излъчване.

# 71
Хуху:) Дани бой взима превес:) В интерес на истината имам наблюдения върху работата му и поведението му не само на екран и точно поради тази причина го харесвам. И не съм била от студентките му:)
Да не се натрапвам вече с Вълчев, но е много ерудиран, начетен човек, с прекрасно чувство за хумор. Абстрахирам се от работата му като министър, макар че и там като цяло съм с положителни впечатления.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 12:11 от Heltah

# 72
  • При хората, които обичам
Даниел Вълчев просто излъчва очарование около себе си. И да не искаш, пак се предаваш.
Същото е положението при Стефан Данаилов - отиваш наострен и в един момент установяваш, че те е превзел.

Интересно е, че в другата тема има обширни обяснения защо не се харесва еди-кой-си. А тук - само списъци. Е, и една-две думи за Емо Чолаков Laughing

# 73
Силвия Лулчева, Белослава, Васил Иванов (журналиста)

# 74
Добавете ме в списъка от фенки на Даниел Вълчев. Има невероятно излъчване тоз човек. Неустоимо съчетание от ум, красота и класа.
От действащите политици най на сърце ми е Росен Плевнелиев. Естествен, умен, симпатяга, буди доверие.
Точно, и аз много го харесвам. Много ми е симпатичен и като мъж Crazy И има много интелигентно поведение и излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт