Най-симпатична, приятна личност от публичното пространство!!!

• 15 037
  • 200
  •   1
Отговори
# 45
Очаквах тази тема. За баланс Simple Smile

# 46
Само не знам какво са ми наизброявали сите комедийни актьори тука, да се правят на много позитивни с дългите списъци ли?
На комиците това им е работата, да ви предизвикват позитивни емоции, това, че ги споменавате просто означава, че са добри в работата си.  Mr. Green

# 47
Камен Донев
Тодор Колев
Теди Москов
Емил Вълев - музикант, художник
Хммм, мисля мисля ама за приятна дама от България не мога да се сетя  Blush

# 48
Само не знам какво са ми наизброявали сите комедийни актьори тука, да се правят на много позитивни с дългите списъци ли?
На комиците това им е работата, да ви предизвикват позитивни емоции, това, че ги споменавате просто означава, че са добри в работата си.  Mr. Green

А-ха, да не говорим за присъствието на Калин Врачански, за когото само преди два месеца едва ли някой е бил чувал (освен много запалените фенове на театъра), и когото след още няколко месеца никой няма да помни  Joy
Тежка е съдбата на "секс-символите" в България - за нула време надебеляват, алкохолизират се и дават фира...
Извинявам се за отклонението  bowuu

# 49
Калин Врачански ... и когото след още няколко месеца никой няма да помни  Joy

Аз ще го помня, ама повече ще помня Юлиян Вергов  Grinning

# 50
Ерика, Божана не беше ли от Нова? За нея ли става въпрос? Simple Smile

# 51
гологлавият синоптик от не-знам-коя-телевизия

Емил Чолаков btv   Simple Smile

# 52
А, Емо Чолаков и мен ме кефи;) Зарежда ме сутрин:)

# 53
  • София
Ъпсурд , Светльо Витков

# 54
  • Варна/Лондон
Владо Карамазов  Laughing

# 55
Хилда Казасян, Кристалина Георгиева и Росен Плевнелиев са ми най - симпатични на мен. И Фънки  Grinning

# 56
Ами никой не е споменал, че комедийните актьори трябва да са изключение,  не мисля че в 100% от времето си са на работа, и целта им е все да веселят народа.
Сигурно и те имат мнение, мислят, чувстват, изразяват се, вземат гражданска позиция, с една дума личности са и могат да бъдат приятни от чисто човешка гледна точка. Едва ли постоянно играят и театралничат.

# 57
Рокси, мислех, че ще съм единствената с Даниел Вълчев:)

И мен ме бройте.

# 58
  • София
Ох, много са. Несравнимо повече от тези, които са ми неприятни. Сещам се за .....Венелин Петков, Христо Гърбов, Хилда Казасян....Ох, и един министър, който ми е ужасно секси Blush

А защо е толкова странно да се харесва Даниел Вълчев, че го отбелязвате специално? Хубав, умен мъж, какво има да не му харесва човек?

# 59
А защо е толкова странно да се харесва Даниел Вълчев, че го отбелязвате специално? Хубав, умен мъж, какво има да не му харесва човек?

А и какъв глас има  Embarassed

Много ми харесва Калин Георгиев. Упс, темата не беше за секси личности, а за симпатични  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт