Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 949
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • Талант на 2012,2013 г.
Ай, стига бе!!! Не е нормално, извратено и долно е ако изобщо е истина... smile3513

# 61
Не виждам нищто чак толкова ненормално. Аз съм на 23 и от както се помня ходя по рок концерти с баща си, на барове също ме е водил на 16. И мисля, че на тази възраст е много по-сигурно да си навън с тати, а не със съмнителна компания. За постерите зависи колко точно са "голи" и в какви пози е снимано. Има наистина прекрасни, естетични актови снимки, в които не виждам нищо притеснително.

# 62
А въпрос към авторката. Ти в къщата ли му си била та знаеш, или от някъде си чула за тези голи снимки?  И да не се окаже, че тези голи снимки са голи, по  бански.
 А да си кажа честно ако децата ми пропушат смятам, че е по-добре с мен да седнат ида пием по една бира и да ипушим по цигарака отколкото да се дебнем и играем на котка и мишка. Предпочитам детето ми да ме възприема като приятел и да съм на ясно с тези неща, които то така и така ще си ги прави. Не искам аз да се правя на спокойна и морална майка, но да не знам какво става с детето.

# 63
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук навлязохме в една друга материя. Никой не казва, че снимки по бански не е нормално и всеки би предпочел детето му да пуши пред него, а не скрито. Говорим или по-скоро пишем за ГОЛИ снимки! Ето това за мен не е нормално и е долно и отвратително... Grinning

# 64
Майка ми почина, когато бях на 14 години. На баща ми с дъщеря тинейджърка не му беше никак лесно.
От 17 години на вечеря ми разрешаваше да пия вино с лимонада  Embarassed и сме си говорили с часове.
Излизахме и по барове, да. Така той стана най- добрият ми приятел. Когато пропуших (за малко) пак на него казах първо.
Страхотно е усещането да имаш баща, който дава съвети и споделя своя опит, без да те съди или наказва Hug
Обичам го ужасно много! Сега имам мое семейство и дете. Дългите вечерни разговори с тате ми липсват много.

Не съдете този баща без да знаете подробностите. Може да има и педофилски наклонности, но може и да се опитва да им помогне да преминат пубертета. Не казвам, че одобрявам снимането гола в списание, но бащата може да налучква правилния подход към своето дете.

# 65
  • Талант на 2012,2013 г.
Но това не означава, че трябва да окачва голи снимки по стената. Не, не го приемам за нормално! Naughty

# 66
  • Стара Загора
И аз съм от тези които смятат ,че не е нормално.

# 67
Очаквам всеки момент авторката да влезе и да каже, че всъщност става въпрос за семейството на зълва й.
Или на комшията, който бръмчи с флекса в събота сутрин и мята пържоли на терасата, докато авторката е простряла прането си.

Няма начин да няма някаква специфична семейна или съседска връзка.  Twisted Evil

Коя от трите снимки е "гола"?

# 68
а защо да не е нормелно?Момичето е на 20 години нали?

# 69
Снимка от типа показан от BirdsFlu не бих приела баща да окачва на стената, ако на постера е дъщеря му.
За заведенията ОК, но за пушенето съм твърдо против. Разбираемо е след като аз не пуша, че няма да позволявам свободно на детето си да го прави преди да навърши 18.

# 70
Това за снимката - за мен категорично не е нормално. А това - за нощните заведения с др.дъщеря ми е мнооого странно,  особено пък често. Двете поведения `намирисват` на нещо друго. Дано греша.

# 71
Бройте и мен за задръстена, т.е. нормална за конкретния пример.

# 72
  • Талант на 2012,2013 г.
Хубаво е все пак, че повече от нас са "задръстени"... Whistling

# 73
Какво стана авторката появи ли се...

# 74
  • Испания
Здравейте!

Повече от две години съм във форума, но от няколко дни започнах да чета новопоявили се теми в "Семейни". Не знам дали съм права, но имам чувството, че доста скучаещи, на работа или у дома, потребители си измислят някакъв сюжет, "пускат мухата" и гледат сеир. То не бяха влюбвания в бивши гаджета, то не бяха провалени кръщенета, млади любовници... Прекалено сюрреалистично!

Поздрави!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 20:06 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт