Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 941
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
  • София
както пее Устата :
"Евалата на туризма, да живей нудизма"

Хората може да са свъхактивни нудисти или адамити и да нямат облечени снимки. Затова слагат голи.

# 31
Явно само голямата дъщеря е нудистка.

# 32
А ти това видяла ли си го в действителност или си чула за него? Или чела?

По прицип е извратено дори да гледаш дъщеря си гола, камо ли да закачаш такива постери.
Колкото до 16 годишната, това също е ненормално. Ако той излизаше с нея като баща с дъщеря нямаше да и дава да пуши ипие, тя е непълнолетна. Според мен тук става дума за болен мъж, който има извратени фантазии с дъщерите си и може би дори вече ги е осъществил.  
Ако наистина знаеш, че това е истина, видяла си го, или са ти казали и познаваш човека, по добре звънни на 112 и подай сигнал, те ще пратят когото трябва.

# 33
  • по пътя на светлината
Голям морал,голямо чудо....
По добре ли ще е да се крие и да пуши,след това и други неща за които ще се чудите от къде ви е дошло?
Те вече 12 годишните пушат и правят какви ли не истории,какво можете да кажете за 16 годишна,възрастта никак не е малка за днешните времена.
Няма да ми е приятно ,ако дъщеря ми пуши,но предпочитам да знам и да не ходи да се крие тук- там,пък и като не съм осведомена може и към друго да посегне,по добре да сме и приятели.

# 34
Разбира се,на 16г.никак не е малка.Сетих се за един виц:
"Един баща се прибира късно вечерта и вижда дъщеря си във входа да прави с.....а на някакво момче.Погледнал той отстрани и й казал:Еж дъщеее,днеска с.....и правиш,утре цигара ще ми запалиш...." Wink

# 35
Нормално ли е бащата да окачва постери из къщата си, в която живее сам, на голямата си дъщеря (на 20г.) снимана чисто гола за списание? Нормално ли е  да излиза с малката си дъщеря(на 16г.) по заведения често вечер, да си пият и да си пушат заедно? Въобще нормални ли са според вас такива взаимоотношения между бащи и дъщери?
За мен не е, ама аз съм израстнала в патриархално семейство и сигурно съм "задръстена"... Embarassed
ПС
Само колекционирам мнения без пристрастия... Simple Smile
Пишете и мен в списъка на задръстените Peace

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 00:52 от Ejika

# 36
Пак ли ще цъкаме над чужди семейства? Свой акъл нямаме ли, та ни трябва чужд да преценим що е нормално? Какъв е смисълът на темата всъщност? Клю-клю?

# 37
Голям морал,голямо чудо....
По добре ли ще е да се крие и да пуши,след това и други неща за които ще се чудите от къде ви е дошло?
Те вече 12 годишните пушат и правят какви ли не истории,какво можете да кажете за 16 годишна,възрастта никак не е малка за днешните времена.
Няма да ми е приятно ,ако дъщеря ми пуши,но предпочитам да знам и да не ходи да се крие тук- там,пък и като не съм осведомена може и към друго да посегне,по добре да сме и приятели.

Аз съм на 21, все още помня какво е да си на 16.
Но тук не става въпрос за доверие или приятелство между деца и родители. Този мъж има плакати с голямата си дъщеря гола! Не снимки а ПЛАКАТИ! На стената вкъщи! И излиза с малката по заведения.

И също така авторката не е пояснила за кого става дума, но не мисля, че говори за нейното семейство всеки случай.

# 38
  • по пътя на светлината
А,моля,моля говоря хипотетично за 16 годишна,не за тази на стените.... Simple Smile

# 39
А,моля,моля говоря хипотетично за 16 годишна,не за тази на стените.... Simple Smile

Да, но те вървят ръка за ръка.  Peace

# 40
  • по пътя на светлината
Не знам какво върви,аз уж нямаше да пиша в темата Simple Smile,но... се отплеснах,авторката хич не ни светва Crossing Arms

# 41
Не знам какво върви,аз уж нямаше да пиша в темата Simple Smile,но... се отплеснах,авторката хич не ни светва Crossing Arms

За какво да ни светне, че обсъжда чуждия живот по форумите ли. Mr. Green

# 42
Мойте  дъщери  са  на  същата  възраст , само  едно  ще  кажа  че  ако  голямата  ми  щерка  види  че  съм  я  закачил  гола  на  стената  сигурно  ще  я  загубя  за  винаги , ясно  е  че  света  е  пълен  с  идиоти newsm78.

# 43
Гордостта на тати  Mr. Green Daddy's girl дет' се вика, колко филми има на такава тематикааа.. Whistling Вие сте задръстени!
А за напиването - че аз с баща ми колко съм се мятала по баровете, при все че беше вече на 58 и улегнал уж, а аз бях на 20. Всички ни гледаха ей така  Shocked, щото си мислеха че ми е любовник..нали никой не си мисли, че някой ще излезе с баща си хахах Mr. Green

Сериозно: За голите постери може да се приеме за изрватеничко, ама като им харесва на фамилията, теб кво те бърка?! Може наистина човекът да се гордее с красотата на дъщеря си и косвено със себе си, че я е създал!Те мъжете са си суетни, така че не бих се очудила.
А за малката му дъщеря/която сигурно на 16 е въртяла повече св*рки от мен на 27/ - намирам го за съвсем нормално да излезе с баща си.

# 44
Като си помислиш, всички тия мацки, които се снимат голи, имат бащи. Както и тези, които бръмчат по заведенията. Не ми се вярва на всички бащите да са им теглили по един бой и да са се отказали от тях.

Общи условия

Активация на акаунт