Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 940
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
защо обаче ми се струва, че авторката е по-притеснена от това, че е "задръстена", отколкото от това как се държи бащата и какъв ефект ще има върху децата й? newsm78
не знам... кажете, моля, ако не съм права  Crossing Arms

# 16
А всъщност, каква е идеята на темата  newsm78. Или просто правиш анкета дали си задръстена?

# 17
 Sick И аз съм "задръстена"...и дано така си остана! ooooh!

# 18
Чудя се що за мода е това и толкова ли трябва да нямаш никаква собствена преценка за да откриеш тема за да питаш дали е нормално еди-кво си. ooooh!

Изобщо не са нормални постери с голи жени по стените, а на дъщеря хептен.

Не е нормално да се снимаш гола за списания но крушата не пада по-далеч от дървото.

Не е нормално да пиеш с непълнолетна дъщеря и не просто ненормално но и противозаконно.

Цялата история си плаче за служби за защита на децата.

# 19
За мен определено не е нормално това с постера-дори е извратено и гнусно.
Това за излизания с дъщерята по заведения-абе,по принцип ми се вижда приемливо,ама свързано с постера в къщата на другата дъщеря нещо почва да ме съмнява работата.

# 20
  • Пловдив
на мен никак не ми е нормално..извратено ми е..

# 21
  • по пътя на светлината
Вече втора страница анкета върви,хайде и авторката да каже за какво идва реч!
Ще спрем да пишем? Crossing Arms

# 22
Не е хич нормално, за мен е притесително и говори за липса на бащинска загриженост. Човекът явно е с криво разбрани ценности, щом смята, че голите фотоси на щерка му, са повод за гордост (виж, ако е гадже би могло и да бъде).
А да пиеш с непълнолетното си дете по заведенията.. За тийновете може да е много куул, гот и яко, но за мен е безотговорно. Вероятно и аз съм задръстена.

Този баща да не е сводник на дъщерите си?

# 23
За мен не е нормално....на този човек явно нещо не му е в ред с главата...

# 24
  • Varna
Олеее, много задръстени станаФмИ #Crazy

# 25
Задръстена съм,задръстенааааа и така ще си остана.

# 26
Във второто не виждам нищо ненормално. Първото обаче...

# 27
Няма нищо ненормално...всички сте задръстени! Mr. Green

# 28
  • по пътя на светлината
 hahaha Joy Joy Joy

# 29
Ето ме и мен в отбора на задръстените. Немога да възприема такива отношения.
Дори от днес ще споделя случка. В магазин за козметика влизаме по едно и също време аз, и една майка с дете-момиченце на видима възраст 7-10 години.
Момиченцето нагримирано със сини сенки и с ярко червен лак.  #Crazy При което си избира червило бонбонено розово и забележете парфюм на версаче изключително тежък и сладникав....
Продавачката видимо позачудена,каза на майката :` явно доста се доверявате на дъщеричката ви за вашата козметика`
а майката сървсем нормално отговори :`тези неща са си за нея все пак е на 9 вече,трябва да се котира след връстниците и момчетата`.

При което аз  ooooh! загубих ума и дума....

Общи условия

Активация на акаунт