Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 941
  • 83
  •   1
Отговори
Нормално ли е бащата да окачва постери из къщата си, в която живее сам, на голямата си дъщеря (на 20г.) снимана чисто гола за списание? Нормално ли е  да излиза с малката си дъщеря(на 16г.) по заведения често вечер, да си пият и да си пушат заедно? Въобще нормални ли са според вас такива взаимоотношения между бащи и дъщери?
За мен не е, ама аз съм израстнала в патриархално семейство и сигурно съм "задръстена"... Embarassed
ПС
Само колекционирам мнения без пристрастия... Simple Smile

# 1
За постерите-не е нормално според мен,но за заведенията-не намирам нищо лошо.По-добре с баща си отколкото с неподходяща компания.

# 2
Е, в такъв случай и аз съм от "задръстените", и за мен не е нормално...

# 3
За мен по-скоро да, нормални са Thinking. Само малко ме притеснява чисто голият постер на дъщеря му, ако беше просто еротичен - да, горе долу приемам, но чисто гола Whistling

# 4
Искам снимков материал! Без доказателство не вярвам  Mr. Green
И аз съм от задръстените, щото за мен това не е нормално!

# 5
  • по пътя на светлината
За снимките не,за другото е приемливо....
И какво се случва ?

# 6
сигурно и аз съм задръстена  ooooh!
баща им какво се опитва да покаже? на голямата - колко се гордее с това, че е красива, че чак иска да я показва на приятелите си като му дойдат на гости? на малката - как трябва да се държи с чичковците в кръчмата /щото се съмнявам да излиза с нейни приятели/?  newsm78

# 7
Нормално ли е бащата да окачва постери из къщата си, в която живее сам, на голямата си дъщеря (на 20г.) снимана чисто гола за списание? Нормално ли е  да излиза с малката си дъщеря(на 16г.) по заведения често вечер, да си пият и да си пушат заедно? Въобще нормални ли са според вас такива взаимоотношения между бащи и дъщери?
За мен не е, ама аз съм израстнала в патриархално семейство и сигурно съм "задръстена"... Embarassed
ПС

Ненормално. Постерите намекват нездрав интерес, а излизането с другата дъщеря само засилват подозрението.
Без постерите можеше и да мине някак си, но знаейки за тях лесно се настройвам, че на бащата нещо не му е в ред харддиска.

# 8
За постерите-не е нормално според мен,но за заведенията-не намирам нищо лошо.По-добре с баща си отколкото с неподходяща компания.
Ама госпожицата е на цели 16....
Нали в БГ има вече някаква граница като у хората на Запад??? Или още не?

# 9
сигурно и аз съм задръстена  ooooh!
баща им какво се опитва да покаже? на голямата - колко се гордее с това, че е красива, че чак иска да я показва на приятелите си като му дойдат на гости? на малката - как трябва да се държи с чичковците в кръчмата /щото се съмнявам да излиза с нейни приятели/?  newsm78
Подкрепям. Peace

# 10
  • по пътя на светлината
Какво подкрепяш!?
Много постно ,казвай каквото има да казваш.

# 11
Нормално ли е бащата да окачва постери из къщата си, в която живее сам, на голямата си дъщеря (на 20г.) снимана чисто гола за списание? Нормално ли е  да излиза с малката си дъщеря(на 16г.) по заведения често вечер, да си пият и да си пушат заедно? Въобще нормални ли са според вас такива взаимоотношения между бащи и дъщери?
ПС
Абе и на мен ми намирисва на.....дали да кажа педофилство

# 12
На пръв поглед и така поднесено-не,не е нормално.

# 13
Не си задръстена Simple Smile

# 14
  • Бургас
Баща да закачи на стената постер на чисто голата си дъщеря ми е извратено...Много даже.
Иначе не виждам лошо баща и дъщеря да излизат заедно, но на 16г да пият и пушат заедно... пак ми идва леко прекалено... Иначе съм "за" приятелските отношения между родител и дете, но не точно в този им вид... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт