True Blood 3-Ерик срещу Краля........Войната на титаните- 31 тема

• 19 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Уоми и Дю - честити нови визии  Mr. Green
Само не ми се подреждайте една след друга  ooooh! Mr. Green  hahaha  Либим вА, нали знаете  Hug

Грант Баулър за списание Da Man  Ех, ще ми липсва този герой  Crazy

И един Хесуско  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 23:05 от ceciliya

# 91
Въх Пуци,приличаш на воайор......"Всевиждащото око на командира" Mr. Green

Уоми,Дю и вие сте се ъбгрейднали....... Sunglasses А,да ви е честит новия Дамян Hug

# 92
  • София
  Тук  Heart Eyes

# 93
Хахахх за рекордите на гинес.. Най - много ъъъ тлаъци в секунда  hahaha hahaha hahaha И мен не ми хареса просто сори ама си представям такова трипосване на ми направят на мен и .. не не съм ентусиазирана.... Макар 4е Ивета не се оплакваше ...  Whistling
newsm10
Аз сигурно затова веднъж му отказах на сън.....още не мога да си го простя.....ама от такова ...ръшкане и аз няма да съм доволна. Аз уважавам себе си и сигурно съм го върнала.....за поправка...не може да има друга причина! Thinking
Иначе какъв мъж...... newsm62 newsm62
Всъщност аз не се съмнявам в Ерик, може Иветка да не беше в час, тя и с Пам реагира странно....Аз на нейно място.......Сигурна съм, че в следващия сън ще е по-добре..... Praynig

# 94
Дурютру!

Лейти, ще те пляскам, каква "загуба", ама ха! Но бъди спокойна, скоро сигурно ще ми се припуши, но няма да върна цигарата докато не престанеш да мрънкаш. Гледай си шапките и тиху!

Въх Пуци,приличаш на воайор......"Всевиждащото око на командира" Mr. Green

Уоми,Дю и вие сте се ъбгрейднали....... Sunglasses А,да ви е честит новия Дамян Hug

Тъй, тъй  hahaha

# 95
Предлагам следващата анкета да бъде-Да махне ли Командира новия си аватар? Mr. Green

Сори Ир-ама тази снимка е меко акзано странна,даже не се сетих,че е Мечо...

# 96
Предлагам следващата анкета да бъде-Да махне ли Командира новия си аватар? Mr. Green

Сори Ир-ама тази снимка е меко акзано странна,даже не се сетих,че е Мечо...

newsm62 Гаднярки!

Знам, че е странна, Ками, знам.  Blush Всъщност и аз не се чувствам достатъчно комфортно с тези "одежди". Слижх я, щото вчера гледах филма и точно този кадър е много мммм.

# 97
А,добро утро..... Hug Честит ви четвъртък Mr. Green

Като казах четвъртък...........Пуци,ти кога ще си подновиш емисията? Whistling За Катето,доколкото си спомням беше,децата като тръгнат на градина...... Thinking

# 98
Ох, ми не знам дали ще я подновя в този й вид - някак почва да ми се изчерпва. Като има повод, ще правя емисия, сигурно като свърши сезона и отново изперкаме от абстиненция. Сега работя по вампирещицата  Mr. Green

И също така в момента ровя за нов аватар, заради вас!  Crossing Arms

# 99
  • Срещу планината:)
Ох, ми не знам дали ще я подновя в този й вид - някак почва да ми се изчерпва. Като има повод, ще правя емисия, сигурно като свърши сезона и отново изперкаме от абстиненция. Сега работя по вампирещицата  Mr. Green

И също така в момента ровя за нов аватар, заради вас!  Crossing Arms

добро утро  Hug

почувствах ли се гузна Thinking, мнееееееееееееееееееее  Crazy  newsm44 ( но ти ако си харесваш  hahaha Всевиждащото око,запази си го)Ние сме толерантни

Може и Саруман да си сложиш  Mr. Green

# 100
 Joy Ей ся си турих Саруман...

Ся доволни ли сте?  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 10:52 от ИрПуц

# 101
Доволни сме я, Саруман ми е любимец на мен Mr. Green Е, не колкото Гандалф де, ама става Laughing
Добро утро дами Sunglasses

# 102
Добро утро ли?  Mr. Green Деми,понякога си мисля,че живееш в друг часови пояс....... Joy

# 103
  • Срещу планината:)
 Mr. Green това е друго нещо   hug

с бавното елиминиране на новите персонажи -лошият вълчо,"кралицата Тео",Франки -този е под въпрос, кои ще оцелеят за 4ти сезон.вече искам да знам кои ще са новите лица  Flutter

# 104
Доволни сме я, Саруман ми е любимец на мен Mr. Green Е, не колкото Гандалф де, ама става Laughing
Добро утро дами Sunglasses

Ти още спиш, бе, Демс, я поглеж вляво, тва прилича ли ти на Саруман.  hahaha

Друго е, лейти, строго, строго.  Twisted Evil

Ми едно от новите лица ще е Куин.

Общи условия

Активация на акаунт