Как да наричаме гърдите на детето?

• 8 646
  • 166
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Гърди си звучи добре. Официалното му е млечни жлези, пък не официалното цици, цомби, бомби....както ви дойде. Не намирам нищо цинично в тях. Цинизмите все някога ще ги научи. Аз не ползвам, но Иван вече знае няколко. И ако почвате с драмите от сега....Как ще му обясните на това дете що е то секс и какво има в гащите  newsm78

В никакъв случай няма да драматизираме ситуацията  Wink.Благодаря за мненията.
Смятам темата за приключена.  Само защо ли трябваше да я има?

# 16
Ние им казваме гърди. Но, може и умалителното на цици - цицки.

И аз съм любопитна

авторката, а как наричате половия орган? понеже вагина е доста официално Wink

# 17
Ние им казваме гърди. Но, може и умалителното на цици - цицки.

И аз съм любопитна

Да де,точно за това говоря и аз.Не мога да разбера какво толкова.Дето питат за половия орган има тема със 7 страници в този форум за това.Иначе ние казваме пупа.В край на сметка въпроса беше гърди или цици.Най обикновен въпрос.Аз съм за гърди-че е най универсално.

# 18
  • София
Гърди  Peace

какви са тези пупи, пилета и т.н  newsm78

Всичко в нас се назовава с истенското си име.

# 19
Гърди  Peace

какви са тези пупи, пилета и т.н  newsm78

Всичко в нас се назовава с истенското си име.

Пупа е за половия орган(вместо дуда),а не за гърдите.

# 20
Ох, като почнете с тия вагини  ooooh! А далак обяснявате ли на детето какво е?
Само за информация, момиченцата не пишкат през вагината си, макар че децата на повечето любителки на тази дума, най-вероятно така си мислят. Ако детето пита как се казва това и посочи половите си органи, но най-вероятно има предвид външните срамни устни и евентуално клитора. Ако пита от къде пишкат момиченцата, терминът е пикочен канал или уретра. Вагината има отношение едва към въпроса от къде се раждат бебетата  Laughing

# 21
хаха, не разваляй хубавата тема Simple Smile

# 22
  • Някъде по Дунава
Ами гърди. Simple Smile Ние така ги наричаме. Grinning
Ами така си е.

# 23
  • София

Пупа е за половия орган(вместо дуда),а не за гърдите.
Хм!  newsm78 Винаги съм мислела, че "пупа" е тумбак, шкембе, корем или както там официално се нарича абдоминалната зона!
И друго не разбрах - таткото как неофициално нарича гърдите си?

# 24
Аз по принцип съм сестра,но за сега ще мием пупата,а не уретрата Grinning

# 25
Аз също не съм привърженик на официалните термини, просто пояснявам на любителките им, че "мият вагината" на дъщерите си само ако правят вагинална промивка. Стандартното миене, което се има предвид обикновено, се извършва на други органи.

# 26
И аз съм любопитна

котенце  Mr. Green

ПП: Ескарина, уби всичко детско в мен  Blush

# 27
Аз също не съм привърженик на официалните термини, просто пояснявам на любителките им, че "мият вагината" на дъщерите си само ако правят вагинална промивка. Стандартното миене, което се има предвид обикновено, се извършва на други органи.

На всички пожелавам приятно спорене и обиждане!На мен тези неща не ми доставят удоволствие.

# 28
Също така се чудим как да и обясним след някоя друга година за мръсните думи.То тя още от сега чува такива на площадката и се чудя кога ли ще започне да псува Embarassed Embarassed newsm78 newsm78

Мръсните думи ще ги употребява, ако ги чува от вас. Иначе ще се пробва, вие ще и кажете, че не са хубави думи, не се приказва така, само невъзпитаните ги казват, това са обидни думи, които могат да наранят някого... още куп обяснения могат да се дадат и проблема ще бъде почти решен. Почти, защото ще се пробва още малко, но при настояване от ваша страна ще отшуми до следващата научена цинична дума.

# 29
Гърдите се наричат гърди  Rolling Eyes

Ами да.
Какъв въпрос  Joy

Общи условия

Активация на акаунт