Как да наричаме гърдите на детето?

• 8 621
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
Да замислям се,и съм напълно съгласна,но кое предпочитате за детето си -то да обяснява,или на него да му обясняват?

Нито едното не предпочитам!
Но от където и да го погледна - дете да казва "цици" ми е отвратително. Както и възрастен - още повече.

# 121
 Децата трябва да използват правилните наименования на нещата, но и да разбират какво имат предвид околните, т.е. добре е да знаят няколко. Разумно е да са тези, които вероятно ще чуват най- често.
[/quote]
Не съм чула да има часове в училищата по темата.Така,че те ще чуват само жаргоните от приятелите си, и после ще ги употребяват пред учителите си,които само правят забележки,но не учат децата в специални часове.

# 122
Да замислям се,и съм напълно съгласна,но кое предпочитате за детето си -то да обяснява,или на него да му обясняват?

Нито едното не предпочитам!
Но от където и да го погледна - дете да казва "цици" ми е отвратително. Както и възрастен - още повече.
И на мен като ми кажат цици ми е мн.неприятно.

# 123
О, ти мислиш,че са необходими учители и часове - в които децата да се учат що е то пу**а и к**  ooooh!

# 124
  • София
"Русалки".
Това е положението!
На мен пък цици не ми е неприятно.

# 125
О, ти мислиш,че са необходими учители и часове - в които децата да се учат що е то пу**а и к**  ooooh!
Така ли прозвуча?Съвсем не!Говорех за друг вид образование.За мен всичко е свързано.

# 126
Моят мъж точно от майка си е научен на всички такива думи (като по-голям естествено), според нея по-добре вкъщи, отколкото навънка.  Twisted Evil

# 127
 Тотално се объркаха нещата май ooooh! От градинките до училище има разлика. Едно е да обясняваш на 3 годишно дете, друго на 7-8 годишно. В уместните обяснения няма нищо лошо. Какво ако ги повтори детето?

Моят мъж точно от майка си е научен на всички такива думи (като по-голям естествено), според нея по-добре вкъщи, отколкото навънка.  Twisted Evil

Не бих стигнала чак до там, то аз и не знам всички.

# 128
Ако е на 3 и ако е на 8 - разлика от небето до земята - така че сама си си отговорила.

# 129
Ами тя темата почна тъкмо от такъв разговор със Свекъра ми.Той се притеснява да не научи тези неща от улицата,а не от нас,а аз пък не искам да отглеждам псуващо бебе Mr. Green

# 130
Ами тя темата почна тъкмо от такъв разговор със Свекъра ми.Той се притеснява да не научи тези неща от улицата,а не от нас,а аз пък не искам да отглеждам псуващо бебе Mr. Green

Joy
Страхотен край на петъчния работен ден! Приятна почивка на всички!

# 131
....а аз пък не искам да отглеждам псуващо бебе Mr. Green

Колко е голямо детето, че съм пропуснала?

Ако е на 3 и ако е на 8 - разлика от небето до земята - така че сама си си отговорила.

То аз и не питах. Това, което бих обяснила на 2-3 годишно дете, не е проблем да бъде преразказано пред друго дете.

# 132
На 2-3 годишно /ей вместо да излизам вече пак пиша  ooooh!/ би ли обяснила двете заветни думички с К и П ???

# 133
Тези не ги употребявам , така че няма как да ги научи от мен. Ако чуе и ме пита какво значат, ще обясня и ще кажа че не са прилични думи и не трябва да ги употребва.

А ти за отделителните функции кои думички използваш?

# 134
На 2-3 годишно /ей вместо да излизам вече пак пиша  ooooh!/ би ли обяснила двете заветни думички с К и П ???
Веднъж се изтървах нещо  Mr. Green,Слава Богу още не и се разбира какво говори Laughing

Общи условия

Активация на акаунт